פרופ' דיקר

אלין33

New member
פרופ' דיקר

שלום בנות מי מכירה את פרופ' דיקר? יש לי פגישה איתו מחר ואני צריכה לעבור איתו ניתוח במדיקל סנטר תודה

נשמח אם תציגי את עצמך ../images/Emo39.gif

תוכלי לבצע חיפוש בפורום אודות דיקר. בהצלחה

אלין33

New member
אני די חדשה פה

את האמת, אין לי מושג אם הגעתי לפרורום הנכון. מישהי הפנת אותי לכאן. בכל מיקרה אני צריכה לעבור ניתוח לכריתת חצוצרה ורציתי לדעת אם מישהי שמעה על הפרופ' דיקר והאם עברה חוויה כזאת? אשמח לשמוע

מי המליץ על הסרת חצוצרה ולמה?

יש לך הידרוסלפינקס? יש כאן בנות ללא חצוצרות לאחר ניתוחים שונים. תוכלי לעשות חיפוש עם השם "דיקר" בפורום ותצאי מידע. הוא הוזכר כאן לא אחת. בהצלחה

פרופ' דיקר ניתח אותי

במדיקל סנטר, לפני כמה שנים. הוא היה חביב מאד, מקצועי מאד, והייתי מרוצה ממנו מעל ומעבר. כשהיתה בעיה מסוימת לגבי האנטיביוטיקה שקיבלתי התקשר אלי ב- 11 בלילה עם תשובה, וגם ההחלמה מהניתוח היתה הרבה יותר טובה מההחלמה מניתוח דומה שעברתי בסורוקה שנה וחצי קודם לכן - אני מייחסת את זה לידיים הטובות שלו... הרגשתי הקלה משמעותית בכאבים אחרי הניתוח (הוא רק הוריד אנדומטריומה אחת גדולה שהיתה לי על השחלה). אבל, לא יודעת אם זה נכון או לא, ולא יודעת איזה סוג ניתוח את עוברת, כשסיפרתי לד"ר סוריאנו על הניתוח שעברתי אצל דיקר, הוא זילזל בדיקר ובניתוחים שלו וטען שזה ניתוח שלא שווה כלום מבחינת האנדו'. בהצלחה.

אלין33

New member
בילבול רציני

אי אפשר לדעת למי להאמין לפעמים. כל אחד ממליץ על עצמו. אני בכל מיקרה קיבלתי המלצות מפרופ' משיח, שהוא הכי תותח בשוק. שמעתי מבנות אחרות פה שעברו ניתוח איתו והן היו מרוצות מעל ומעבר גם מבחינת המקצועיות שלו. זה מאוד מרגיע מה שכתבת לי. תודה רבה לך

מישמש33

New member
פרופ' דיקר ניתח גם אותי

מבחינת עבודה, דיוק ויכולות, אין ספק שיש לו את זה, עברתי את הניתוח בבי"ח השרון והוא בהחלט נחשב שם עילוי מבחינת עבודת הידיים שלו, אבל... בניתוח התגלו המון הדבקויות במקומות לא צפויים, כגון ברקטום, איזור הסיגמא וזה בנוסף לשחלות, חצוצרות ואחורי הרחם וניתוח לפרסקופיה הפך ללפרטומיה והזעיקו באמצע הניצוח את מנהל מח' כירוגיה כיוון שפרופ' דיקר בזמנו לא יכל היה להתמודד עם ההפתעות, כך שאני מניחה שאם מדובר באנדו' עדיף להיות מנותחת אצל מבין באנדו' ולא רק אנדוסקופ טוב. חשוב לציין שאני מדברת על לפני 7.5 שנים, כך שאולי דברים השתנו. בהצלחה בכל אופן ושיעבור בשלום.

טל249

New member
גם אני נותחתי אצלו ואני מאוד מרוצה

הוא זה שאיבחן אצלי את האנדו' ונתן שם לסבל שעברתי כל השנים. הוא זה שהמליץ לנו להכנס להריון כמה שיותר מהר (וצדק) והוא זה שאני מתייצבת אצלו כל חצי שנה למעקב. מעבר לכך שהוא רופא ומנתח בחסד עליון הוא גם רופא עם נשמה שזה מאוד קשה למצוא... כשיצא מהניתוח להודיע לבעלי שיש לי אנדו' בדרגה 4 - הוא לקח את זה יותר קשה מאיתנו,וכשהגענו אליו עם בטן לבשר לו שהצלחנו בIVF הוא חיבק ונישק אותנו וממש בכה מאושר. פשוט רופא עם לב וידי זהב !

אלין33

New member
תודה

שלום טל אני מודה לך על העזרה. אני אמנם צריכה לעבור איתו ניתוח אחר, אך התרשמתי גם מאוד לחיוב ממנו. גם שמעתי המון מאנשים אחרים רק טובות עליו. יש לי ניתוח איתו ואני מאוד רגועה וסומכת עליו. יש לך ילדים ? איפה עשית את הניתוח עם פרופ' דיקר?

למעלה