פרחים...

i remember you

New member
פרחים...../images/Emo4.gif

כמה פרחים עברו לי בידיים היום. כמה משלוחים... ורדים ושושנים ובלונים... ואפילו עלה אחד מסכן לא קיבלתי. וזה לא שאין לי מישהו, וזה לא שהוא לא ישן אצלי כמעט כל יום... וזה לא שאני לא מפנקת אותו כל הזמן. זה פשוט מי שאני שווה בשבילו. אז הוא בא אלי אפילו כשהוא עייף וזה מספיק השקעה מבחינתו. הוא חשב שהוא כבש אותי בקסמיו בזה שהוא כל כך עייף אבל עדיין מצא את הכוחות להיות איתי. וכל כך בא לי לצרוח עליו שכל השבוע האחרון הרקוב הזה פשוט עלה לי על העצבים. שבוע של דמעות ובכי ומתח ועצבים. וכל כך בא לי כבר לסיים עם הכל ולהעיף אותו ממני. ואני רואה את החברות שלי מקבלות מתנות ופרחים ויחס וזה עושה לי טוב. כי עמוק בפנים אני יודעת שבקרוב אקבל את האומץ להעיף את הדביל הזה ממני ולמצוא לי מישהו שיתייחס אלי בהתאם. מצטערת על ההתפרצות הפאסימית הזאת במצע יום יפה כזה... אני חדשה/ ישנה... קוראת סמויה שהיתה חייבת לשחרר קצת קיטור. אז לאלה מכם שמצאו מישהו שימתיק להם את היום הזה... תהנו. וחג אהבה רומנטי שיהיה לכם.

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif מאחלת

לך מכל ה
ועם המון אהבה שתמצאי את הכוחות להרחיק ממך את האנשים שלא עושים לך טוב ולא משקיעים בך כמו שמגיע לך! העצבת אותי

erezp5

New member
במקום להתעצבן ולצרוח

פשוט תשלחי לו הודעה - "איך זה שעוד לא קיבלתי את הזר ששלחת לי?" הוא יבין לבד .. ופעם הבאה הוא כבר לא ישכח

i remember you

New member
והבעיה היא...

הוא לא שוכח. הוא יודע שזה יום האהבה. בוודאות. הוא פשוט לא מאלה ששולחים ועושים דברים כאלה. אין לי בעיה עם אנשים ש"לא עושים" דברים כאלה. אני פשוט רוצה אחד שכן...

nate2000

New member
ועל זה נאמר יש הרבה דגים בשוק

אבל במקרה הזה אני אומרת "בחיים יש שתי טרגדיות: האחת שלא מקבלים מה שרוצים, השניה שמקבלים אותו....".

ס א ט י ן

New member
אם זה כל כך מפריע לך

כנראה שמשהו בכלליות בקשר לא מספיק בשבילך... לפעמים צריך לדעת לחתוך לפני שהעניינים יתכערו, ולגמור את זה יפה...

אני כל כך מבינה אותך

גם אני לא זכיתי היום לקבל אפילו גבעול...שלא נדבר על הודעה משמחת או שיחת טלפון שכזו. וגם כשהערתי, וניסיתי ליזום בעצמי משהו נתקלתי בסירוב. "לא רוצה להיות כמו כולם, לא רוצה לחגוג היום." גם אני עכשיו ראיתי כל כך הרבה זוגות מאוהבים שהבחורה מסתובבת לה ביד עם איזו מתנה קטנה או ורד, ואני...לא קיבלתי כלום. רק עצבים וכעס כי בסך הכל רציתי גם...חגיגה קטנה משל עצמי עם אהובי. קבלי חיבוק מאחת שמבינה לליבך.

איך אתן מסוגלות???

אני לא הייתי נשארת עם אחד שלא מפגין מחוות רומנטיות ובלי קשר ליום האהבה!!!! אני לא מדברת כאן על יום האהבה אם הוא לא עושה כלום ביום האהבה זה לא אומר כלום אבל לפי מה שאני מבינה מכן זה לא עושה שומדבר ושום מחווה רומנטית בשום יום...או שאני טועה? אם זה ככה אני לא מבינה איך אתן מסוגלות להישאר בקשר..... כשמישהו לא משקיע ולא מראה את האהבה שלו ולא מפנק ולא אוהב ואני לא מבקשת תכשיטים אני מבקשת רק ורד אחד ומבט אוהב....אם לא יהיה לי את זה אני לא אוכל להישאר בקשר.אני בטוחה שעוד הרבה בנות לא יוכלו...זו הבעת אהבה הבעת אכפתיות וקרבה וכשזה לא נמצא....זו מהות הקשר זה העיקר לא המסביב, אבל להראות את האהבה....הרומנטיקה מהלב זה כמו סקס אצל הגברים אותו הדבר, אצלם מין זה הרמה הגבוהה ביותר של ביטוי האהבה אצלנו זה במחוות רומנטיות ....קראתי את זה בגברים ממאדים נשים מנוגה...התקשורת, מילים של אהבה ולהראות אכפתיות וקרבה זה מה שאנחנו צריכות ואני לא אוכל להיות בקשר עם מישהו לא משנה כמה הוא יאהב אותי תאורתית אם הוא לא יודע איך להתנהג בקשר.

ואת הורד הוא יכול

לקטוף מהגינה ליד זה רק יהיה עוד יותר רומנטי ושובה לב.........הבנתם אותי אני מקווה....שהכל הכוונה והוא לא צריך להוציא שקל! אוף אני רומנטית מדיי זה גרוע חחח הלוואי שאני אזכה לכל זה יום אחד ב"ה....ותאמינו שגם לכן מגיע לזכות בזה.

i remember you

New member
זה בדיוק מה שחשבתי...

אין לו כסף? שיקטוף. שיעשה משהו. בטנה. אני לא יודעת למה אני בדיוק מחכה. אחרי השבוע שהיה לי איתו עדיף לי באמת בלעדיו.

אז יאללה....תעשי מה שהלב שלך אומר,

מגיע לך הכי טוב שאפשר אל תתפשרי על האושר שלך.

תראי, אצלו זה לפי מצבי רוח

זה לא שהוא בחור שלא משקיע ולא רומנטי. זה ממש לפי מצב רוחו (וכן זה מעצבן כל כך לפעמים) למשל, ביום הולדתי שחל לו לפני 3 חודשים הוא חיכה לי עם ורד בבית ולקח אותי לסופ"ש ביוון, ופינק אותי הכי בעולם. אז אי אפשר להגיד שהוא לא עושה בשבילי דברים. הוא כן עושה. אבל דברים גדולים. לפעמים אני מחפשת דווקא את הדברים הקטנים, שלא מצריכים עלות כספית גבוהה. ואת זה - אין לי.

זה בדיוק מה שאני מתכוונת אליו. הדברים הקטנים.

הדברים הגדולים והיקרים הם בדרך כלל הפחות רומנטיים כמו סופשים למיניהם, תכשיטים,כרטיסי טיסה הפתעות כאלה חומרניות לא מרגשות אותי. הדברים הקטנים האלה אפילו שיביא לי פרח קטנטן שמצא על הרצפה ויסתכל לי בעיניים ויגיד כמה הוא אוהב , או שייקח אותך במפתיע לשבת על חוף הים.......מבלי להביא שום דבר........כאלה דברים...או פיקניק במפתיע.......סך הכל להכין משו לאכול..אני מדברת על השקעה שבלב ולא על השקעה שבכיס. לא יודעת מה איתך אני מחפשת אדם שיהיה רומנטי (כמעט) כמוני אני לא אוכל לתפקד אם לא יהיה לי קשר כזה..

ואת כמובן צודקת

אבל את יודעת..אומרים שאין מושלם. בשאר הדברים הוא בסדר גמור. אז אני מסתדרת. מפנימה. ואין לך מושג כמה חיכיתי למשהו היום ממנו...כל כך ציפיתי לאיזה פיקניק קטן...אפילו אצלו/אצלי בחדר.

מזתומרת אז אני מסתדרת מפנימה...

אין פה סקאלה מדויקת...זה הכל מה שמתאים לך ואך ורק לך. אני מתכוונת: אוקיי,אין משהו מושלם זה נכון, אבל זה לא מספיק טוב בשבילך, את לא מאושרת, וזה לא אומר שהבעיה היא אצלך ואת צריכה "להסתדר" "להפנים" מי אמר שאת צריכה להיות מאושרת תחת היחס הזה בדיוק?....כלומר, כל אחת אוהבת משהו אחר, ומצפה למשהו אחר, ואם זה לא היחס שמתאים לך ושאת רוצה ואת לא מרגישה מסופקת ואחרי שדיברת איתו על זה לא ראית שינוי , לא צריך לשנות את האדם שמולך או לומר "בשאר הדברים הוא בסדר גמור" "אז אני מסתדרת.מפנימה". למה? למה?..כי בשאר הדברים הוא בסדר ? זה לא משנה את לא נותנת לו ציון בסופו של יום אלא זה עניין של הרגשה שלך, האם את מסופקת ונהנית מהקשר הזה. זה לא משנה שבשאר הדברים הוא בסדר גמור אם את לא מאושרת. תעשי רק מה שעושה לך טוב ומותאם לך לא מה שהסביבה מצפה או חושבת שמספיק טוב או מה שאת חושבת שאמור לספק אותך. כמובן שיש התגמשויות וכיפופים כדי לקיים מערכת יחסים בריאה אבל את לא צריכה להתפשר על משהו מהותי וחשוב לך בקשר...ואני רואה שזה כן חשוב לך אז באמת אני שואלת בתמימות למה?...למה את מתפשרת אם זה כ"כ חשוב לך?....דברי איתו נסי להבהיר לו מה באמת חשוב לך אולי הוא לא יודע ואז הוא ימיר את ההשקעה הכספית להשקעה שבלב......אולי דברים ישתנו............מה שכן, לעולם אל תוותרי על האושר שלך ועל הדרישות שלך ממערכת יחסים ,בשום מחיר אין שום סיבה שבעולם ש"תפנימי" ותישארי במערכת יחסים שאת לא מאושרת בה.שום סיבה.

מה זה איך מסוגלות

יש אנשים שלא עושים מחוות רומנטיות בחג האהבה אבל הם בני זוג נהדרים. מה ישמע מה עשית מחג האהבה, מבחן הזוגיות האולטימטיבי... כשתהיי נשואה 20 שנה תרצי מישהו שיודע לעשות יותר מלרשום פתקים יפים ולשלוח פרחים. יש כאלה שלא צריכים את זה ויש גם כאלה שלא צריכות את זה - כן, כן, כל עוד בן הזוג שלהם טוב אליהן ויש להן פרטנר אמיתי פרחים וכרטיסי ברכה לא מדברים אליהן. וכל הקטע של מין זה הרמה הכי גבוהה של ביטוי אהבה אצל גברים... קראת את זה בספר? נו טוב, את עדיין צעירה. יש הבדל בין מישהו לא רומנטי שלא יודע להביע רגשות לבין מישהו שכולה לא בקטע של טו באב

לא דיברתי על טו באב,

דיברתי בכללי על זה שהוא לא רומנטי בשום יום בשנה. להפך, אמרתי שאין קשר ליום האהבה כאן, מן הסתם נו באמת.. וכן מה שהיה כתוב בספר זה נכון, נשים צריכות יותר את המחוות האלה וחיזוק האהבה והרומנטיות לאורך השנים ואני מאמינה דווקא שעוד יותר אחרי 20 שנות נישואין צריך את זה כדי לחזק ולהשקיע בקשר. "יש הבדל בין מישהו לא רומנטי שלא יודע להביע רגשות לבין מישהו שכולה לא בקטע של טו באב">> נכון, ולזה התכוונתי וגם אמרתי את זה. שאין קשר לטו באב אלא אם תקראי טוב טוב תגלי שהיא התכוונה שהוא לא כך בשום יום ואין קשר ליום האהבה!!!! ובקשר לגיל אין קשר אני חושבת במקרה הזה ספיציפת לנסיון ולגיל שלי כדי שאני אדע שכדי לתחזק אהבה וגם אחרי שנים של נישואין צריך את הדברים הקטנים האלה המחוות הרומנטיות האלה שמראות על אהבה מצד בן הזוג וזה בעצם מה שמחייה את האהבה כל פעם מחדש ומחזק את הקשר גם אחרי שנים רבות.

Miss Thang

New member
תראי,

גם אני לא קיבלתי פרחים היום. מצד שני, גם לי וגם לחבר שלי לא היה מושג שמדובר בטו באב, ושנינו לא מדברים בפרחים. מצד שני, הוא מתייחס אלי מדהים, והיחס שאני זוכה לו הוא מצוין; אז היום הממוסחר הזה בכלל לא אישיו מבחינתי. תעיפי אותו בלי שום קשר לטו באב, מי שגורם לך רע/לא מספיק טובה, לא צריך להיות איתך באף יום.

למעלה