פרות - בעד ונגד

BabyGirl 4 Ever

New member
כחול????../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

יש כזה דבר בכלל???
אם כן, זה אמור להיות מזה מאאאגניב

Thanos

New member
כן

שרימפס, והוא כל הזמן השיל את העור שלו ואז זה היה נראה כאילו הוא משתכפל. עד שבסוף המנקה הוריד לו את הראש והוא מת.

La Gamba

New member
דגים מתים?

כשהדגים שלנו מתים, החתולים מאוד שמחים, כי במקום סתם לזרוק אותם לפח, החתולים ברחוב זוכים למנת אוכל. אבל הדגים שלנו מתים בצורה מוזרה- אחד מהם התאבד וקפץ מהאקוואריום לתוך הטוסטר (הוא היה צמוד), ואילו שניים אחרים נרצחו ע"י "באבא" הדג המנקה- הוא נצמד אליהם, מצץ מהם את החיים, ואז הם מתו לאט לאט. החתולים היו שבעים. (אבל עכשיו הדגים שלנו לא מתים משום מה, הם רק מחרבנים כל היום)

BabyGirl 4 Ever

New member
וואו....../images/Emo2.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

יש לך דגים מוזרים ביותר עם נטיות התאבדות חשודות ביותר

arifell

New member
ההתנקשות הייתה הדבר הכי מוזר

באבא פשוט התחיל למצוץ את דגי הזהב. אני מנייח שמעמד הפועלים, פשוט החליט לבצע הפיכה!

Thanos

New member
לי יש את המנקה הכי קריר

הוא עצום (20 ס"מ בערך) והוא הורג את כל שאר הדגים חוץ משני הדגי זהב העצומים. היה לי גם סרטן והוא חיסל אותו. ד"א לקריץ קורא לדג מנקה "נביא" איזה אדיוט לקריץ!

היי גמבה...

אני לא צוחק על הפלפלים המשעממים או על השמאלנים טובי הלב(בלי להעליב) אז אל תעליב את החתולים האצילים הפסיכופתים הסמוראים ואת חתולי הרחוב... (מיצי לא היה צוחק על פלפל שאין לו בית (בלי להעליב))! מיאוווווווווווווווווווווווווווווווזה!

La Gamba

New member
אני מאוד מספט את החתולים

אחרת מדוע הייתי מאכיל אותם בדגים שלי?

למעלה