פרחי בך

barbur1

New member
פרחי בך

מה אתם אומרים על פרחי בך? לאחרונה אני מתעניינת בהם יותר ויותר אבל עדיין סקפטית לגבי זה. מישהו מיכם ניסה? עד כמה התמציות האלה באמת עובדות. מישהו יודע כמה עולה תמצית אחת?

מאיזה כיוון את שואלת ?

מכיוון המטפל או המטופל? לגבי המטפל - קונים את כל התמציות בעלות חד פעמית ומכינים למטופלים בקבוקונים .בפרחי באך כמו בכל מקצוע אחר ע"מ שהם יעבדו צריך להיות מקצועי - לעשות איבחון נכון של הבעיה ולבנות פורמולה מדוייקת בהתאמתה. לגבי המטופל - פרחי באך עובדים!! אבל כמו בכל דבר בחיים ובמיוחד בכל מה שקשור באנרגיות - יש כאלה שזה עובד עליהם יותר ויש כאלה שפחות . אני עובדת עם הבן שלי עכשיו עם פרחי באך וחייבת לספר שהתוצאות פשוט מדהימות אותי - ואין לי ספק שהשיפורים הם תוצאה ישירה של באך. לגבי בקבוקון זה תלוי בעלות המטפל ובד"כ מכילה יותר מתמצית 1. כך או כך - שווה לנסות, בהצלחה יעל

barbur1

New member
כיוון המטופל..

מדברייך עולה כי אני(המטופלת) צריכה להיעזר במטפל. אם אני יודעת שאני צריכה תמצית מסויימת (לפי הפרוספקט שקיבלתי לכל תמצית יש גם הסבר למי הוא טוב) אני יכולה לרכוש את הבקבוק באופן פרטי . יש לך הערכה כמה יעלה בקבוק אחד?

תראי..

בקבוקון עולה בין 30-50 ש"ח +/-. אבל נק' למחשבה , כשכואב לך הגרון את קונה אנטיביוטיקה לבד או מכתת את רגליך לרופא רק בשביל שיגי לך שיש לך דלקת בגרון??? אותו הדבר פה - הפרוספקט נותן כיוון ואינדיקציה , אבל בפרחי באך יש דקויות ששוה לגשת למטפל , את יודעת מה? יותר משווה - חובה. בהצלחה , בכל אשר תבחרי, יעל

../images/Emo91.gif פרחי באך ../images/Emo140.gif מניסיון אישי

ממליץ לך בחום על פרחי באך זה פשוט דבר נפלא ומדהים ואם זה עובד או לא עובד כידוע לך אין תרופות פלא ואין הוקוס פוקוס יש מי שזה משפיע עליו ויש מי שלא . אני כרגע לומד פרחי באך במכללת רידמן והגעתי לזה מניסיון אישי די מר . כשהייתי בן 16 לערך ננשכתי ע"י כלב זאב מעורב עם בולדוג נשיכה קשה ביותר שגרמה לי קרע בשרירים באיזור התאומים [ברך ומטה]. כתוצאה מכך הרגל שלי נשארה מכופפת והשריר קיבל כזו טראומה שהרגל פשוט התכווצה ולא יכולתי ליישר אותה חודשיים הייתי עם רגל מכופפת כמעט בלי יכולת לזוז או לנוע והייתי נע בבית על סקט בורד. הרופאים אמרו שאין מה לעשות וצריך לחכות שזה יחלים אחכ נראה . התפתח לי זיהום ברגל והצחנה הייתה איומה מלבד כמובן כאבי התופת שכל תזוזה הייתה כרוכה בסבל רב ומאמץ . אחרי חודשיים קרוב משפחה שהוא פיזיותרפיסט הגיע אליי כדיי לעזור לי הוא התחיל לעסות לי את הרגל וכל פעם למתוח טיפה ע"מ שהרגל תוכל שוב להתיישר והשריר יתאחה והוא הביא איתו בקבוק של פרחי באך וכל פעם טפטף לי על הרגל על הפצע הפתוח את הטיפות . אחרי שבועיים הפצע הגליד כמעט לחלוטין הצחנה נעלמה והזיהום נעלם כלא היה
ואט ואט גם הרגל שלי השתקמה וחזרה לתפקד והיום היא חזקה מאוד מאחר ואני עוסק בטאי צ'י וקונג פו שזו אמנות לחימה שאיתה פיתחתי גמישות וכח רב ברגליים . פרחי באך הם כלי למודעות הם טובים להרבה מאוד מטרות פירוש המילה RESCUE הרי זה הצלה HELP וזה כלי שבעזרתו מקבלים מודעות כדיי שיתבצע ריפוי צריך להיות שינוי אתה צריך לדעת להאמין כי רוב השינוי עד כמה שידוע לי בפרחי באך הוא פנימי המטרה של תמציות באך הן לחלחל ולפתוח סתימות אנרגטיות ורגשיות . עד היום אני משתמש בתמציות האלה כדיי להירגע להסיר קצת לחץ לפניי בחינה ולהיות הרבה יותר מודע לתהליכים שמתבצעים . לפעמימ מרגישים הרגשה מוזרה או לא טובה וזה סימן שהגוף התחיל בתהליך ריפוי והוא משחרר את כל הרעלים שהצטברו ואני בטוח שיש לגוף עוד הרבה דרכים נוספות . מקווה שעזרתי כמובן כל המידע פה נכון לגביי ואין לי מושג איך ישפיעו על בני אדם אחרים מה שכן אני ממליץ בחום
. בהצלחה בהמשך הדרך
.

למעלה