פרח נתתי לנורית...

פרח נתתי לנורית...

אז ככה... אתמול נתתי לחבר שלי מתנה ליומולדת- שוקולד לב וסבון לגבר, היום בבוקר שבאתי אליו ראיתי את הסבון בפח מתחת לכמה דפים. לא אמרתי כלום כדי שלא להביך אותו. מה לעשות? אני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה...

Aussie Girl

New member
אל תתבאסי

את לא יודעת מה הסיבות שלו... אולי יש לו אלרגיה?! אני מציעה שתשכחי מזה. מותב שלא תשאלי אותו אל זה כי זה יכול להביא לריב או ויכוח מיותר. פשוט תשכחי.

sh53

New member
אני מציעה כן לדבר על זה

חברות טובה, בנויה על תקשורת טובה ופתוחה בין בני הזוג.אם היום לא תוכלי לדבר איתו על זה, על מה לא תוכלי לדבר איתו מחר? אם זה לא הטעם שלו, מה תעשי עם המתנה הבאה שתרצי לקנות לו? תקני לו והוא שוב פעם יזרוק? לא תקני לו? לא תפנקי אותו במתנות?

נשמע מאוד מוזר ....

איזה באסה?!?! אני הייתי שואלת אותו במקום , למה הסבון בפח ?! אבל זה כבר מאחורינו אז צריך לחשוב על פתרון יצירתי אחר... תשאלי אותו בזהדמנות , "נו , איך הסבון " ? ותסתכלי לו בעיניים ...אם הוא יתחיל להתחמק , תדעי שמשהו לא בסדר ותשאלי , "משהו לא בסדר? עם הסבון .. או אולי איתי ?" אם הוא ישקר , אז תספרי לו שראית את הסבון בפח ואת רוצה הסבר -תהיי תקיפה כי לדעתי זה צריך להדליק לך נורה אדומה בראש... משהו באמת לא בסדר .... ! אם הוא לא אהב את המתנה אז שיגיד לך ותקבלי את זה ותאמרי לו שנתת אותה מכל הלב ואם היית יודעת שהוא לא יואהב אותה ,לא היית מנסה . גם אם הוא כבר לא ממש מחבב אותך הוא צריך לצאת בן אדם איתך הוא לא יכול להתיחס אליך ככה ..... וגם לא לשקר....

למעלה