פרו האליוול

עמרי ר

New member
פרו האליוול ../images/Emo10.gif

שלום לכולם, מצטער שאני פותח אשכול חדש, כי אני לא ממש בקיא בכללים בפורום הזה. אני מקווה שאני לא מבצע איזו הפרה חמורה של החוק :) אני צופה בסדרה למן ההתחלה (כל הפרקים ששודרו בארץ), וממש קשה לי לתאר את החיים בלעדיה...נורא עצוב שהיא מסתיימת לחלוטין ובאופן סופי. אתם לא חושבים שהיה נפלא אם היו מביאים את שאנון דוהרטי לפרק הסיום? קצת סגירת מעגל עם האחות המופלאה שנהרגה בסוף עונה 3? עבורי הסדרה מעולם לא חזרה להיות מה שהיתה לאחר שהרגו לי את פרו אהובתי, הדיווה האמיתית והבלתי-מעורערת של הסדרה הזו, ולא פחות חשוב - האחות הבכורה ובעלת הכוחות החזקים ביותר! :)

Blue Aura

New member
כבר דיברנו על זה... ../images/Emo189.gif

ואם אני זוכרת נכון מישהו אמר שזה סתם יתחיל מחדש כל הסיפור הזה של פרו, מה זאת אומרת, כאילו נותנים לקהל אצבע אחת והוא ירצה את כל היד. מבין
גם אני רציתי שפרו תחזור לפרק האחרון אבל כנראה שהמפיקים לא ממש רצו להתחיל את הסיפור הזה עכשיו.

זה לא שהם לא רצו להתחיל את הסיפור

זה פשוט שבראד קרן אמר (שני ציטוטים מתורגמים:) א. "אני לא נמנע מלהרים את הטלפון אבל אני יודע את התשובה. אני לא מבין מה יניע אותה פתאום כן להסכים ומה אמור להניע אותנו לנסות שוב פעם להציע. זה גם לא נראה לנו חשוב עד כדי כך." ב. "השם של פרו יוזכר, כן, אבל אנחנו לא נראה אותה. להביא את פרו לפרק האחרון רק יסבך אותנו ויפתח קופסא של שרצים. הרעיון של הפרק האחרון הוא לא לשקוע בעבר אלא להראות את ההמשכיות של 'מכושפות'. פחות דמעות ויותר שמחות." (הציטוטים פורסמו מתוך ראיונות עם בראד קרן בזמנו ב-spoilerfix).

Blue Aura

New member
אז כנראה אני סנילית. ../images/Emo122.gif ../images/Emo189.gif

תודה על הציטוטים.

spelling

New member
לפי דעתי...

הלוואי שהיו מחזירים אותה אבל היה הרבה בלאגן בגלל..שהפרק מאוד דחוס אז היו צריכים להאריך או לעשות עוד פרק וזה היה הורס את כל המשמעות של 8.21 וגם בגלל שאם פרו היתה חוזרת היו מלא ויכוחים על עונה תשיעית ומעריצים שלא מרוצים שלא ממשיכים עם 4 אחיות...אל היה נחמד סתם אם היו מעלים תרוח שלה או משהו..

למעלה