פרח בין הפרחים

emmy5

New member
פרח בין הפרחים../images/Emo141.gif

החברה שלי ,הידידה הכי טובה שלי קוראים לה אמילי החומנית ,הרומנטית , הרוקדת וצוצקת,היא בת עשרים ניצחית ללא מראה ... נמראה משקרת לה , לא מפרגנת לה להיות כל כך יפה וצעירה ...ואז אממילי מצפצפת על המראה ...ממשיכה לצחוק ולרקוד ,לצבוע את הכל בורוד וסגול עם נקודות כמו כוכבים קטנים נוצצים בלילה ..אך המראה צועקת את דומה לסבתה רבא מסיפורים של אלף לילה ולילה ..למי לאמין? הרגלים מאשרים שזה נכון ,אך הלב צועק "לא נכון....לא נכון "גם כל הילדים מסביב יחד עם הלב ,חברים הכי טובים ...מה עושים? אתם הכדור הפלא שלי ..אוהבת אותכם ואני מאוד מאושרת איתכם

מנורה

New member
אמילי ה../images/Emo23.gif והעינים לא משקרים

השאר קליפה אני מאמצת בחום את האהבה שלך

pazi66

New member
איך יודעים אם זה טוב או רע ?

היה פעם זקן סיני ולו בן צעיר וסוס. הסיני חי בכפר קטן. יום אחד הסוס ברח מהאורווה. באו אנשי הכפר ואמרו לסיני הזקן, "כמה שזה רע. " שאל אותם הזקן, "מאיפה אתם יודעים אם זה טוב או רע ?. למחרת חזר הסוס. יחד עמו הגיעו סוסי בר רבים. האיש ובנו פתחו את דלת האורווה וכל הסוסים נכנסו פנימה. באו אנשי הכפר ואמרו לזקן, "כמה שזה טוב." ענה להם, "מאיפה אתם יודעים אם זה טוב או רע?" יום אחר כך נפל הצעיר בעת שניסה לאלף את אחד מסוסי הבר ושבר את הרגל. באו אליו אנשי הכפר ואמרו לזקן: "כמה שזה רע." ענה להם הזקן, מאיפה אתם יודעים אם זה טוב או רע ? לאחר מכן, באו אנשי צבא ולקחו את צעירי הכפר למלחמה, שבה נהרגו חלק מהם. אבל את הבן של הסיני לא לקחו, כיוון שרגלו הייתה שבורה. אז מאיפה אנחנו יודעים אם משהו שקורה הוא טוב או רע? מה שקורה הוא אירוע. ואירוע אינו טוב או רע. הוא רק אירוע. ההתייחסות שלנו לאותו אירוע הופכת אותו לטוב או רע בעינינו. זאת בהתאם להתנסויות שעברנו בדברים דומים, או בהתאם לחינוך שלנו שלימד אותנו לשפוט דברים, או בהתאם לאמונות שלנו. אל תשאלו אותי מי כתב את זה.....אני לא יודע ותעזבו אותי משטויות, טוב ?

emmy5

New member
פזי , לא חשוב מי כתב ,האיקר שאתה

טרחת והבאת לנו את זה ,על זה תודה וזה בטח טוב ..

ננה ../images/Emo124.gif משחק לנכדים ולא רק...

משחק צינורות הכבאים ואני שואלת את יעלי מדוע פתחת שירשור חדש בעוד שהשירשור אותו פתחה אמי הבוקר כל כך קטן?

נֵנָה

New member
חונוששששש'קה ../images/Emo6.gif אלה צינורות

שרברבים לא כבאים
ממש מגניב
הגעתי לדרגה 4 ואיבדתי את הסבלנות, כי רציתי כבר לחזור אליכם
אעביר את זה לנכדים הגדולים שלי, הם בודאי יהנו מזה מאד
לך חמודה בשמי ובשמם

למעלה