פרופ' ראול אורביטו

rachel135

New member
פרופ' ראול אורביטו

האם יש פה מטופלות של פרופ' ראול אורביטו? האם משהיא שמעה עליו? אני יודעת שהוא מקבל פעם בשבוע במרכז דניאלי והמזכירות שם רק קובעות תור אליו ולא יודעות לענות על תשובות כמו עם איזה בתי חולים הוא עובד, איך נעשה כל עניין המעקב.... אשמח לשמוע פרטים לגביו תודה, rachel

אני מטופלת שלו...

לא יודעת לגבי טיפול פרטי, אני מטופלת אצלו בציבורי. הוא הפרופסור במחלקה בברזילי באשקלון. אשמח לתת לך פרטים אם ציבורי מעניין אותך.

הייתי מטופלת שלו והוא מדהים

הרגישות שלו הדהימה אותי כל פעם מחדש. הוא מנהל מחלקת IVF בבי"ח ברזילי באשקלון, נמצא שם כמעט כל יום. הוא נחשב לרופא טוב מאוד, סבלני ומקצועי. הייתי מטופלת אצלו, וכיום אני ברוך ה' בהריון...

אני מטופלת שלו פעם שניה

יש לי בן מקסים מטיפול לפני 4 שנים והיום אני בניסיון חוזר (ראה ניק) אני לא ב-IVF אבל אני יכולה להגיד שהוא נעים,מקצועי, נגיש ובהחלט רגיש! מומלץ בחום! לפני שהתחלנו טיפולים הוא שלח אותי שוב לכל הבדיקות, לא עושה ניסיונות באויר, זה חשוב. פיסית מקבל במרכז דניאלי בגבעתיים בימי ראשון אך מגיע לשם די הרבה לצורך US והזרעות. בהצלחה!

מנומשת3

New member
תתוח אמיתי

מקצועי, עדין, אופטימי, לא ורק הבטחות באויר ולא מבזבז זמן וכסף.. והכי חשוב מביא תוצאות. יש לי תאומים בני שנה ושמונה ממנו וכרגע בתחילת הריון נוסף - גם ממנו כמובן..
מקבל פרטי במרכז דניאלי ואת הטיפולים מבצע במדיקל סנטר אם יש לך שאלות - בשמחה. בהצלחה

iLanKaBr

New member
אהי הייתי אצלו ביעוץ

וממש התרשמתי ממנו לטובה. אני חושבת שאם הייתי צריכה לבחור רופא פרטי, הייתי הולכת אליו. אני קיבלתי רושם שהוא מקצועי, אהבתי שאין לו אגו בשמיים והוא לא מסתיר מידע רק כדי שאנשים יגיעו אליו. בהצלחה!

שושונלה

New member
מכירה מישהי שחבה לו את שני הריונותיה

הוא רקח לה פרוטוקול יצירתי במיוחד שהוביל בכל פעם להריון (לפעמים כימי לפעמים 'הדבר האמיתי'). ורד

למעלה