פרח נתתי לנורית

murmur

New member
פרח נתתי לנורית

המקום: נוער מרצ האובייקט: איה התרחיש: אהבה ממבט ראשון בכל מקרה.. כמו שאתם מכירים אותי(אם אתם בכלל זוכרים אותי), לא נשארתי חייב, אמרתי לה... היה לנו מין דייט אצלה בבית, ומסתבר שהייתי אמור לעשותמשהו בנידון ולא עשיתי.... ואז היא הלכה לשחק עם ילד אחר... כעסתי עליה לזמן מסויים וניסיתי להתגבר... וחשבתי שהצלחתי... נהיינו ידידים טובים, מהסוג שהיא באה אליי לבכות כשההוא זרק אותה... ועכשיו אני תקוע עם ידידה שיודעת מה אני מרגיש כלפיה ולא יכול לעשות כלום...

nutmeg

New member
בטח שאתה יכול לעשות משהו

להפסיק להיות החבר הזה עם הכרית על הכתף ולהגיד לה שהיא, הרי יודעת מה אתה מרגיש כלפיה. כשתהיה מוכנה לקבל אותך כחבר, רק אז שתבוא. א. כי זה מכאיב מידי ב. כי זה מפריע לך מלהיפרד באמת ולהתפנות רגשית ע"מ למצוא מישהי אחרת ג. כי מערכת היחסים הזו אינה הדדית ורק היא מרוויחה ממנה ד. ... (אתה כבר תדע מה להגיד, לא?)

murmur

New member
זה לא שיש לי משהו נגד זה שהיא באה

"לבכות" אליי.. זאת ממש לא בעיה בשבילי, זאת הייתה דוגמא לידידות ביננו...זה לא שהיא באה, אני הזמנתי אותה... א. כי כייף לי להיות איתה ב. כי אני לא רוצה מישהי אחרת ג. אנחנו שנינו נהנים.... ד.... להגיד בקשר למה?

nutmeg

New member
אז למה אתה לא יכול לעשות כלום?

הבט - אני הבנתי שאתה תקוע קצת: רוצה משהו מעבר לידידות אבל זה לא הולך. למה? היא יודעת מה אתה מרגיש כלפיה טוב לכם ביחד כידידים "ההוא" כבר לא ברקע... אז מה קורה? כל שאני יכולה לנחש הוא שלא מדובר בחלון הזדמנות חד פעמי שהיה שם אצלה בבית, התפספס והיא הלכה לשחק עם מישהו אחר. היא כנראה לא נמשכה אליך באופן הזה שאתה רוצה גם אז... אחרת אני לא מבינה למה כל כך מהר היא "הלכה לשחק" ולמה אחרי חבר המשחקים ההוא הלך, היא לא חושבת עליך כעל מועמד ראוי. רק ניחוש - לך תדע. אם אתה מוכן להמשיך בידידות, זה מה שיהיה (לכל הפחות לעת עתה). כנראה זה לא מפריע לך מספיק הרי טוב לכם ביחד... רק אתה הוא זה שיכול להחליט עד מתי ובאלו תנאים אתה מוכן להמשיך את הידידות הזו.

murmur

New member
העניין הוא שאני לא מנסה יותר מדי

ני מפחד שאם אי אנסה יותר מדי לקדם אתצ זה מעבר לידידות אני אפסיד את הידידות שלי איתה, שוב... אני מזכיר את זה , ומדבר איתה על זה, הרבה... אבל כנראה (בבטוח) שהיא לא נמשכת אליי כמו שאני נמשך אליה... וזה כנראה כי הוא רוצה גבר אמיתי, שיש לו אומץ לעשות דברים (ע"ע פגישה ראשונה, וילד המשחק האחר) ולא אותי

De-Panther

New member
עשב עישנתי עם נורית עשב ירוק מגולגל

פתאום הופיעה משטרה היה זה חבל נורית איתי לא מדברת היא לא מוכנה לוותר הלכה הזדיינה עם ילד עם ילד אחר אינני בוכה אף פעם אינני תינוק בכיין אך למה זה אמא למההההההההההההההההה זולגות הדמעות מעצמןןןןןןןןןןןןןןןןן ננה נהנה נה נ ה נה נ ה נה נ ה נה נ ה נ הנ ה נ הנ ה נ הנ ה נהנהנההההההההההההההה נה נ הנ ה נ הנ ה נ ה נה נ ה נ ה נה נ ה נ ה ההה נההההההההההההההה ועכשיו לחלק הרגוע של ההודעה כבר מזמן הבנת שיש לך בעיה שאתה נדלק על כל אחת כמו שנוטמג אמרה אתה צריך להתנתק ממנה לכמה זמן חוצמזה יש דרכים לאלץ אותה לעשות מה שאתה רוצה
אבל צריך לדעת איך לאמר את הדברים ואת זה אני לא יודע
בכל מקרה אל תשלה את עצמך יותר מידיי ותעזוב אותה כרגע לגמרי חכה כמה זמן ואם עוד יבוא לך עליה אז תנסה להתחיל איתה שוב לא הולך אז לא הולך... אין מה לעשות רגע מה קורה עם מיא בסוף?? |אייקון של אורן מבולבל מכל הקראשים של שי|

murmur

New member
נתת את הדוגמא של מיא וזה בדיוק

העניין, למה אני לא רוצה לצאת עם מיא (או לפחות לקבוע לצאת עם מיא).. כי אני הבנתי שכל הקראשים שהיו לי מאז איה הם רק נסיון התגברות.. ואחד לא מוצלח במיוחד...

De-Panther

New member
אבל אתה לא מבין שרק ככה תצא מזה??..

אתה תוכל רק ככה באמת להתנתק מאיה
יש לך הזדמנות טובה אז תנצל אותה!!

nutmeg

New member
כאילו - דא!?

לא רוצה לאבד קשר אפילו שהוא אינו מספק אותך. אתה מוכן להתפשר על שאריות של יחסי ידידות, שהן די נעימות אבל בכל זאת שאריות. עד שלא יעצבן אותך מספיק הקטע הזה של "שאריות" - לא יזוז הרוורס. הבעייה היא שאתה רוצה שמשהו יקרה בלי שאתה תעשה משהו או תשנה ממנהגיך הנוכחיים. שפתאום היא תתאהב בך, שפתאום תשתנה ותהיה "גבר" (whatever that means), שפתאום הדברים יסתדרו מעצמם... ואתה מתלונן על כך שהדברים לא "קורים" כמו שאתה רוצה. תבין שי - אם אתה מתלונן, סימן שמשהו פה לא בסדר בעיניך. העניין הוא שאתה מונע על ידי פחד. פחד שאם תאבד את השאריות הללו לא יהיה לך כלום. האמנם? מה היה לך לפני השאריות הללו? מה יכול להיות לך אחרי שתוותר עליהן? ואם אתם כאלה ידידים טובים למה שהיא לא תפרגן לך את החברות הבאה שלך כמו שאתה מפרגן לה את החברויות שלה? במילים אחרות, איזו סיבה יש לידידות הזו להתפרק אם תזוז מעמדת "מלקט השאריות הממתין לעד"? (חוץ מהסיבה שאתה תפסיק לרצות ללקט שאריות, כמובן). הכדור במגרש שלך כבר זמן רב, אתה יודע.

murmur

New member
לא חידשת לי כלום, לצערי

אף על פי שאני לא ממש מבין את ההגדרה של השאריות... אכן הפכפתי ל"כוסית-שיושבת-בצד" (או מחזיק פונץ', אורן)... אני לא עושה כלום ומחכה שהכל ייסתדר... אני יודע שאני צריך לעשות משהו, אבל מה?!

De-Panther

New member
יא כוסית שלי../images/Emo24.gif דיי להחזיק את..

הפונץ' ולעמוד מתחת לשלט הלוזר'ס
שי וההגדרות שלו על החיים
השאלה היא מה אתה רוצה לעשות כאן אתה רוצה להתקדם איתה הלאה?? אתה רוצה להתגבר עליה?? נראה שאין אפשרות להתקדם הלאה אז בינתיים אתה צריך לחתוך ואם אין אפשרות להתקדם ואתה לא רוצה להשאר במקום אז אתה צריך להתגבר עליה לחזור להיות גבר ואז אם תיהיה אפשרות ועדיין תרצה בזה תנסה להתחיל איתה שוב אבל אני לא יודע אם זה יהיה רעיון מומלץ שתתחיל איתה שוב אתה צריך לשכוח מהרגש שלך אליה... ולעבור את זה כמה שזה קשה ואתה בטח רואה כמה שזה קשה גם לי כרגע והצרה היא שאני אפילו לא יודע למה זה קשה לי... אבל כולם עוברים את זה אז גם אתה תעבור את זה וגם אני אעבור את זה...

murmur

New member
באקט של הרס עצמי

קישרתי לה את ההודעה הזאת... התגובה היא: "לא יודעת"... מסכים איתה

nutmeg

New member
תן לי להגיד לך דבר או שניים

על "לא יודעת" מה יש פה לדעת? איזה ידע קוסמי צריך כדי לענות? לא יודעת זה לא "יכולה להחליט" לא יודעת זה "לא רוצה להגיד לך" לא יודעת זה "רד ממני" לא יודעת זה "אין לי תשובות ואני לא רוצה לתת לך תשובות" לא יודעת זה "לא" אבל במסווה של "אולי" כדי לא לפגוע אני, כשאומרים לי "לא יודעת" (או לא יודע), כשלא ממש שאלתי שאלה המצריכה ידע, אני מבינה שמזה הצמח לא יצא קמח.

murmur

New member
לא יודעת זה מבולבלת מהרגשות שלך

ואני אומרלך את זה ממקור ראשון... כשאני אומר שאני לא יודע בשאלה שמצריכה רגש, סימן שאני מבולבל

De-Panther

New member
אז מה בעצם אתה רוצה לעשות איתה??...

כרגע שום דבר לא יכול לצאת מזה לפי מה שזה נראה

אפשר, אבל אני לא אחדש לך הרבה:

בוא נתחיל מהעובדות: היא יודעת שאתה רוצה משהו. אולי פעם היא רצתה, איש לא יודע. היא מחבבת אותך בתור חבר ומרגישה קרובה אליך. עכשיו היא גם יודעת שאתה רוצה לעשות משהו ולא עושה. היא ענתה שהיא לא יודעת. בוא נחשוב אחרת: נגיד היתה באמת רוצה שתעשה משהו ואתה לא עושה. שלחת לה קישור להודעה והיא לא קפצה על המציאה אלא התחמקה משהו. תסכים איתי שאם אכן היא היתה רוצה אותך - המשפט הראשון שלה היה "גם אני רוצה"? אז היא לא יודעת ולא מחליטה ולא בטוחה. אתה טוען שאתה לא מבסוט מהמצב, אבל מוכן להמשיך איתו עד שהיא תחליט. זכותך. תמיד יכול להיות שפתאום יכה בה הברק והיא תדפוק את הראש בקיר ותגיד "איך לא שמתי לב לזה קודם". אבל כמה זמן אתה מוכן לחכות ולסבול? בוא ננסה טיפול בהלם. הורדת מינונים הדרגתית. אתה ממשיך לדבר איתה ואולי לעזור לה מדי פעם, אבל באופן מודע ומושכל מצמצם את הפגישות שלכם ואת השיחות. ואז יש שתי אפשרויות: או שהיא באמת תבין שאתה אהבת חייה והיא לא יכולה לחיות שניה בלעדיך, או ששניכם תתרגלו למצב ואתה תבין שבסופו של דבר היא אכן חברה שלך אבל לא רוצה יותר מזה. קשה. אבל אם לא תנסה ("אני צריך לעשות משהו"), תמשיך להיות ה"אש הקטנה" (מושג מאוד חשוב, בהזדמנות נדבר עליו) ולא תתקדם הלאה. מוכן לנסות?

murmur

New member
|מצדיע ועובר לדום|

אבל אני חייב להמעיט את הפגישות, אני לא סובל מלהיות בחברתה, כייף לי להיות איתה...

למעלה