פרחי באך

פרחי באך

שני שאלות : 1..האם תמציות שנמכרות בבית טבע הם מוכנות ? שאלתי מטפל והוא אומר מה שמוכרים בחנויות טבע זה לא מוכן ........וששאלתי את המוכר הוא אמר זה מוכן.!!!!.ככה משתמשים בזה ..זה היה הבקבוק הקלאסי של הפרחי באך עם הפקק החום שאיתו מטפטפים 2...אם אני רוצה למשל את הקלמנטיס התמצית- ואני משתמשת רק בה האפקט שלה יהיה חזק יותר מאשר שאני יערבב אותה עם כמה ??כי מטפל אומר אני יערבב לך כמה בבקבוק אחד אז האם שהם כמה מעורבבים ההשפעה של כל תמצית היא קטנה יותר?

yoelnd

New member
באך

היי בואי נתחיל מזה שכל אחד ייתן לך תשובה אחרת...... התמציות בבתי הטבע - מרקחת הינן תמציות "אם" ואותם ניתן לדלל או להכין בבקבוק אחר תערובת המהולה במים, אפשר להשתמש בה נקי ואפשר למהול במים, אפשר להכין לך ממנה תמצית אחת ואפשר להכין כמה תמציות ביחד והכל תלוי בסיבה - איבחון המטפל, אופי ותכונות המטופל או הסיבה שלשמה עובדים, בחלק מהמקריםיש סינרגיה - תועלת ובחלק יש מעין אינטרקציה - הפרעה, אולם יש סיבות לכך והמטפל ירכיב זאת בצורה נכונה. יש היום כמה טכניקות טיפוליות מענינות לאיבחון וטיפול בתמציות פרחי באך מעבר לראיון הראשוני והם למשל בדיקה בקינסיולוגיה, קלפי באך - אינטואטיבית, מטולטלת ועוד...... בבריאות טובה!

אבל לא הבנתי לע ענית לשאלה שלי

לגבי התמציות שנמכרות בבקבוקים אני יוכלה להשתשמש בהם ככה?למשל בקלמנטיס לקנות בקבוק ולהשתמש רק בו ???אני לא הולכת למטפל אני מעדיפה לבד והאם שמערבבים כמה תמציות ההשפעה של כל אחת היא קטנה כי המניון קטן

פרחי באך

הבקבוק שאת מדברת עליו הוא תמצית אם, את יכולה להשתמש בה ישירות (2 טיפות יספיקו לכל פעם), אבל אפשר גם לדלל אותה בבקבוקון. קלמטיס היא לא תמצית קלה, ולכן לא תמיד מומלץ לקחת אותה כתמצית ראשונה, ולא תמיד לבד, ולכן כן מומלץ לבדק אם מטפל מה דעתו, לגבי התאמת התמצית אליך. הוא גם יוכל להרכיב לך תמצית, ולתת לך בקבוק (לא כולם גובים על הבקבוק בנפרד). שיהיה בהצלחה!

לגבי האפקט,

אגב, יהיה חזק יותר אם תקחי לבד, ולכן זה לא מאוד כדאי (בתמצית הזאת).

למעלה