פרחי באך

חנוש45

New member
פרחי באך

אני לא יודעת האם השימוש בפרחי באך באמת יועיל לי... למי שמבין מבינכם, אני מתלבטת האם ללכת באופן פרטי למטפלת שמתמחה בפרחי באך שתתאים את הסוג המתאים לי בעזרת המטוטלת (המחיר אצלה זה רק 50 ש"ח) או שיותר עדיף לי ללכת לבד לחנות ולבחור בעצמי את בקבוקי פרחי באך? אשמח לשמוע תשובות תודה חן

ינוקא1

New member
ברור שעדיף מטפלת.

כפי שפעם אמרתי משהו שלימדה אותי המורה לביואנרגיה (קצת גס , אבל נכון) : "ההבדל בין טיפול עצמי לטיפול זוגי הוא ההבדל בין סקס לאוננות ".

Balancedflow

New member
היי חנוש, תמציות פרחי באך

יכולות לעזור במגוון רחב מאוד של בעיות, הן פיזיות והן נפשיות. לדעתי, הטיפול בהחלט יהיה יעיל יותר לפחות בתחילתו, אם התמציות תתואמנה ע"י מטפל/ת, אולם אני ממליצה לך ללכת לטיפול ואבחון ראשוני שלא יעשה רק באמצעות המטוטלת, אלא גם באמצעות תשאול אישי ושיחה. כי התמציות הן אמנם אנרגטיות, ואפשר לאבחן את התדר שמתאים לך ע"י מטוטלת,(והמטוטלת היא כלי נהדר שגם אני משתמשת בו לעיתים קרובות) אבל על מנת לדייק, וגם להבין מה אמורה להיות מהות הטיפול, ולהצליח לראות תהליך שמתרחש, כדאי שזה לא יהיה הכלי היחיד באבחון וההתאמה הראשוניים.
, ואני מזמינה אותך להעלות שאלות נוספות אם תתעוררנה בפורום "פרחי באך"

lightflake

New member
מתולתלת

הי... המטוטלת זה כלי שנועד רק להעצים את התנועות העדינות של האדם שמחזיק בה, אם לאדם הזה יש יכולת אינטואיטיבית לבחור בתמצית באך מסוימת, המטוטלת תעזור לו לעשות זאת, אין קשר ישיר בין המטוטלת לאנרגיה של התמציות עצמן.

מטוטלת

היי חנוש. על פי השאלה שלך על פרחי הבאך ניתן להבין כי אין בידייך ידע מספק כדי לטפל באמצעות כלי, ולכן אני מייעץ לך ללכת לטיפול. כפי שנאמר קודם, לא די במטוטלת או בבחירת הצמחים בעזרת שיטה אחרת כמו ביואנרגיה. יש לקיים שיחה עם המטופל, ולדאוג שהמרקחת שהוא מכין לך, אכן מתאימות לך לתקופה בה את נמצאת בחייך. ושיש בידייך האפשרות להתמודד עם השיעורים שיזמנו לך התמציות בתקופה הקרובה. שאם לא כן את עלולה להביא על עצמך משקולת כבדה יותר מזו שרבצה עליך בטרם התחלת טיפול. בהצלחה, ניר.

למעלה