פרוק
ייב

speedfight2

New member
../images/Emo178.gifחייב עזרה דחוף!!!

אוקי יש לי חבר שחולה על מלחמת הכוכבים ומחר הוא בדיוק משתחרר מהצבא. מישהו יודע אולי מאיפה אפשר לקנות פרטים של מלחמת הכוכבים? משהו כמו בובה של יודה או משהו ? נכנסתי לאתר http://www.madab-il.com ולא מצאתי משהו מיוחד... ואני צריך את זה דיי דחוף... תודה...

הריעו לסית' הגדול מכולם!

הוא כל כך ערמומי, שהוא גורם לדארת' סידיוס להיראות כמו כבשה תמימה! הוא כל כך אכזרי וזועם, שהוא גורם לדארת' ווידר להיראות כמו בודהה! הוא כל כך שקט, שהוא גורם לדארת' מול להישמע כמו רדיו! הריעו ללורד הסית' הגדול מכולם- דארת' קאטו!

AceMagician

New member
בהצלחה בשנת הלימודים החדשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שרשור איחולים לכללללללללללללללללללללללללללללללל הפורום! מקווה שתצליחו כוווווווווווווווווווווווווווווווווולכם השנה בכל אשר תעשו
למרות שזה בעוד כ6 ימים רק, גם לדן שלנו שעכשיו נמצא בקנדה, שנת לימודים מעולה ומוצלחת, מקווים שתבקר בחופשים
אחחח שנה אחרונה שלי במוסד החינוכי כ"כ עצוב
(!yet, so H-A-P-P-Y
) שנת לימודים פורייה ומוצלחת

להנאתכם

ווב-קומיקס ישראלי להנאתכם מבוסס על כתבי דמיטרי פרוקופייב, כתב ידיעות אחרונות, שמספר כמה פעמים בשבוע במדור "מסביב לעולם" סיפורים טיפשיים שקרו ברוסיה. הכותב החליט לאסוף בצבא מחברות מלאות בסיפורים שלו, ואז לנסות לאחד את הסיפורים האלו לעלילה אחת גדולה. כמובן בתוספת דימיון פרוע והומור. http://www.shesek.org/e107_plugins/coppermine_menu/thumbnails.php?album=2

dafnaleh

New member
הצעה

אם אתה צריך משהו לשבוע הזה- תכין לו משהו ב Printmall. אתה יכול להכין חולצה שכתוב עליה- The boy you trained, gone is he... עם תמונה של יודה ואנאקין, או משהו דומה. אתה גם יכול להכין ספל עם תמונה (אני הכנתי ספל עם תמונה של אובי וואן שאומר May the coffee be strong with you). יהיה יותר טוב אם תוכל להזמין לו משהו מחו"ל- אבל ייקח זמן עד שזה יגיע. אולי מישהו אחר יידע אם יש להשיג בארץ משהו.

Lu Tze

New member
עוד מישהו קיבל הרגע פלאשבק

לפארודיה של פינקי והמח על SW? בכל מקרה, לא שמעתי על הסידרה (למרות שהשם מדגדג איזה זיכרון כלשהו. לא משנה) אבל אני יכול להבטיח לך שהיא תסתור-לאללה את הטרילוגיה החדשה. ובכל זאת, נשמע מעניין.

Youngling

New member
תודה רבה ושנת לימודים שמחה לכולם!!

אני מתחיל בחט"ב ווזה ממש מוזר ללמוד במקום הענקי הזה!

tactical

New member
אם אין לך לאן לשרשר...

תמצא איזה שרשור קטן ותרשום בכותרת נצל"ש... למשל אתה יכול להשתמש בהודעות של "תפוז אנשים מודיע" ושל "הנהלת הפורמים"

Jedi Force

New member
חבר'ה,להירגע! אנחנו פורום מתורבת../images/Emo3.gif

הייתי משנה את זה לאחרת, במקום: הוא כל כך אחרי וזוהם, שהוא גורם לדארת' ווידר לישמע כמו רדיו! הוא כל כך שקט, שהוא גורם לדארת' מאול להיראות כמו בודהה!
הפורום כל כך שומם עד שזה הגיע למצב שפותחים שירשורים ולא נצל"ש... נו, ניחא...

dafnaleh

New member
בפורום

פעיל ושוצף חיים אני יכולה להבין בקשות לשרשורי הודעות, אבל במקרה הזה, זו סתם קטנוניות.

למעלה