פרוש

jamesT

New member
פרוש

על מה לדעתכם קורט כתב את לופיום, כי לא מוזכר שם שום דבר על הסם אז חשבתי שזה על אהבה כמו ברוב השירים של נירוונה אבל מה דעתכם?

Mohawk Tom

New member
lithium זה ליתיום וזה סוג של מתכת

המתכת הכי רכה והקלה מבין כל המתכות. מורכב מ3 אטומים מחוברים. משקל אטומי : 6.939 מצב : מוצק זה נמצא אפילו בטבלת היסודות בשם LI תמונה :

FlamMAble

New member
יאיייי טומי! ../images/Emo9.gif

מי חכם שלי?!?!?!? אתה!!! LOVE YOU

Skate is Back

New member
חכם חכם,וכנראה צודק,אבל השיר

לא נכתב על המתכת הוא באמת נכתב,כמו שנופר אמרה,על סוג של סם הרגעה שקורט השתמש בו.

בלאטטט אני יודעת מתי אני צודקת

ועכשיו זה עוד פעם כזאת חיפשתי לכם הוכחות ומצאתי
קבלו קישור כאן למטה עוד קצת אחרי החתימה

אממ

הוא שמח מצא את ה´חברים´ שלו (בתוך הראש) חסר פחד בודד מרוגש הוא אוהב את זה- והוא לא מתכוון להשבר וכל זה, בגלל מתכת

tomgavish

New member
אתם מנסים להבין את קורט....חשבתי

שעברתם תגיל בשביל לחלום על דברים בלתי אפשריים מבחינה קוסמית, חוץ מזה יכול להיות שהמתכת יצגה בשבילו משהו שאנחנו בחיים לא נבין

FlamMAble

New member
תום צודק...

אולי המתכת ליתיום סימנה עבורו משהו? וכמו כן- גם יכול להיות שזה בכלל על הסם.

tomgavish

New member
אולי אל אף אחד מהם? עד כמה שאני

יודע הפירוש של זה זאת המתכת ואבנן שאין לי מושג מה זה, בקיצור זה לא על זה ולא על זה, רוב השירים שנכתבים בכלל לוקחים מילה ומוציאים אותה מהקשרה, יכול להיות שהוא השווה את החיים שלו לתכונות של המתכת? כמו שהיום אני יקרא לעצמי כיבשה (מה שעשיתי כבר), בגלל שהיא שקטה כזאת ולא יודע מה....אוקצו יש סיבה אבל אי אפשר לדעת אותה בלי לנתח את כל השיר ואת סוג המתכת הזה ותכונותיו יכול להיות שהכל קשור

Mohawk Tom

New member
אם כבר כבשה אז

אני מכיר אנשים שאני יכול לדמות אותם לכבשים וזה לא בגלל שהם שקטים אלא כי הם הולכים אחרי הזרם, אתה כזה? סתם בלי קשר לכלום...

space girl

New member
אתם מנסים להיכנס לראש של אדם ....

כמו שתום אמר , בחיים לא נצליח להבין ממש את הסיבה שככה קוראים לשיר . יכול להיות שהמילה הזאת סימלה עבורו 103953 דברים .... אבל אני אישית יותר נוטה לחשוב ששם השיר נכתב בהשפעת הסם שהוא נטל באותה תקופה .... חוצמזה שטבלת היסודות היא אחד הדברים שאני יותר שונאת

tomgavish

New member
כמה דברים אני לא כבשה בגלל זה סתם

היה לי משעמם אז עשיתי מההההה.......והשיר לא נכתב בגלל הסמים כי הוא הפסיק לפני זה (לפי ראיון שנארך איתו באותה תקופה שקראתי), ולא כותבים את השם של השם ככה.....למיטב ידעתי

למעלה