פרחי באך

פרחי באך

שלום, להזכיר למי שלא מכיר.. אמא ל- ADHD עם הרבה H ועוד אחת בדרך לאיבחון. בית שהתנהל עם הרבה עצבנות, מתח, הרבה בלגן סביב שעורי בית.. לאחרונה התחלתי לקחת פרחי באך שמישהי רקחה לי במיוחד ואני ממש יכולה לספר על נס שקרה לי. התחלתי לשלוט על האוכל ועל המתוק שהייתי מכורה לו. הפסקתי לצעוק על הילד ואני מצליחה להעביר גם מסרים כועסים בלי לצעוק.מבחינתי זה ממש נס - כי כמה שלא התאמצתי קודם למזער את העצבנות והכעסים שלי לא הצלחתי. כיוון שלי אישית זה עשה כל כך טוב ניסיתי את זה גם על בני ה- ADHD. בלי לבטל את הריטלין וגם כאן זה עובד. הוא עדיין עם אותם סמפטומים אבל יש שיפור ניכר באווירה בבית. שעורים כבר לא נעשים עם מעקות, הוא לוקח יותר אחריות (!!!) והאווירה קצת התמתנה. תחושת השליטה, המרץ והמצב רוח חזרו אלי. עבורי אישית זהו נס פרטי שהלוואי ולא ייגמר..

liat555

New member
ספרי עוד - איפה ניתן לקנות?

האם זה טוב עבור הילדים?

מוטרד 19

New member
חבל על כל שקל זה סתם שטויות

היה על זה דיון גדול בפורום וסוכם א. שזה בודאי לא במקום ריטלין, ב. שבדרך כלל אין לזה השפעה (מנסיוני האישי) אז חבל על הכסף מי שיש לו כסף מיותר שינסה . בהצלחה

למוטרד - אל תהיה מוטרד.. זה רק מנס

מנסיוני אני מספרת. לי אישית זה מאד עזר. למי שמעונין בפרטים, שישלח אלי מסר.

zivadina

New member
חשוב מאוד לספר כאן מתוך נסיון אישי

בקשר לדיונים הקודמים: המסקנות היו שפרחי באך לא באים במקום ריטלין, אבל בהחלט יכולים לתרום להרגעה. אני חושבת שכל עוד אנשים משתפים מתוך נסיונם האישי ולא במטרה מסחרית, כולנו נפיק תועלת. חשוב מאוד לציין במה כל טיפול עוזר ובמה לא, כדי לתת מידע אמין שיעזור לנו.

למעלה