פרחי בר

שמים1

New member
פרחי בר

נצתת מבין פרחי שדה ככלנית בשלל צבעים ביפעת ביישנות משתרכת בשובל ריחני המכה בנחיריים בימי סתיו רוננים. עינייך תרות אחר כוורות במדרונות נסתרים לרדות דבש סמיך מתוק לחיך. טיפות גשם זכות הלמו בשביל המוביל אל מפתן חרדותייך התכסית במטריית רגשות סוככת על מפולת מאיימת לנפצך לרסיסים של שתיקה. פרחת בהסתר בינות סלעי חיים מתמזגת בשכבות ערגה ממתינה לפתיחת היכל המלווה בצלילי חליל רכים. עם הזמן תהפכי לפרח מוגן המלטף יגון כותרתך .

פרח בר

הייתי למרמס. דמעותיי הפרו אדמה חומה. אתעצב עליך, עָקֵבְךָ, ידך, קץ תקוותיי הסתורות. מהוסה עד כאב להתרומם אין בי כוח לברוח ממה שייחלתָ מוֹתי, מוֹתי לי מנוח מפריחה עייפתי. גאלת מייסורי. פרח בר. לֵךְ, לֵךְ לְךָ בלי הבט אחור אלי, סיימתי כבר לפרוח לך ולו לרגע קט.

odo13z

New member
פרח בר........../images/Emo66.gif

איני פרח מוגן שאין בו לגעת אני שיח קוצני שמצח באדמת העמק אל תניחני באגרטל על חלון גבוה לא נגיש קחי אותי קרוב אלייך חבקי אותי בעוז קמטי את העלים שלי נשקי את עלי הכותרת הניחי לקוצים שלי להינעץ בליבך א ה ב י.

פרח בר

מעבר לגדה זריחה. בכל פריחה טמונה תקווה ובים קצף גל ואדווה. פריחה זה לבלוב,,, שמח ואל תהא עצוב,, פרחים קמלים, נופלים,, נושרים,, כמו אגלי טל מנצנצות כקריסטל צונחות כזלזל, והצער נושר איתן. ונפתח ניצן, רענן.

למעלה