פרחים בעליית הגג

פרחים בעליית הגג

סיימתי ביום אחד (אתמול) והיום התחלתי את השני. פשוט לא יכולתי להפסיק לקרוא. אחד הספרים הקשים ביותר שקראתי. מה שהכי הפחיד אותי, אני חושבת, זה האהבה האובססיבית של כריס, למרות העובדה שהם אח ואחות. הייתי חייבת לשתף :)

../images/Emo58.gif למעלה

כן, גם אני קראתי אותם בזה אחר זה כשהייתי בת 15. גם ניסיתי לכתוב ספר המשך בסגנון שלהם. יש לי את זה עד היום. משעשע להיזכר.

עוד...

אני לקראת סוף הספר השני ופשוט לא מצליחה להבין למה אני מצפה. אני רוצה שכריס יתאהב ושקארי תחיה (אני בדיוק בקטע שהיא בבית החולים וקאתי וכריס קוראים את המכתב שלה). אני רוצה שקאתי תחיה עם פול ושבעלה של אמא שלה יצא מהחיים של קאתי, ושהאמא תישרף או משהו בסגנון וכולם יהיו מאושרים, אבל יש לי הרגשה שזה לעולם לא יקרה. רק צרות באות עליהם כל הזמן. האם יש ספר יותר מדכא מזה? אני רק חושבת על האהבה של כריס לקאתי ודפיקות הלב שלי מתחזקות. אבל משום מה אני לא מצליחה לבכות בספר הזה, למרות שאני בכיינית גדולה מאוד. הייתי חייבת לשתף, שוב.

תמשיכי לעדכן אותי. מזמן לא חשבתי

על סדרת "פרחים" אבל היא בהחלט עשתה לי משהו בזמנו. אגב, עוד ספר שקראתי באותה תקופה וממש עשה לי את זה נקרא "הונאות" של ג'ודית מייקל. אחרי שתסיימי את הסדרה הזאת ולפני שאולי תעברי לעוד קצת אנדרוס תבדקי אם את יכולה למצוא אותו.

סיימתי את השני כבר אתמול...

איזה חיים אני חושבת שזה בין הספרים המוזרים ביותר שקראתי. ההתגלות שלה בסוף על כל הגברים בחייה, שהם למעשה חלקים מבארת, נתן נקודת ראות חדשה על הספר. מממ...יש עוד ספר שממשיך את הסדרה? ואני אשמח לחפש את הספר. תודה!

Chatulim

New member
אם אני לא טועה יש ארבעה בסדרה,

אבל אני לא סגורה על זה כי קראתי אותה מזמן. אבל בטוח יש יותר משניים...

Arana

Well-known member
מנהל
יש 4 ספרים:

1. פרחים בעליית הגג 2. עלי כותרת עפים ברוח 3. פרחים הצמיחו קוצים 4. פרחים נבלו קמלו בנוסף, יש את "גן של צללים", שהוא סיפורה של הסבתא, מילדותה/נערותה ועד הרגע בו מגיעים הילדים לביתה בתחילת "פרחים בעליית הגג". למרות שכרונולוגית הוא ראשון, עדיף לקרוא אותו אחרון.

למעלה