פרופ' זיידמן

פרופ' זיידמן

שלום בנות
ידוע שפרופ' זיידמן רופא פריון מעוללה
אך האם נמצאת כאן מישהי שעברה אצלו ואתו
תרומת ביציות ויכולה להמליץ?
תודות

פרופסור זיידמן

לא מכירה אותו אבל אני רק מהפורום מכירה אותו, אני ממליצה לך לרשום בחיפוש למעלה מצד שמאל את המילה זיידמן, ואז יופיע לך כל החומר על זיידמן מהפורום, המון בהצלחה

שבת שלום, לצערי לא אהבתי את התנהלות המסלול

והטיפול של פרופ' זיידמן בתרומת ביצית.
אם תרצי הסבר מפורט, אשמח לשלוח לך במסר פרטי.

היי

אני עשיתי אצלו מסלול פדיוס והוא רק הכין אותי לטיפול בקיצור ילדתי תאומות ממליצה בחום רב.

פרופ' זיידמן ועוד..

אכן נכון הפרוטוקולים שלו בד"כ קולעים.
יש לי "ממנו" שתי בנות שני הריונות(ביציות שלי).
וכעת בגיל 45 אין ברירה אלא אם יש למישהי רעיון.
כמו כן הקופה איננה מממנת טיפולי פריון נוספים מפאת הגיל
ומספר הילדים.
האם מישהי יודעת על הריון מהזרעה בעידוד זריקות הורמונליות
ולא IVF?
תודות חמות

JayC 1

New member
פרופסור זיידמן

היי שיר השירים.
אני קוראת סמויה בפורום כבר המון זמן ופתחתי ניק חדש כדי למנוע זיהוי שאוכל להשיב לך.
עברתי תרומת ביצית במסלול של פרופסור זיידמן. היום ב"ה בהריון עם תאומים.
נכון שמבחינה בירוקרטית יש קצת בלאגן במסלול הזה, דווקא עם אנשים שעובדים עם זיידמן ולא איתו, אבל אני באופן אישי מאוד מאוד מרוצה ממנו, ואני עושה אצלו גם את המעקב של ההריון.
הוא מקצועי מאוד, אדיב, זמין כל הזמן, אם לא בעצמו אז המזכירות משאירות לו הודעה והוא חוזר.
בקיצור - מומלץ מאוד.
אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות.

דבורה102

New member
פרופ' זיידמן מומלץ בחום

אחרי 5 שנים ו-3 רופאים מאכזבים הגעתי לזדיימן. לפני כחצי שנה נסענו לקייב וסוף סוף אני בהריון. אדם משכמו ומעלה, רופא אנושי שלא נשחק עם השנים (עם מזכירות נפלאות לא פחות) ובעל ידע פנומנלי בתחום. הרגישות האנושית המיוחדת שלו היא זו שהקלה עליי מאוד להשלים עם תהליך התרומה. המסלול דרך אסותא תל אביב היה מאוד מאורגן ולא נתקלתי בבעיות. הנסיעה הראשונה שתוכננה לי התבטלה בשל דימום מפתיע מספר ימים לפני הנסיעה ואשת הקשר הילארי הייתה נפלאה, זמינה תמיד לכל שאלה ועניין, דאגה והתקשרה לוודא שהכל בסדר ומה שלומי גם כשלא היה צריך. אני מניחה שכמו בכל תחומי החיים גם פה יש אנשים שחוו דברים אחרת, אני בכל אופן ממליצה בחום לעבור את המסע הזה עם זיידמן.

למעלה