פרחים מיובשים

galfabi

New member
פרחים מיובשים ../images/Emo35.gif

שלום לחברי הפורום. לפני כשנה וחצי התחתנתי, ושמרתי את זר הפרחים של החתונה שלי. קצת קשה לזרוק זר עם המון רגשות. מיקמתי את הזר בפינת החדר (ממש בכניסה, ליד הדלת) פינה צפון-מזרח. האם זה מזיק בצורה זו או אחרת. שאלה נוספת, יש לנו מיטה מסיבית מעץ (אני בכלל חובבת עץ) בחדר כשגב המיטה ממוקום בקיר הדרומי. האם זה בריא? בנוסף שמתי על גב המיטה שתי נרות בצבע ורוד, וממול יש לנו מראה ענקית עם שידה, על השידה שמתי שתי נרות בצורת לב בצבע ורוד. אני אשמח לקבל הערות, והאם צריך לשנות משהו. תודה רבה, גלית

sidi

New member
בוקר טוב

זר יבש החוצה (הוא כבר מת) ובלי סנטימנטים ואם יש סינטימנטים אז אפשר לעשות לו טקס קבורה מכובד. לגבי החדר שינה, יש משהו שלא נוח לך שם? משהו מפריע לך?

שלום גלית, ברוכה הבאה

אומר לך כמה דברים, אהיה מופתעת אם תגידי שאתם ישנים טוב זר עם פרחים יבשים מסמל מוות והמיקום שלו אינו משנה בכל מקרה זה לא מומלץ נסי למקום את המראה כך שלא תפנה כלפי המיטה יש יותר מדי נרות בחדר שלך, שממילא נמצא בכיוון אש... ולסיום, מה מצב הזוגיות שלך? יום נעים

galfabi

New member
אני ממש המומה מהמהירות שעניתם לי

אז יש צדק בדברייך, אני אישית לא ישנה טוב, כל הזמן יש לי חששות, יש לי חלומות לא טובים, ואני מתעוררת המון באמצע הלילה בבהלה. אין לי אפשרות להזיז את המראה, החדר נורא קטן, אבל הבשורה הטובה היא שהבית נמכר ואני מפנה אותו בעוד שמונה חודשים. אני מקווה לבנות בית, ואז בטוח שאני אעצב אותו עפ"י עקרונות הפנג שואי. לשאלת הזוגויות, יש לי זוגיות נפלאה!!!! אני ממש מאחלת לכולם זוגיות כזאת. נרות בחדר זה לא בריא? חשבתי ההפך... ומה ניתן לעשות עם הזר פרחים המיובש שלי, קשה לי לזרוק אותו
שוב פעם תודה רבה רבה, גלית

galfabi

New member
לא לזרוק? ומה יהיה?

אין פתרון יצירתי יותר... למסגר, לתלות כתמונה, להחביא בארון?

בואי נבהיר משהו...

בפנג שואי יש פתרון. יצירתי או לא זה כבר סמנטיקה אישית. גם טוב או לא טוב, זה אישי, סובייקטיבי. אם את לא רוצה לזרוק אז מה את רוצה שנגיד לך? פנג שואי אומר לזרוק וזהו. את לא רוצה? קשה? או קיי, לא מכריחים אבל... עכשיו את יודעת מה זה אומר ואת לוקחת אחריות על זה... כשאת מסתירה משהו בארון, הוא מפסיק להיות קיים? כשאני מכסה פורונקל בפנים עם מייק אפ וקונסילר... זה אומר שהוא איננו? בפנג שואי אין כאילו...זה אחד הדברים הכי חזקים שפנג שואי עושה. יתכן שעדיין אינך מוכנה לזה...וזה בסדר. לשיקולך, בכל מקרה, אלה הם חייך.

galfabi

New member
אני מבינה את כל מה שאת אומרת...

אני פשוט לא מכירה היטב את תורת הפנג שואי, בגלל זה אני שואלת ומחפשת פתרונות שירצו אותי. אחרי שהבהרת לי היטב!!! אני יודעת כבר מה לעשות. שאלה נוספת אני מתלבטת בין שני מגרשים לבניה, הכיוונים שלהם שונים. 1. מזרח-דרום-מערב 2. מזרח-צפון-מערב תאריכי הלידה שלי ושל בן זוגי הם: 18.7.1976 5.7.1976 האם מגרש אחד טוב מהשני? תודה, גלית

בלי לראות בעיניים

לא לוקחת צ'אנס ככה באויר. בחירת מגרש וכיווני בניה/דלתות/חלונות אינם דבר של מה בכך... תוואי השטח, חשמל, סלעים, גבהים, צמחיה מים יש אין ספור דברים שיש להתחשב בהם מסביב... מצטערת...

galfabi

New member
עם מי אפשר להתייעץ?

בעקרון זה מגרש ברחוב שקט, כשבכל הרחוב יש בתים פרטיים. השאלה אם יכול להיות הבדל משמעותי בינהם, או שזה כבר תלוי בסידור החדרים בבית, הכניסה וכו'. תודה, גלית

galfabi

New member
שלחתי לך מסר ובנוסף מעניין אותי

לדעת האם נפתחים בקרוב קורסים? גלית

niya

New member
אני הייתי חושבת אולי לתלות

תמונה של הזר ביום החתןנה (בטוח הוא צולם בידיים שלך או משהו כזה), שלומר, שמה תמונה של הפרחים הרעננים ולא המתים. אולי תמונה שלך בן זוגך ביום החתונה עם הזר באמצע, ככה שיסמל את הזוגיות הנפלאה שלכם. אביבה, מה דעתך? ככה אפשר להיפטר מהזר המת אבל לזכור אותו בצורה הכי טובה שלו

זה טוב עכשיו אולי

חצי שנה אחרי החתונה אבל עוד שנה גם זה כבר משהו שצריך לשנות אותו... כדי לזכור אין צורך בסמלים חיצוניים אנחנו כל הזמן זוכרים...כל הזמן... הבעיה היא עם החפצים שאחנו אוגרים כסמלים וזה כבר בא ממקום אחר...

galfabi

New member
תודה על הרעיונות, אבל...

הסרט של הזר הוא הדבר היחידי שנשאר בביתי. הזר נשלח לפח
אבל לא נורא, אני ובן זוגי החלטתנו (לאחר שהבנו את המשמעות של הזר המיובש) לזרוק את הזר.. תודה רבה לכולם
גלית

sidi

New member
../images/Emo45.gif

צילמת אותו לפני זה? מה לא? היית חייבת לצלם אותו לפני זה כדי שיהיה לך ממנו מזכרת שבעוד שנה תתלבטי אם לזרוק את התמונת מזכרת של הזר ואנחנו נייעץ לך כמובן לזרוק ואז את תצלמי שוב פעם את התמונה של התמונה של הזר ותבואי שוב פעם לשאול ואנו שוב פעם נייעץ לך כמובן.... לזרוק וכך בעוד נניח משהו כמו חמישים שנה את תבואי עם התמונה של התמונה של התמונה של התמונה של התמונה של... הזר ותוכלי לשמוע אותנו עם שיניים ועצמות חורקות ממליצים לזרוק אותו. ומה הפואנטה של הסיפור? אז הפואנטה היא שטוב שלא צילמת אותו כי אז היית באמת צריכה במשך החמישים שנים הבאות כל שנה להתלבט מחדש אם לזרוק את תמונה או לא. עכשיו נטפל בך בעניין הסרט

למעלה