פרחי באך

שרקלה

New member
פרחי באך

אני לא הייתי מאמינה גדולה בדברים האלה, אבל מאחר ולבתי בת ה7 עם הטורט יש בעיות הרדמות ושינה בלילה, וקצת הפרעות קשב והיפריות ביום, החלטתי לנסות בשלב ראשון משהו טבעי. נתקלתי בסופר פארם בתכשיר שנקרא קולי לילה והוא מבוסס על פרחי באך וגם לא יקר, ובמקביל קניתי גם רסקיו ליום. אני לא יודעת עד כמה זה קשור, אבל אני רואה שיפור עצום גם בבעית השינה וגם במשך היום. כבר כמעט שבועיים שאין לילדה כמעט טיקים, והלילות הרבה יותר קלים, וגם היא נהנית לקחת את התכשירים ומדווחת על שיפור. אל תתפסו אותי במילה, הילדה צעירה והטורט גם עוד צעיר אבל בינתיים זה נחמד לראות הקלה. מקווה שימשיך כך ואולי עוד מישהו יהנה מתוצאות דומות. אנא כיתבו אם יש לכם נסיון נוסף . היא לוקחת כ4 טיפות רסקיו בבוקר ו4 קולי לילה לפני השינה. אני יודעת שקיים גם תכשיר קולי יום, אם מישהו מכיר ויודע אם זה זהה לרסקיו ומה תוצאותיו אנא כתבו.

ש ל י ק

New member
שמחה שישנה הקלה לילדתך

ומאחלת שזה ימשך תמיד.... אני לא מכירה את התכשיר השני שציינת של הלילה אבל מנסיון וגם מדיווחים שמעתי שהרסקיו עושה עבודה טובה של רגיעה.

cgady

New member
פרחי באח

לי יש את שני התכשירים הנ"ל , ןלצערי עוד לא ראיתי תוצאות ...

הלנה

New member
נפלא!

גם אם הרגיעה היא רק לעכשיו זה נהדר ואני מקווה שזה ימשיך כך. אנחנו אישית לא התנסנו בפרחי באך, אבל שמעתי שזה מאד עוזר להרבה אנשים (באופן כללי)

למעלה