פרח מוגן

*pank

New member
פרח מוגן

הושט לי את פרח הבדידות הלבן הצמד אותו ללבי וטיפה אחת אדומה תתאגל ותנשור בלי לדעת, אם זו היא או אני הושט לי את פרח הבדידות המוגן עד כי פסע בינך וביני הלא תדע, לשמור מרחק מהאש שועלי, החכם אהובי.

*pank

New member
../images/Emo58.gif סייח רוקד

נא להגיב באזור המנוקד בתודה פאנק הערפד. ....................... ....................... ....................... ....................... ....................... ....................... דברי שבח בעיקר אחרת נעשה לי קר!!!

חחחחחחח פאנקילההההההה

אני לא ערפד וגם לא זיקית רק בעלת כנף שאוכלת בכפית. לכן שולחת לך זר פרחים עם המון צוף וחיוך רק טוב!!!

ערפדית פנקיסטית שמתאגלת../images/Emo98.gif

למה " תתאגל", לא יכולת להשתמש במילה פשוטה יותר, כך הייתי צריך לרוץ למילון. כאילו נגמרו המילים בשפה העברית, היית חייבת להביא לי אותה בהפוכה. אבל תודה, למדתי מילה חדשה, אני מקווה שאני אזכור אותה. את משתמשת בעיברית מאוד שנונה, חכמה מאוד. בסהכ"ל לא מרגיש טוב עם השיר הזה, כי את מטילה את כל כובד האחריות עלינו על הגברים, אבל אני בהחלט מרגיש את עצמי חכמ יותר ומבין יותר בזכות השיר שלך. חסר לי בשיר הזה קשר. הוא יותר נראה כמו דו קרב. אני מפחד לתת לך להתבונן בחלון הבדידות הבלתי נלאה שלי. אני מפחד שאני אתאגל כאדם מרוב כמיהתי הבלתי מובנת אלייך. אני מפחד שתגלי את העומק את הקרע את הרעב לאבהות את הנזקקות בתוך מסדרונות נשיקותיי.

*pank

New member
עמותת הערפדים הפנקיסטים מזהירה

פאנק היא לא ערפדית אמיתית במקום דם היא רוצה אהבה מתאהבת בכל מי שכותב לה יותר משיר אחד בעיקר אם הוא הולך למילון (מתחרז עם מלון) אחרי זה היא מוצצת לו את הדם.

למעלה