פרחים...

ס א ט י ן

New member
הכי קשה זה לחתוך...

אבל לפעמים אין טעם למשוך יותר. קצת מזכיר לי את הסוף של מערכת היחסים שלי....

Marry3

New member
כ"כ מבינה אותך

אני סופסוף נמצאת עם בחור שאני מאוד אוהבת בט"ו באב ואנחנו עוד מעט 9 חודשים ביחד ואתמול הגיעה האכזבה הגדולה, אני באמת שמנסה להיות לא בן אדם חומרני אבל אתמול נשברתי, אני הלכתי והשקעתי וקניתי לו את הדבר שהוא הכי רצה וזה עלה לי גם סכום נכבד מאוד (למרות שכרגע אני חוסכת כל שקל ללימודים) ואני קיבלתי את הדבר ה-1 שנפל לו ליד ברגע שהוא ניכנס לחנות, אני מרגישה כ"כ פגועה שזה פשוט נורא ולא יודעת מה לעשות, אני מאוד מפחדת שזה מעיד על העתיד ועל היותו קמצן, והדבר שהכי פוגע זה שאפילו הוא מבין שזאת לא מתנה מדהימה במיוחד...

elena20

New member
"מנסה להיות בן אדם לא חומרני", אז כנראה

שאת כן חומרנית, מה זה משנה מה הוא קנה, העיקר שחשב עליך וקנה משהו, איך את יודעת שזה הדבר הראשון שהוא ראה וישר קנה? למשל ביום האהבה הקודם בן זוגי קנה לי מתנה גדולה בכמה מאות שקלים ואני סתם הבאתי לו כמה שוקולדים, ופעם אחרת זה יצא הפוך ליום השנה אני השקעתי יותר ממנו. לדעתי זה לא משנה כל עוד הוא משקיע ומראה נכונות, מצידי שחבר שלי סתם יקטוף לי פרח בדרכו אליי וזה יהיה מספיק. אני גם הייתי רוצה יותר מחוות רומנטיות מצד בן זוגי, אבל ממש לא חומרניות, כמו שכבר אמרתי סתם דבר קטן ונחמד יספיק לי וכל עוד הוא בן זוג טוב ומתייחס אליך בכבוד, אל תתחשבני מי קנה יותר ובכמה כסף.

elena20

New member
ועוד דבר יש פה כמה בנות שכתבו בשירשור

שלא קיבלו כלום, אבל את כן קיבלת, אז למה את לא מתלוננת, כי זה לא מספיק יקר בשבילך?

אני חושבת בדיוק ההפך, כמו שכתבתי..

בהקצנה אבל זה נכון: ככל שבן הזוג שלי יביא לי משהו פחות יקר זה בדרך כלל ייחשב יותר מהלב וזה מה שאכפת לי, הדבר היחיד שחשוב לי הוא מידת ההשקעה של הלב ולא מידת ההשקעה שבכיס, שבכסף. הוא ירגש אותי הרבה יותר אם הוא יביא לי פרח קטנצ'יק שלא עולה כלום והוא קטף כרגע מהגינה, לעומת סופשבוע רומנטי בחול או איזה זר ענק או איזושהי מתנה אחרת ליום האהבה מה שזה לא יהיה שעולה כסף.......כי בדרך כלל בדברים הקטנים שלא עולים כלום בכסף, אם תחשבו על זה, מודגשת הכי האהבה האמיתית וההשקעה שבלב, ההתייחסות לפרטי פרטים לאהבה שלך, תשומת לב למישהי שאתה אוהב כשאתה בא ומביא לה באופן הכי תמים והכי טהור ואוהב פרח מכל הלב, שקטפת עכשיו בגינה....כך נמדדת השקעה מבחינתי ....דווקא צריך להביא את הדברים הקטנים ,זה בדיוק כמו להשוות בין אנשים שתורמים כסף לאגודות ובין אנשים שהולכים ותורמים מזמנם היקר כדי להיות עם ילדים חולים/לעזור לקשישים וכו'...התרומה בכסף כאילו"מפצה"על המצפון :טוב עשיתי קניתי....אבל הדברים הקטנים שמגיעים היישר מהלב ועם מלוא הכוונה כמו לתרום מהזמן ומהלב ולא בכסף, זה הדבר האמיתי זה מראה את ערך וההשקעה האמיתית.....בדומה להשקעה האמיתית שבאה מהלב והיא זו שמראה את האהבה הכנה והאמיתית של הבחור את אהובתו...כי הוא שם יותר תשומת לב וכנות מאשר יותר שקלים.......

בגלל פרחים?

לא נורא שלא שלח לך פרחים, זו לא סבה לעזוב קשר. העקר שהוא טוב אליך בדרכו ואוהב אותך.

למעלה