פרופ' גולדנברג

רויטל50

New member
פרופ' גולדנברג

שלום לכן, אני צריכה לעבור ניתוח לפרסקופיה יש לי ציסטה די גדולה (כ07 ס"מ) בשחלה השמאלית. רופא הנשים שלי המיץ לי על פרופ' גולדנברג. קראתי בפורום אבל לא ראיתי שאתם מזכירות אותו כמעט. אודה להתייחסותכן לגבי המידע שיש לכן מניסיונכן האישי. באם יש.

liatsw1

New member
מנהל את מח' האשפוזהגניקולוגית בתה"ש

בס"ד נחשב למומחה ומנתח אנדוסקופי מצויין.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

נחשב אנדוסקופ מעולה, יש האומרים שהטוב ביותר. ממליצה לך לעשות חיפוש עליו באמצעות מנוע החיפוש בפורום.

רויטל50

New member
זהו שחיפשתי במנוע החיפש ולא מצאתי

עליו הרבה פרטים..... אם יש בנות שנותחו על ידו אני אשמח לשמוע פרטים....

ר ו מ י ה

New member
ראיתי כי חלקם לא עובדים

אך בקישור האחרון (מפורום פוריות), יש הרבה מידע שיכול להיות לך לעזר.

galim29

New member
תבדקי עם גל 4..

תשלחי מסר לגל 4. היא נותחה על ידו אם אני לא טועה.. היא בטח תפנה אליך כשתיכנס לפורום. הוא נחשב מנתח מעולה ואדם מקסים. הוא פרופסור נחשב בתחומו. שמעתי עליו רק דברים טובים. שיהיה בהצלחה..

בוקר טוב../images/Emo140.gif

אמנם אני עברתי אצלו "רק" היסטרוסקופיה ניתוחית ואין לי תלונות, יכולה להעיד משתי חברות שעברו אצלו ניתוחים שהוא מקצועי ומצויין ולא היו אכזבות. ממה שאני יודעת עליו מתוך חקירה שעשיתי בזמנו (עוד כשהייתי בחיתולי האנדו' ) זה שהוא אנדסקופ מעולה, ואיש מאוד מקצועי. מבחינת אישיות - כשעשיתי אצלו את ההיסטרו' הוא היה מאוד סימפטי ועדין, אני זוכרת שהייתי מאוד לחוצה מהקטע שהולכים להכניס לי אינפוזיה והרדמה והוא זה שהרגיע אותי והיה מאוד רגיש ואכפתי לפחד שלי מפני מחטים. אז זה מה שאני יכולה להעיד עליו. אני חושבת שאת יכולה להיות רגועה בהחלט אם הוא זה שינתח אותך בהצלחה

מירבילו

New member
../images/Emo20.gifאני נותחתי על ידו

לפני שידעתי מה זה אנדו', הלכתי אליו באופן פרטי להוצאת "ציסטה פונקציונאלית", שהתבררה כאנדומטריומה. הופנתי אליו ע"י הרב פירר אם את המכירה, גאון בתחומו שמבין וממליץ על מנתחים וכו' בתחום הרפואה. בהצלחה

shirzon

New member
תשובה

הרופא פוריות שלי- שהוא מומחה בעל שם טוען שגולדנברג הוא הלפרוסקופ הכי טוב בארץ!!! ככה שממש אין לך מה לדאוג

גל 4

New member
נותחתי על ידו...אל תהססי...../images/Emo45.gif

מנתח עילוי!! נותחתי על ידו פעמיים והוא ממש הציל את חיי. מקצוען, נעים, ועם התוצאות שלו לא מתווכחים!!! לכי על זה. בהצלחה.

למעלה