פרחים לאמריקה

TrigATUSA

New member
פרחים לאמריקה

שני ציטוטים קולעים: "מכנופיה של קשישים צינים, גזענים ואלימים, שעיקר רצונם היה לשמר את הקיים ולפרנס את חבריהם, עברה המעצמה הגדולה בעולם לניהולה של חבורה צעירה ואידיאליסטית, שמונעת בידי השאיפה לחברה טובה יותר ולמריטוקרטיה." "מפלגת התה היא ביטוי נוסף למשבר ולהידרדרות של כוח החשיבה האמריקאי. מדובר במקבילה המקומית ל"אם תרצו" ול"שמאל הלאומני" שלנו, שהפוליטיקה היא עבורם סובלימציה של אלימות אישית." אף מילה על המקבילות הפרסונליות בפורום
http://www.themarker.com/tmc/articl...1_2000/skira20101111_1197865.xml&from=haaretz

Ayelet CA

New member
לגבי המשפט הראשון

יש סתירה בין שאיפה למריטוקרטיה לבין נשיא חסר נסיון.

סלסרו

New member
לאחרי קריאת ה"מאמר", הרגשתי שירדו לי לפחות

2 נקודות איי-קיו, מ68 ל62. וסתם כך, אם אתה לא מבין את מה שאיילת כתבה, אני במקומך לא הייתי רץ ללעוג לאיי-קיו הנמוך של האמריקאים..

mayush63

New member
Lol

ok that's nice but then how do you genuinely explain geroge W? Have you ever heard him say anything that sounded both intelligent and geuine? Not to mention you personally often referred to Obama supporters as blind admirers- isn't that euphemism for 'weak-minded and unable to think for themselves'? What's the difference?​

סלסרו

New member
מה שהפריע לי בכתבה זה לא מה שהוא כתב

על בוש, אלא הבוז הכביר שהוא חש לבוחרים, המשטמה הפלצנית הנוטפת מכל מילה, הבורות הגדולה שהוא מגלה בנושאים ובדינמקיה הפוליטית בארה"ב, והאללה העיוורת שלו את אובמה, כאילו שכולנו כאלה סתומים ונחותים ביחס להוד כבירותו.. we're just not worthy. כל מי שמתנגד לאובמה, הוא גזען, לבן, זקן, מטומטם, עם עיי-קיו של 68 ומטה. אין בכתבה שום ניתוח עינייני לכלום. סתם נאד. לא הייתי מתייחס לזה, אילו איילת לא היתה מציינת סתירה פשוטה והנסיון המצחיק של טריג לענות לה.

Immigrant

New member
והאדון אורן פרנק מבין בפוליטיקה האמריקאית על

סמך מה בדיוק? על סמך כלום. סתם עוד פלצן שמשרבב שטויות וטריג חושב שמצא יצירת פאר.

TrigATUSA

New member
ומה הייתרון שלך עליו?

אפשר להגיד בדיוק אותו דבר על מה שאתה כותב יש לך משהו ענייני שנוגד את מה שהוא אומר?

Immigrant

New member
1. השפה, הדימויים....עלוב ורדוד.

2. מה באמת הוא מבין באמריקה, באנשיה ובפוליטיקה שלה? מפליא אותי שאתה מתלהב מגיבוב כזה של שטויות.

למעלה