פרח שלי הו פרח מזמן לא שמתי תמונות של איה, אז קבלו אותה מוקפת בפרחים בפארק "קוקנהוף" שליד אמסטרדם
ש שוגי13 New member 9/5/03 #1 פרח שלי הו פרח ../images/Emo79.gif מזמן לא שמתי תמונות של איה, אז קבלו אותה מוקפת בפרחים בפארק "קוקנהוף" שליד אמסטרדם
פרח שלי הו פרח ../images/Emo79.gif מזמן לא שמתי תמונות של איה, אז קבלו אותה מוקפת בפרחים בפארק "קוקנהוף" שליד אמסטרדם
ט טוטי30 New member 9/5/03 #8 איה מדהימה! איך את מסתירה אותה ככה? אויש כמה שהיא מתוקה!!! אגב, אני מתה על העונה הזאת בהולנד! כל הפרחים והטוליפים... תענוג צרוף! וגם לאיה
איה מדהימה! איך את מסתירה אותה ככה? אויש כמה שהיא מתוקה!!! אגב, אני מתה על העונה הזאת בהולנד! כל הפרחים והטוליפים... תענוג צרוף! וגם לאיה
J jessשל מיקה New member 9/5/03 #16 פרחים מהממים אבל הילדה הילדה... אוחחחחח אבל פתאום יקירתי היא לא כל כך דומה לך... פתאום נראית לי ילדה אחרת למה....?????
פרחים מהממים אבל הילדה הילדה... אוחחחחח אבל פתאום יקירתי היא לא כל כך דומה לך... פתאום נראית לי ילדה אחרת למה....?????
ש ש י ר ל י 30 New member 9/5/03 #25 מ-ד-ה-י-מ-ה ! ../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif
ח חגית של אורן New member 9/5/03 #28 פרח אמיתי בין כל הפרחים../images/Emo9.gif יש לך ילדה יפהפהיה ממש קסם של ילדה
ה הגרי3 New member 9/5/03 #11 וזה עוד כלום לעומת המקור... שרוני,היא משגעת. אין מילים. אני מזמן התאהבתי בה.
A ayelet i New member 9/5/03 #12 ../images/Emo141.gif איזה מתוקה! ../images/Emo39.gif ואיזה יופי של תמונות!
ט טל של ניב New member 9/5/03 #13 איזה פרח יפה../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif