פרחים מכפיות פלסטיק

bar32

New member
פרחים מכפיות פלסטיק

ערב טוב בנות יקרות ובנים אם יש כאן(אני בספק) מצאתי עבורכם משהו מדהים ליצירת פרחים מכפיות פלסטיק. גם יוצא מדהים וגם זול כי לא צריך לבזבז הרבה כסף (חבילת 100 כפיות מפלסטיק עולה 5 שקלים). ניסיתי ויצא מהמהם.

bar32

New member
מקווה שאתם מצליחים להכנס.

אני לא מצליחה להכנס דרך הההודעה שלי תגידו לי אם אתם גם לא מצליחות אני ינסה להעביר לכם את זה בצורה אחרת. לילה טוב בר

bar32

New member
את התמונות אתן רואות?

את התמונות הורדתי מהאתר אלו לא ההעבודות שלי . את שלי אני לא יכולה להראות לכן כי אין לי סורק . בהזדמנות ראשונה אני יעביר לכן אותן

dili

New member
זה מקסים!!!

את יכולה לתת הסבר איך מחברים את כל הכפיות? ובכלל הסבר על איך עושים את זה?

bar32

New member
הסבר לפרחים מכפיות

זה כל כך פשוט שאת לא תאמיני. את הכפיות פלסטיק מחממים מעל נר כמובן לא מקרבים אותו יותר מדי כדי שהוא לא ישרף וכדי שלא ישחים. אחרי שהפלסטיק נהיה רך מעצבים את הכפית איך שרוצים זה מאד קל ומתעצב פשוט במהירות. אפשר להשאיר את המקל של הכפית כך אני עשיתי ואח"כ ללפף את כל המקלות עם בד ירוק . ניתן גם לחתוך את המקלות ולשים באמצע אבקנים של פרחים שניתן לקנות בכל חנות יצירה ולהדביק עם דבק מגע או עם דבק חם. אני גם עשיתי כאלו עם מגנטים למקרר. דרך אגב עבדתי עם ילדים בזה והם כל כך נהנו. כמובן שצריך מאד להזהר עם הנרות. ולא לתת לילדים קטנים לעבוד בזה

bis fd

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifיפים

את יכולה בבקשה על צורת העבודה

גילישלו

New member
../images/Emo4.gif ומה עם איכות הסביבה?

פרחים באמת יפים אין ספק, אבל הבעיה היא שהליך יצירתם גורם לזיהום סביבתי וחבל... גם לא כל-כך מתאים לנושא החודשי - מיחזור

שמשאור1

New member
מיחזור חומרים

הרעיון מקסים בעיני, ואני הולכת לאמץ אותו. אין בכוונתי לרכוש כפיות חדשות אלא למחזר משומשות. ובכך גם לשמור על הסביבה.

שמשאור1

New member
הרעיון מקסים בעיני, ואני מתכוונת

לנסות אותו. כאחת שמקפידה על איכות הסביבה, אין בכוונתי לקנות כפיות, אלא להשתמש בכפיות משומשות. ובכך גם להרוויח מיחזור של חומר.

av_i_va

New member
קצת התבלבלת....../images/Emo4.gif

מתאים מאוד לנושא החודש. במקום לזרוק כפיות פלסטיק לפח, להפוך אותן לגן פרחים פורח אין כאן כל זיהום סביבתי - בדיוק להפך.

גילישלו

New member
לא התבלבלתי....

זה לא העניין של כפיות משומשות או לא - הליך שריפת הפלסטיק הוא שמזהם...

av_i_va

New member
לא שורפים את הפלסטיק

מחממים אותו ממש מעט עד כדי שאפשר לגעת בו ביד ולעצב את הצורה של עלי הכותרת

*DOR*

New member
מתי תבינו שיש פה גם בנים????

ולא, אני לא הומו אם מישהו פה מעלה בדעתו....

למעלה