פרח יקרה (-H

תרנגולת

New member
פרח יקרה (-H

טוב, אז אני מקדישה לך שיר :cool: אהממ.. זה שיר המזל שלי, הוא עזר לי בכמה דברים בחודשים האחרונים, אולי הוא יביא גם לך מזל. ו.. נו.. הגיע הזמן, לא? אז הנה הוא: Unforgettable\Irving Gordon Unforgettable that`s what you are Unforgettable though near or far Like a song of love that clings to me how the tought of you does things to me Never before has someone been more Unforgettable in every way And forevermore that`s how you`ll stay That`s why darling it`s incredible that someone so unforgettable thinks that I am unforgettable too אוהבת, אני. --<-{@

תרנגולת

New member
אל תהיי עצובה.. 8-(

ואל תגידי סליחה. אין על מה.. רק תדאגו לי שיגיע אליה השיר כשאנ`לא אהיה כאן.. והיא כן. וזהו..

תרנגולת

New member
קפוץ מכתב!! קפוץ!! קדימה!!

כן כן.. עכשיו, לא אח``כ, למעלה! כן.. יופי מתוקי.. מי מכתב של אמא? מי? מי?

מייק 48

New member
היו צריך להשאר רק זנב ונוצות...

לא מבין מה קורה כאן... הרי טרפתי אותך בלילה (אחרי אזהרות רבות)... היית טעימה לאללה... תרנגולת על הגריל... יאמי... איך קמת לתחייה ? מה, את עכשיו רוח תרנגולת ?? חומד, הרגת אותנו מצחוק אתמול... חחחחחחח... נראה שאת ממשיכה גם היום... אנחנו נראה לך מה זה לעשות ממאיונת וממני קרקס... נקרקס לך ת`כרבולת, תרנגולת... תגידי, למה את בבית ולא בביה``ס ?? אפרוחית רעה ?? לא חשוב, מתוקה, מקוה שאת מרגישה טוב כמה שאפשר מקוה שיהיה לך יום טוב ככל שניתן ושיעבור קל לכי לאכול ולשתות משהו שלא תתמוטטי הערב הוא ערב כואב וקשה, אז אספי לך כוחות נפש שולח לך כוחות נפש משלי לגיבוי שולח לך אחלה חיבוק ומדביק לך נשיקה אוהב אותך מאד מאד, אפרוחית שלי שלך תמיד באהבה מייק נ.ב. אהבתי את תאורי הסמיילי שלך... B-) :) :cool:

תרנגולת

New member
וי.. אתה כאן..

אני בביה``ס. כותבת מביה``ס. אני תרנגולת גדולה.. אתה רק חושב שאכלת אותי. אם היית אוכל אותי שום ספורט שבעולם לא היה עוזר לך.. נראה לי שאכלת את בת דודה שלי.. אני דווקא הייתי ילדה טובה היום.. למדתי היום. אני אחזיק מעמד הערב.. מקווה שגם אתה. תרגיש טוב. --<-{@

תרנגולת

New member
או שאולי..

השארת אותי רק עצמות? כי אם כן.. אז אני אוהבת אותך הכי בעולם ואני יסגוד לך כל ימי חיי..!

מייק 48

New member
תוגי, אמרתי לך שאני אוהב אותך ?

חומד, כבר אמרתי לך שאני אוהב אותך ? במקרה ששכחתי (איזה סנילי) אני אוהב אותך מאד מאד בלי גבולות ובלי תנאים תרנגולת או אפרוחית נוצות, זנב או עצמות בשדה או בלול ובכל מקום שלך באהבה מייק נ.ב.1 תוגי, אמרתי לך כבר שאני אוהב אותך ? נ.ב.2 זהו להיום - עפתי לעבוד... :cool:

מייק 48

New member
שני חמודה ויקרה...

גם בעבודה אני צמוד לטלפון הנייד ואפשר להתקשר אלי. זה בכלל לא מפריע לי בעבודה, את מוזמנת להתקשר. אז למה את לא מתקשרת ??? אני לא בורח לשום מקום. אני בעבודה עד 7 בערב לפחות. לא תמיד בזמן העבודה אני פנוי להסתכל על הפורום. יאללה חומד, תתקשרי אלי שלך באהבה מייק :cool:

karen_karen

New member
מייק

אני עסוקה מאוד במהלך היום מתי אפשר להתקשר אחרי שעות העבודה אם בכלל ? שני

תרנגולת

New member
מקפיצה.. שפרח תקרא.

פרח.. השמיעי קול.. דואגים לך. אני מקווה שאת בסדר.. אוהבת אותך..

למעלה