פרופ' משיח - משיח?

ליאתאא

New member
פרופ' משיח - משיח?

היי, בשעה טובה אחותי עברה יום רביעי בשבוע שעבר את ניתוח הלפרוסקופיה להוצאת נגעים של אנדומטריוזוס את הניתוח עברה אצל פרופסור משיח ובנו ד"ר משיח באסותא ת"א. הסתבר שהיו המון הדבקויות בצד הימני והוא אמר שהוציא כמעט את הכל ומיד מתחילים בתהליך של הפרית מבחנה. רציתי לדעת האם מישהי מכירה את פרופסור משיח - אולי עברה אצלו ניתוח והאם עשתה אצלו הפריה שהצליחה? אשמח לשמוע תגובות עליו ועל עבודתו תודה ליאת - האחות הדואגת

lee E

New member
את יכולה להיות רגועה.

פרופ' משיח הוא בין הגדולים בתחום-גם הפריות וגם כמנתח. יש לו שם בינלאומי ..והוא גם מאוד מאוד נחמד. לי, באופן אישי, הוא "עשה" 2 ילדים. ד"א, הוא זה שפתח את המחלקה הראשונה בארץ, באסותא, להפרייה חוץ גופית.

galim29

New member
אהבתי את התיאור זוזו../images/Emo8.gif

מי צריך בן זוג עם מערכת היחסים ההדוקה שיש לנו עם הרופאים שלנו?

זואילי

New member
יופי גלים ../images/Emo9.gif

רואים שאת כבר אחרי המכשושה... ליהי התחילה עם זה, זו מילה שלה... שוב צריך לשחק לך עם המינונים!

galim29

New member
צריך להחליף לי אותם למשהו חזק יותר../images/Emo23.gif

המכשושה עוד לא הגיעה ונקווה שגם לא תגיע. בשעה ספציפית זו אני עם חוש הומור ומצב רוח אז לכי על זה. עוד דקה זה יכול להשתנות... בייחוד שיש לי היום בדיקת כירורג בזזים בערב.... אז למה שלא אהיה מרוצה? אחלה בילוי לא?

זואילי

New member
האם באמת שינית את הגלולות?

אחרי אותו שבוע סוער שהיה? מקווה איתך שהיא לא תגיע, ומה זו תקופת בדיקות השד האלה? (את לא היחידה...) ממש בוא האביב. מזל שזו אחת מהבדיקות היותר פשוטות שלנו. בהצלחה והמשיכי עם מצב הרוח הנפלא.

galim29

New member
בדיוק חשבתי על זה שאני לא היחידה../images/Emo2.gif

קבעתי מזמן את בדיקת המישוש השנתית. מקווה שתעבור בשלום. סוף סוף בדיקה חיצונית.
עדיין לא החלפתי את הגלולות. יש לי תור עוד מעט ואדסקס איתו על זה.

את יכולה להירגע יקרתי

המכשושה הגיעה אליייייייייייייי....שלא כמוך....... ואני זקוקה נואשות לסוריאנו למה זה מלווה בכאבים........וממש אבל ממש לא בא לי. וגם אני צריכה בדיקת בזזים איפה עושה? יש המלצות........

galim29

New member
כן. ד"ר וויצברד

אחלה בן אדם. קהילת ריגה 9 תל אביב. ליד כיתן. ממכבי הייתי אומרת לך שתיהני אבל הוא לא כזה צעיר. אבל לזכותו ייאמר מאוד יסודי
ולכי טפלי במכשושה בבקשה. עם כל הריצות שלך למה אני לא מופתעת

תגידי אין רופאה לנושא../images/Emo193.gif

מוזר אבל מגניקולוג זכר אני לא מתביישת ומכירורג שד כן.........
אני דווקא כן מופתעת למרות התיזוזים ..
...אם כל מה שקורה כאן באמת זה הדבר האחרון שחשבתי עליו........כבר אמרתי שלא בא לי ......והכי נורא שבימים האחרונים יש לי מנצ'ס לגנ'ק .... כל הזמן מחפשת לאכול ורק ג'נק. ולמה את מתחמקת מאחריות המשך המשפט "המכשושה הגיעה אלייי.....
שלא כמוך.
.." קחי אחריות
את עדיין בפינה
...............

galim29

New member
תגידי, אפשר ללכת לפינה אחרת?../images/Emo6.gif

נהיה צפוף פה עם זוזו.
איפה איפה איפה העוגה? (לא רוצה לסכסך...)
אם יש משהו אחד שאני לא מתביישת ממנו זה בדיקת שד, לפחות יש בדיקה אחת שאני לא צריכה וליום לפניה או אחריה. לי יש מנצ'ס לסטייק אנטריקוט רק שאני בתקופת תפרנות קשה שנראה לי אני הולכת לקבץ נדבות בפינת דיזנגוף/אבן גבירול... אז כשאצא מהפינה וההיא תפסיק להיות נרקומנית נקבע דייט סופני.

נעמי 17

New member
בפינה לידי- ליד כפר סבא

יש אנטריקוט/ פילה מעולה ב75 שח לקג. מעולה גם לתפרנים. לעומת כל הסופרים ששם זה עולה 120 שח רק תגידי ואני לוקחת אותך לקצב.

galim29

New member
../images/Emo2.gif איפה איפה?

ב- 75 ש"ח אני חיה 10 ימים.... אבל רשמתי לי בלוח ליבי וכשאהיה באיזור רצה לשם

lee E

New member
../images/Emo46.gifואני מחפשת את ההוא ש"עשה" לי אותם....

שגם ייקח אותם, לפעמים, לכמה ימים...למה לא?? עשה או לא עשה???? שיקח גם הוא אחריות!!!!!! שביקשתי מדור שישים לי שמה ילדה ג'נג'ית, הוא היה אמור להסביר שג'ינג'ים זה אופי.....ולי יש שניים כאלו....נגמר הכוח מגילאי ההתבגרות והריבים האינסופיים של שני הגדולים שלי..שיקח אותם יחד עם המגרנה שהם עשו לי.

נעמי 17

New member
הידעת? יש בני זוג שקשה להם לקבל את הרעיון

שמישהוא אחר יעשה את הילדים שלהם. חבר וכואב אבל זה כך, לוקח מהם את הגבריות, ואת הכח.

זואילי

New member
באמת עצוב, בטח ובטח

כשכל הנטל על דרך העשייה הקשה נופלת עלינו, בעוד הם חושבים רק על הגבריות שלהם. (ברור שלא כולם ככה, כן? אבל כייף לעשות הכללות) יכולה להגיד בלב שלם שאבא שלי מודה יום יום לפרופ' משיח שנתן לו 2 מתנות מדהימות, ואני אומרת תודה למשיח על זה שבעזרתו נולדתי להורים המדהימים שלי.

החלמה מהירה ../images/Emo39.gif

משיח הוא רופא בחסד עליון,וירטואוז,מנוסה,מקצועי,נטול כל פחד לנסות, מקשיב למטופלת ולרצונות ומכבד אותם. קחי בחשבון שהוא מאד מאד מאד עסוק והקשר לא נעשה ישירות מולו כמעט אף פעם אלא עם המזכירות שלו. בהצלחה

למעלה