פרופ' דן מלר בפורום חופש

בּאהבה

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gifלמה לא הכנסתם הודעתי? פחדנים!

לא אמרתי מילה אחת של חוסר כבוד או משהו!!! אתם פשוט עושים שם כפייה חילונית!!! ושטיפת מוח!!! ומפחדים שאני אשתיק את הפרופ'!!! סה"כ הצגתי כמה סקרים ומחקרים שנוגדים את דעותיו התאוותניות!!! למה לא הכנסתם הודעתי? פחדנים!!! שפנים אוכלי שפנים!!!

Lu Tze

New member
אין לי שום קשר לפורום "חופש",

חוץ מהעובדה שאני משתתף בו מדי פעם, אבל אני רוצה לציין שברוב הפורומים (שלא כמו בפורום הזה, וחבל) יש דרישות לצורת כתיבה מסויימת (צורת כתיבה תקינה, ליתר דיוק). דרישות שאליהן אתה אפילו לא מתקרב. לכן יש לך אפשרות או ללמוד לכתוב נכון, או להיות מוגבל לפורומים מסויימים. אני כמובן לא יודע מה כתבת, אבל גם אם צימצמת את רמת הזילזול, בוז ושחצנות שלך לחצי, עדיין לא היו מאשרים לך לשלוח את ההודעה.

בּאהבה

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gifקשה למצוא מנהלים כמו גאיוס

אפילו גוברנור ענה פעם למנהלת דתיה שהמנהלת צריכה רק לנהל ולא לכפות דעותיה... מה שבהחלט לא עושים בחופש!!! והנה ההוכחה!!! כתוב בכותרת הפורום ששאלת קיומו של אלוקים היא חלק מהפורום!!! מה שלא מנע מהמנהלת ישרה לכתוב ההודעה הבאה: "ההודעה הבאה שתנסה להוכיח קיומו של איזה שהוא אל, תמחק מייד!!! וכותבה יוחסם ללא הודעה מוקדמת!!!" ואכן היא קיימה דבריה... אבל מוזר שכשחסמו אותי אמרו סיבה אחרת: "הצפה" (כנראה הבינו השקר בסיבה העליונה...) ומי שיבדוק יראה שה"הצפה" שלי במקרה הטוה היא הודעה פעם ביום!!! (שמי היה "יש אמת אחת") לעומת משתמשים אחרים (לדוגמא: n o r m, feb5, ו- ה""מנהלת"", feb3) שהציפו באמת... יש לי "הרגשה" שאני לא המאמין היחיד שנחסם... ועוד "הרגשה" ששום אתאיסט לא נחסם... לעומת זאת... המנהל פה: גאיוס הוכיח ישרות!!! ואומץ לב לגלות האמת, דבר מאד נדיר...

בּאהבה

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifתוספת קטנה...

הנה הלינק לכותרת של ""חופש"": מדובר שם על כפיה כפיה כפיה וגם על- האם "יש אלוקים?" או לא (נ.ב: למי שמתרגש מהדיבור על כפיה כפיה כפיה שידע שכל החוקים ה""דתיים"" נחקקו כמו כל חוק אחר!!! ע"פ הרוב, כנראה שרוב היהודים מעוניינים שבמדינת היהודים יהיה מינימום שבמינימום של זכר ליהדות... מוזר הא?
) והנה הלינק להודעתה של המנהלת: "ההודעה הבאה שתנסה להוכיח קיומו של איזה שהוא אל, תמחק מייד וכותבה יחסם ללא הודעה מוקדמת."!!!

בּאהבה

New member
../images/Emo15.gifחילוני היחיד שאני מוריד הכובע!

אתה החילוני היחיד!!! שאני מוריד הכובע בפניו!!! ואני אומר את זה ב100% רצינות!!!!!!!!!!!!

Governor

New member
לו הייתי המנהל, הייתי מוחק כל

attachment שלך שאינו לענין. אתה פשוט מבזבז מקום אחסון יקר עם הקשקושים הגרפיים שלך...

גוססי

New member
לכשתתחיל לכתוב כמו בנאדם...

בלי גידופים, בלי אינפלציה בסימני קריאה, בלי גראפים מפוברקים ועם התייחסות עניינית לנושא, נשמח לארח אותך בפורום חופש. אנו משתדלים לשמור על סטנדרטים מסויימים, ואתה רחוק מאד מלעמוד בהם.

בּאהבה

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gifהמח"בתים מפחידים אותך????????

זה כל מה שאמרתי! שאלתי אם המח"בתים מפחידים? כי הפרופ' טוען שכן... ושאלתי כיצד ניתן לבצע שטיפת מוח תוך סוף שבוע עלוב? כשפירוש שטיפת מוח הוא טיפטוף איטי לאורך זמן!!! זה נקרא לדבר לא כמו בנאדם? אה כן וקישרתי ללינק שאומר שבוגר תיכון צופה בממוצע בתוכניות יותר זמן משבילה בכל פעולה אחרת פרט לשינה!!! זאת כאשר במסגרת התוכניות השונות צופה בממוצע בכ- 18,000 רציחות!!! כדי לתת דוגמית לשטיפת ספונג'ה אמיתית!!! זה גידופים??? אפילו כיניתי אותו פרופ' מה שאתאיסטים אחרים לא עשו!!! "גראפים מפוברקים"??? אתה באמת חושב שיוסי שריד וחבריו החילונים וגם jerusalem post משקרים לטובת החרדים??? חופש מ-שכל... זה האתר שלכם!!! חופש מ-שמחה!!! חופש מ-אור (איכס)!!!

Governor

New member
לו הייתי מנהל, הייתי חוסם אותך עקב

המנהג שלך לצרף attachment אידיוטי, לא רלבנטי, לכל הודעה תפוז מארח אותנו ומעמיד לרשותנו שטח אחסון וממשק מצוין חנם אין-כסף, ואילו אתה מעמיס זבל על חוות הדיסקים שלו, ענין העלול להחיש טרם זמן את הצרך בהרחבת אמצעי האחסון אתה סתם טפש-עשרה חרדי אימבציל careless ,reckless,...

בּאהבה

New member
../images/Emo7.gifשטוף מוח... בשנאת ר' אמנון יצחק!

מה עוד חדש??? לא... זו בדיחה שלי...

Governor

New member
זה בטוי של איזאק, ואתה חסיד טפוסי

של איזאק וברור מדוע...

freak2100

New member
אם זה מפריע לך, החל מנהג משלך

צרף לכל הודעה שלך תמונה של XXX זה יתן לו תשובה ראויה על מנהגו...

למעלה