פרחים

YANSHOOFET100

New member
פרחים

שלום אביבה וכל הנמצאים...... לפי מיטב הבנתי החובבנית, פרחים יבשים אינם טובים בבית. עד כמה שהבנתי,לפי הפנג שוואי, הכי טוב זה פרחים טריים, פרחים מלאכותיים - הם נטרללים ופרחים יבשים - הם בעצם מתים ולכן אין בהם אנרגיה ואולי הם אף עוצרים אנרגיה. לי ישנה "בעיה" אני נורא אוהבת לייבש זרי פרחים, לתלות אותם הפוך על הקיר ובכלל, לפזר בתוך כלים בכל הבית פרחים יבשים, למען היופי ולמען הריח........ אז?.......האם להפסיק עם זה ? או שהחשיבות היא הרבה יותר פחותה ממה שנראה לי? תודה וחיוך ינשופית

חיוך גם לך ינשופית

ברוכה הבאה החשיבות של העניין היא ההחלטה שלך... נניח שאני אומר שזה מאוד חשוב... האם זה מחייב אותך? אני, וזה מובן מאיליו, מייחסת חשיבות רבה מאין כמוה לכל מה שהפאנג שואי אומר... אבל, זה לא מחייב אף אחד... ממש לא! את אוהבת לייבש זרי פרחים, זה נעים לך, גם המראה וגם הריח... נהדר! האם חייך זורמים להם בנעימות, שפע, שיגשוג ואהבה? אם התשובה היא כן, אז אל תשני כלום... אם התשובה היא לא - אז...יש לעשות משהו בנידון... סמלי מוות, לפי הפאנג שואי, אינם מומלצים פרחים שמתו, הם סמל למוות גם אם יש מהם ריח... עכשיו החליטי את מה החשיבות של מה שאמרתי... ערב טוב

YANSHOOFET100

New member
תודה אביבה...

היתה לי תחושה שתשובתך תהיה עפ"י "תחושה"...... זה כמו רופא שלא רוצה לתת תשובה וודאית עד שהוא לא רואה את הבעיה בעצמו. אינני יכולה לומר שהכל משגשג ופורח......אבל, הפרחים, המיובשים והטריים כאחד מעניקים לי תחושה של יופי, צבעוניות ולכן, נראה לי שאשאיר אותם...... הפנג שוואי הוא נושא, דרך חיים מרתקת ביותר ונכון שאומרים שבחיים, מתחילים מדברים קטנים אבל נראה לי, שההבנה שלי בנושא היא חובבנית לחלוטין ועל כן חשיבות של פרחים חיים או מתים לדוגמה, עדין לא נכנסה לתודעי....... בכל אופן, תודה וחיוך על התגובה ינשופית

ממממ..... דווקא בא לי לדבר איתך...

(לא נראה לי שהבנתך חובבנית...to say the least...) מדובר בסמלים כל מה שנמצא סביבנו, מאותת לתת ההכרה שלנו, כל הזמן... כשיש דברים משמחים, זה משמח, שיש דברים שמשדרים למידה, זה מלמד... כשיש סביבה ילדותית, היא גורמת לנו לרגיש כך וכן הלאה וכן הלאה... זה לא ברמה של הבנה, זה ברמה של אינסטינקט אנחנו מגיבים מיד לכל מיני דברים עוד הרבה לפני שהמוח שלנו מפרש אותם... ומיידע אותנו על המצאותם מסביב... תודה על האפשרות לדבר על דברים אלה ערב נעים

למעלה