פרוק
ייב

plo koon

New member
זו סידרה רשמית של לוקס

זה מספר על הבעלים של שני הדרואידים C3PO וR2D2 בין פרק 3 לפרק 4 יש לי את רוב הפרקים (10 מתוך 15 אם אני לא טועה) אבל באיכות לא הכי טובה אחרי הכול זו סידרה די ישנה אבל אני מתכנן לקנות את DVDשל הסידרה וגם של EWOKS שזו סידרה לילדים שהיא גם רשמית (אני חושב) יש הסבר קצר עליהם באתר הרשמי של לוקספילים

Lu Tze

New member
ואתה רוצה לומר לי שהסידרה

לא סותרת את הטרילוגיה החדשה?

Mr wonka

New member
../images/Emo31.gif אני בטוח שלוקאס תיאם הכל

כך שזה יהיה בסדר..

תעלומה

מעניין אותי מאוד מה הקשר ביין קייל קאטארן, גיבור סדרת משחקי ג'דיי נייט (פרט לאקדמי) שנולד על sullust (או איך שמאייתים את זה) לבין חצי הלטאה חצי השור מקאשיייק?

kobi wan kenobi

New member
אתם יודעים

כשחושבים על זה, הקאטארן מזכיר לי אניטילודונט (מעין סוג של יונק קדום שחי לפני לא זוכר כמה, 10 מיליון שנה?)

kobi wan kenobi

New member
הדמות ה12 של קוטור 2

מי שהוא יודע מי הי הדמות ה12 של קוטור 2? אני יודע על hk-47 וt3 m4 שחזרו מהמשחק הקודם, על קריה הזקנה, על הג'דאית האפלה ויזה מאר, על דיספיל הבלונדיני ועל אתון רנד (אני זוכר שאחד מהם הוא ביש מזל אבל אני לא זוכר מי), על המכונאי באו דור, על מנדלור המנדאלוריאני, על מירה, על אחת מחמש האחיות האצ'אניות, ועל איזה לוקסה שמצטרפת באופן זמני בתחילת המשחק

Heathen Dawn

New member
'סתכלו על הדסקטופ שלי! ../images/Emo98.gif

הסבר: יש לי תיקייה מיוחדת במחשב שלי לכל התמונות הקשורות למלחמת הכוכבים, ובתוך תיקייה זו יש לי תיקייה עוד יותר מיוחדת, ובה טפטים (בגודל 1024 על 768) לשים על הדסקטופ. כל שבוע בערך אני מחליף טפט. (במבטא ניימוידיאני: It is Queen Amadala helself!)

Obi Dan Kenobi

New member
אממ.. תתחדש?

אם כבר, גם אני נוהג להחליף את הדסקטופ מדי פעם. כרגע, הוא נראה כך.. ואם כבר מסמכים, גם לי יש תיקייה מאוד פורייה של STAR WARS. חלק מאוד גדול, ששוקל 45.5 MB, כולל את כל התמונות האיכותיות של ROTS מהדאטאבאנק, הטריילרים והסרטונים השונים. יש תיקייה של AOTC, שכוללת תמונות אהובות. יש תיקייה של תמונות שונות, תיקייה עם כל העבודות הגרפיות והדפי-מידע לאתר, ועוד, ועוד. תמונה של המסמכים- כאן.

Heathen Dawn

New member
../images/Emo45.gif

התיקייה שלי מכילה "רק" 21 מגה.
מעניין, התמונות האיכותיות מהדאטבנק שאתה מדבר עליהן - הם אולי בפורמט PNG במקרה? התמונות שאני מחשיב אותן כאיכותיות ביותר הן תמיד אלה שבאות בפורמט Lossless (דחיסה ללא איבוד נתונים - בניגוד ל-lossy, כמו JPEG).

the sith

New member
חחח לי יש 2 וחצי גיגה בתיקייה..

רציני בלי הגזמה בדקתי עכשיו חחח לא ידעתי את זה בכלל!!!.

chewie

New member
מה אתם חושבים?

זה הדסקטופ שלי. אחת התמונות האהובות עלי. יש באתר של DARKHORSE בחלק של SW הורדות של תמונות מדהימות של אמני הקומיקס שם- מומלץ בחום.

למעלה