פרחים

שמים1

New member
פרחים ../images/Emo79.gif

בקשה קטנה לי לך. שלחתי לך לילך בניחוחות נהדרים, קמצוץ מליבי שבור לרסיסים. צירפתי גם מילים בוערות מתוך מכתב. כתבתי שם פשוט "אני אוהב אותך"

odo13z

New member
פרח לשמים ותשובה לכרובי....../images/Emo66.gif

שמים....פרחים נהדרים. מקווה שהנקע....יירפא במהרה. -------- ולך....מר כרובי... אל חשש.... אני....ממש ... ממש ... סטרייט. האמן לי..... ו....גם מאוד נהנה מזה. ו....גם סובל ....לפעמים. ממש כמוך... האאאאאאא ?

שמים1

New member
תוד לך אודו יקר ../images/Emo23.gif

אני צולעת לי בשקט
מי זה כרובי?

tvrui10

New member
כמו שנאמר "לתפוס 2 ציפורים במכה

אחת" תנוח דעתך,לרגע לא חששתי.

טאKילה

New member
WOW איזה יופי...../images/Emo140.gif

הקצר הזה
השורה הראשונה מיותרת, ועשיתי שינוי קטנטן. זו רק דעתי. שלחתי לך פרחי לילך בניחוחות נהדרים, קמצוץ רגשות מליבי בתוך רסיס דמעה. צירפתי גם מילים בוערות ממכתב. כתבתי שם פשוט "אני אוהב אותך"

שמים1

New member
השורה הראשונה היא משחק מילים ../images/Emo23.gif

ולכן אשאיר אותה יקירתי
תודה לשיפצור ולתגובה החמה

יפים לך הפרחים- שמים האחת../images/Emo39.gif

יפות לך המילים נעימים הריחות ויבואו עלייך הברכות... כייף אמיתי לקרוא

שמים1

New member
תודה לך אישה נוכחית../images/Emo23.gif

את יודעת לפרגן מכל הלב. כל הכבוד

יערית 1

New member
שמיםםםםםם../images/Emo140.gif

כמה יפה השיר והפרחים מממ מקסימים.. וזה פרח ממני אלייך

שמים1

New member
תודה לך יערית ../images/Emo23.gif

על ה ממממממ , התגובה החמה והפרח המקסים

יפה הוא השיר שמיים

ורגיש והלב שבור לרסיסים ודמעה בלחלוחים עיני יפה הוא פרח הלילך יפים המילים ליאור

שלום לאנשי הקסם../images/Emo14.gif

לנשים שבינינו שחשות נבגדות וכאובות...להלן שיר שמבטא את הרגשות והכאב והתסכול...(מועתק ממקום אחר) בעל יקר אמרת לי כמה דברים טובים בי, סיפרת בגאווה איך בכל מקום שאתה נמצא, אומרים לך, כמה אישתך יפה. ממש כמו בסרטים. סיפרת לי שאתה אוהב את הטוב לב שלי, ושוב לא שכחת, שאני יפה. החיים שלי דווקא כן דומים לסטים, עם כל הדרמות, הבכיות והסיוטים. כבר שנים, אני מרגישה כמו האישה האחרת, למרות שאני זו שאיתך. כבר שנים הלב שלי בוער מרוב דאגה. מי זו הפעם שמקשיבה לך, עם מי אתה עכשיו חולק את רגעי החולשה, ומה עם השימחה. נכון, בסוף היום אתה שלי. כמעט. נכון על הדלת שנינו רשומים. אבל בלב? אני איתך? אולי זו רק ההרגשה. אבל כל הזמן מרחפשת מעליי בחורה חדשה, ישנה - שלך. אהוב ליבי היקר, אהבת חיי. אני מרגישה אשמה, כשאני חושבת כך, מרגישה עצובה, כי בעצם, גם אני הלכתי לחפש אהבה חדשה. חיפשתי ריגוש, חיפשתי להרגיש אישה. אמרו לי, שמעתי, נהנתי. לגברים יש נטייה לחזר בצורה מצחיקה. הוקסמתי ממחמאות הזרים, בעיקר זר אחד. שהוא לא זר ממש. אוהבת אותך, תמיד, אבל רוצה להרגיש אהבה. לא, לא בגדתי, לא שכבתי, לא נגעתי, אבל הקשבתי למה שאני לא שומעת ממך.

שמים1

New member
ברוכה הבאה לחלום איתך ../images/Emo39.gif

כתבת יפה וכל כך עצוב. כאשר לא מקבלים את המילים המתוקות בבית צמאים אליהן בחוץ. כל שתבקשי לו יהי

למעלה