פרחי באך וברזל

פרחי באך וברזל

היי, בני בן 6 בגן חובה (השארנו אותו שנה כי חשנו שאינו בשל) ,
נוטה להתנתק לעולם משל עצמו עושה פרצופים והוויות, בדר"כ שמח מתנהג כך הן בגן והן בחוגים כדורגל, גודו.
המאמנים כולם מעירים את תשומת ליבי לעיניין שאינו "זורם" עם הכלל, הוא מפריע אך עדיין לא ברמה להוציאו מהחוג.

מנסה להצחיק ומשתטה בכדי לקבל מהילדים תשומת לב ולחפות על חסרונותיו האחרים.

עשינו בדיקת שמיעה,ראייה ללא תוצאות חריגות, עד לאבחון אצל נירולוג ואחריו כפי הנראה TOVA מבקש לשאול האם מישהו כאן נתקל הצליח / נכשל בטיפול בפרחי באך או ברזל.
האינטרנט מוצף במידע מכל הסוגים ואני מחחפש תשובות מניסיון.

רב תודות

התנסינו בטיפול בפרחי באך

או יותר נכון לומר- בגלל הילד {אז בן 6} למדתי להיות מטפלת בפרחי באך, קורס שלם, אני מומחית. אז בתור מטפלת בפרחי באך שהכניסו לה לראש שפרחי באך זו התשובה להפרעות קשב וריכוז- אני מודיעה רשמית- פרחי באך הם נהדרים. עזרו להמון דברים אחרים, אבל בקשר להק"ר- כלום. ממש שום כלום. באסה ...הייתי שמחה הרבה יותר לתת פרחי באך מאשר ריטלין.
וברזל? הלוואי שברזל היה עוזר - כך כל ההריוניות והמניקות שלא יכולות להשתמש בריטלין , היו מרוכזות ומחודדות ומונעות להפליא עם כמויות הברזל שהן לוקחות. ובתור אמא לבת שלמדה משפטים , תוך כדי שני הריונות ושתי הנקות+לימודים לבחינות לשכה- ובלי ריטלין- הברזל לא עזר אפילו קצת...

פרחי באך הם תמציות שנמהלו בשיטה הומאופטית

התמציות, עוזרות לקשיים נפשיים ורגשיים קלים {לא נועדו לסובלים ממחלות נפש, ולא עוזרות לקשיים שמקורם נאורולוגי- כמו ADHD}
ביטחון עצמי עשוי להשתפר כתוצאה משימוש בפרחי באך יחד עם עבודה התנהגותית.

למעלה