פרזנטציה...

פרזנטציה...

קודם כל- שלום אני סמויה פה הרבה זמן
שאלה לי אליכם- קרה לכם שהכנתם פרזנטציה ומרב שהשקעתם בה אתם כבר ממש מבולבלים, יש לכם טונות של חומר וברור לכם שלא תצליחו להכניס את זה למגבלת הזמן? כמה קריטי לדעתכם אם הפרזנטציה שלי תהיה 45 דקות ולא חצי שעה כמו שהמרצה דרש?? כי חבל לי להוריד דברים חשובים...

בטטהמן

New member
תלמדי לדבר מהר

ברצינות, תתאמני כמה פעמים על להקריא את המצגת שלך בקצב דיבור מהיר ותראי איך היא מצטמקת מ-45 דקות ל-20.

ואוו לדעתי, פרזנטציה של 45 דק' זה

המון!!! אם יש הרבה דברים חשובים תנסי להביא את רוב הדברים בנקודות. את לא צריכה ממש להסביר אלא רק לתת טעימה קטנה מהחומר.. בהצלחה!

נראה לי שמה שאני אעשה-

נושאים שלא ממש חשובים או נראים לי שאני לא סגורה על איך שכתבתי אותם- אני אציין שכתבתי עליהם אך מפאת קוצר הזמן אני לא ארחיב עליהם... זה כבר יוריד לי 2 עמודים (6 דקות)... הכי הרבה יקטעו אותי באמצע.

לא נראה לי שכדאי לציין שכתבת אבל מפאת

קוצר הזמן .... את הרי מגישה את העבודה למרצה, לא? הוא כבר יראה.. וממילא, אם את לא מרצה על הנושאים האלה בפני הכיתה- זה לא מעניין אותם שכתבת על זה..

Lir האחת

New member
היי,

אני הייתי שואפת לעמוד בזמנים שהמרצה הקציב. אז אל תורידי דברים חשובים, אבל אולי תנסי לצמצם בפירוט? במצגת בד"כ רושמים את עיקרי הדברים ומפרטים מעט, אם בכלל, על כל נקודה חשובה. אז קודם כל תבדקי שלא הרחבת יותר מידי.. שלא תשעממי את הכיתה
אם אחרי שניסית את זה, את עדיין מרגישה שחצי שעה אינה מספיקה לך להציג את עיקרי הדברים, הייתי מציעה לך לבקש מהמרצה אישור להאריך בזמן את המצגת שלך. בכל מקרה, שיהיה לך המון המון

robroi

New member
רעיון המצגת

בחלקו הוא לדעת להתאים את החומר למגבלות הזמן. זה גם חלק מהציון. תבדקי מה רלונטי לעבודה יותר ומה פחות - חבל להוריד כי השקעת אבל אלו החיים שיהיה בהצלחה!

למעלה