פרח סביבון / סביבון פרח פרח מסתחרר - יש גם קישור להוראות. הפרח מסתובב בנשיפה.
G gvish New member 20/11/07 #1 פרח סביבון / סביבון פרח פרח מסתחרר - יש גם קישור להוראות. הפרח מסתובב בנשיפה.
ג גילה או New member 22/11/07 #4 יפה ! התרשמתי מאיכות ההוראות.אני לא כל כך מבינה בנושא אבל שמעתי שזה לא קל לרשום ולצייר הוראות וההוראות שרשמת נראות מדויקות וברורות.
יפה ! התרשמתי מאיכות ההוראות.אני לא כל כך מבינה בנושא אבל שמעתי שזה לא קל לרשום ולצייר הוראות וההוראות שרשמת נראות מדויקות וברורות.
F Frutapao New member 23/11/07 #5 וואוו! אז ממש סחטין על הפיתוח וכמובן על הדיאג דיאגרמה - היא מובנת וברורה להפליא אני בטוח אנסה את זה בקרוב. וואי 2:20 בלילה.. חייב לישון כבר...
וואוו! אז ממש סחטין על הפיתוח וכמובן על הדיאג דיאגרמה - היא מובנת וברורה להפליא אני בטוח אנסה את זה בקרוב. וואי 2:20 בלילה.. חייב לישון כבר...
A arvivlx New member 26/11/07 #6 איך מכינים דיאגרמות כאלה? תמיד רציתי לדעת.. יש לי הרבה דגמים ואני לא יודע איך להכין הוראות
G gvish New member 27/11/07 #7 תוכנת שרטוט אני עובד בתוכנת visio. ומשתמש ב-PDFCreator ליצירת קובץ PDF. עדיף להשתמש ב-FreeHand עבור השרטוט.
תוכנת שרטוט אני עובד בתוכנת visio. ומשתמש ב-PDFCreator ליצירת קובץ PDF. עדיף להשתמש ב-FreeHand עבור השרטוט.