פרחים עם התעללות -של הסורק ה...שלי
נ ניקול מחיפה New member 1/8/02 #3 באמת באמת באמת.......מקסיםםםם עדינת הצבעים..והרצף של כפילות הפרח..מאוד מעניינת ומגניבה.. טוב כמו תמיד קומנדי אני מעריצה נאמנה ליצירותיך
באמת באמת באמת.......מקסיםםםם עדינת הצבעים..והרצף של כפילות הפרח..מאוד מעניינת ומגניבה.. טוב כמו תמיד קומנדי אני מעריצה נאמנה ליצירותיך
K komandatore New member 1/8/02 #6 תודה ועכשיו לחלק השני מה שעשיתי לפרחים- איזה כינויים התחלתם לתת לי...
B BlueCat New member 2/8/02 #12 וואי מדהים!!! מזכיר לי קצת קישוטים סיניים, או משהו בסגנון. הצורות המחודדות והשילוב צבעים (בעיקר האדום והצהבהב)
וואי מדהים!!! מזכיר לי קצת קישוטים סיניים, או משהו בסגנון. הצורות המחודדות והשילוב צבעים (בעיקר האדום והצהבהב)
K komandatore New member 2/8/02 #17 פרח2 לBLUECAT-לא מצאתי מה הפרח הראשון בסדרה- אם מישהו יודע מוזמן לגלות
B BlueCat New member 2/8/02 #22 איזה יופי... קיבלתי פרח! ../images/Emo20.gif נשאל על הראשון בפורום גינון... ידעתם שבאירופה גדלים ורדים מדהימים בצבע כחול בוהק וסגול? מדהים...
איזה יופי... קיבלתי פרח! ../images/Emo20.gif נשאל על הראשון בפורום גינון... ידעתם שבאירופה גדלים ורדים מדהימים בצבע כחול בוהק וסגול? מדהים...
נ ניקול מחיפה New member 5/8/02 #27 שלושת האחרונים בסדרה מיוחדים לאללה...במיוחד "ופה" הוא נהדר...והייתי יכולה לכתוב עליו עוד..אבל לא רוצה לבלבל לכם את המוח יותר.. קומה אתה יצירתי להפליא
שלושת האחרונים בסדרה מיוחדים לאללה...במיוחד "ופה" הוא נהדר...והייתי יכולה לכתוב עליו עוד..אבל לא רוצה לבלבל לכם את המוח יותר.. קומה אתה יצירתי להפליא
נ ניקול מחיפה New member 5/8/02 #26 לתמונה עם הכותרת "וכאן" פשוט מתאים השם "הקריאה"... או ה"תשוקה".. שני הפרחים כמו שתי זרועות המחכות לחיבוק מיועד.... או שרק עתה נפרדו מאהוב שהתרחק וכבר קוראים לו שיחזור.. ואוו...נסחפתי?!
לתמונה עם הכותרת "וכאן" פשוט מתאים השם "הקריאה"... או ה"תשוקה".. שני הפרחים כמו שתי זרועות המחכות לחיבוק מיועד.... או שרק עתה נפרדו מאהוב שהתרחק וכבר קוראים לו שיחזור.. ואוו...נסחפתי?!
נ ניקול מחיפה New member 5/8/02 #25 לתמונה עדינה ומקסימה זו מתאים השם של ריקוד הוולס... או נשיקת פרח.. הכוונה לתמונה ראשונה בסדרה השנייה
K komandatore New member 1/8/02 #11 לינק אתר שבו מוצגים צילומים ותמונות וניתן לקנות בצורת פוסטר כתבה על יחסי אמנות יהודית ונוצרית
K komandatore New member 2/8/02 #19 ידיים ../images/Emo92.gif אם יש לכם תגובות-אם הידיים מעבירות רגש אני מבקש לדעת איזה