פרופרציות מהחיים

ליMור

New member
פרופרציות מהחיים

או פרופרציות לחיים,,, מטבענו כבני אנוש לקטר , לשמוח, לחייך לבכות, לרטון, לכעוס , לאהוב להשקיע אנרגיות היכן שצריך אך גם היכן שלא,, ואז, להכנס לבית הזה לבית החם שבו גדלתי לבית של ההורים שלי ולראות אותו את אבא שלי גבר מקסים,, לכל הדעות איש חם ואוהב שאין כמותו איש שנתן ועמד מאחורי ומאחורי אחיי לכל אורך השנים מכל בחינה שרק הצטרכנו לראות אותו נובל בקצב איטי סובל בטירוף המחלה הארורה הזאת שחזרה אליו בשנית לפני כחצי שנה שביום אחד , ברגע אחד בשניה אחת שינתה לנו את החיים ולו בפרט המחלה הזאת שנתנה לנו מימד שונה לחשיבות החיים ולאורח החיים שלנו ,,, להכנס לשם ולראות אותה את אמא שלי אישה טובת לב שכמותה עושה ועושה ועושה בלי סוף לטובתו, לטובתה, לטובתנו העיקר שכולנו נהיה מרוצים העיקר שלכולנו יהיה כיף מעניקה לו את כל כולה אוהבת אותו כאילו שרק אתמול הכירו והוא אותה באותה מידה הפחד שלו מפני המוות הפחד שלו מפני הפרידה מאיתנו,, ילדיו ונכדיו ממנה האישה של חייו ולעצור לרגע ולחשוב איך ברגע אחד בשניה אחת במילה אחת והכל משתנה בלב בנפש באורח בהווי בשוטף וזה נורא וזאת מלחמה אבודה וזה כואב וזה קשה אך זאת המציאות שלו,, של אבא שלי שחולה כל כך וסובל כל כך ואנחנו איתו בלב ובנשמה חזרתי משם לפני כשעתיים ואני עדיין לא משתחררת מהביקור הזה,,, תודה למי שקרא,,, זה מעט ארוך הייתי חייבת להוציא,,,

אושרת28

New member
לימורי המון המון המון../images/Emo50.gif

המון בריאות חוזק ואושר. על תיהיהי עצובה. נשיקה ממני.

sovlanit

New member
ליMןר,

איחולי החלמה מהירה לאביך. חיבוק וחיזוק ממני אלייך ואל אימך. שבת שלום.

ניני5

New member
לימור יקירתי. אפשר לראות את המוות

בצורה אחרת. קודם כל הנשמה הגדולה של אביך מייחלת לעזוב את הגוף המתפורר. אבל הוא מרגיש שאתם תהיו מלאי צער ולכן קשה לו לעזוב והוא נאבק בחירוף נפש להשאר אתכם לא משנה איך. פעם ישבתי ליד חמי כשהוא היה בבית חולים בפעם האחרונה, לפי דבריו. הוא כמובן צדק. האכלתי אותו מרק בכפית, כי בשלב זה הוא רצה רק אותי לידו. הוא שאל אותי מי יטפל בחמותי, שבשלב זה איבדה את זיכרונה וקצת את שפיות דעתה, והוא שמר וטיפל בה. אמרתי לו שהוא יכול להרגע, כי אנחנו נטפל בה. הבטחתי שאתן לך את הטיפול הכי טוב שיש. הוא נרגע לגמרי. הבנתי שהוא רוצה לעזוב את הגוף. ואמרתי לו שזה בסדר. למחרת הוא היה בקומא וחיכה לי שאגיע. כשהגעתי הוא פתח את עיניו הניד בראשו שהכיר אותי. הנחתי את ידי על ידו, הוא שוב עצם את עיניו. כעבור רבע שעה הפסיק לנשום בשקט ובשלווה, נשמתו עזבה את גופו. הבטתי בו, ואמרתי לבעלי שאבא שלו נפטר בזה הרגע בשקט ובשלווה. זה היה רגע קסום של שקט ושלווה, רגע מלא הוד. ואז שהרופאים התנפלו עליו כדי להחיות אותו. אמרתי לרופאים שהוא נפטר, ושיעזבו אותו. אבל כלום לא עזר. מה לא עשו לו. נתנו לו מכות חשמל, הזריקו לו משהו, לא יודעת. זה היה ממש ברוטלי כי כמובן ששום דבר לא עזר. היה לי עצוב. לא בכיתי כי הוא לא היה אבי, וזה לא כאב לי פיזית. אבל היה לי עצוב על איך שהתעללו בו הרופאים אחרי המוות. אבל כנראה שאלה הם החוקים בבתי חולים.

... אם את...

מרגישה, כשאת מסתכלת אליו. פשוט כבן אדם, רואה שהוא צריך ללכת, מרגישה שזה זמנו, הניחי לזה לקרות. לא סתם דברים קורים וכשיגיע הזמן, דעי שהוא צריך להגיע. יש שתי דרכים להתמודד עםזה: עם כאב ומאבק ואז יהיה יותר קשה. או עם השלמה, כי הנה- יש לו אשה שאוהבת אותו, ילדים שאוהבים אותו... הוא מוקף באהבה... כשדודתי נפטרה, הבנתי- איזה כייף היה לה שלפחות אדם אחד בעולם הזה אהב אותה ובחר להיות לצידה. איזה כיף לדעת שבסוף חיינו היינו נאהבים, ולו ע"י אדם אחד פשוט כפי שאנחנו... מגע הקסם

ליMור

New member
לא,

זה בשום פנים ואופן לא הזמן למרות שאומרים שאף פעם לא ערוכים ומוכנים אך אני מרגישה שעדיין לא זה מוקדם מדי הוא צעיר ואני עוד רוצה לתת ואני עוד רוצה לרצות ואני עוד רוצה לשמח זה לא יכול לקרות עדיין והשבוע אחרי שבוע קשה של טיפולים הוא אמר לאמא שלי,, זהו, אני מרגיש שזה יקרה לי בקרוב אז למה לעזאזל אני צריך כל כך לסבול וזה קשה כל כך לראות אותו האיש הזה הדמות הזאת עמוד התווך של הבית האיש שבמילה אחת שינה כל החלטה האיש שתמיד היה שם עבורנו לראות אותו נובל זה קשה לי בטירוף ובתקופה הזאת של החיים שלי כשאני מתמודדת איתו ועם הבית האישי שלי ועם אהבה שנגמרה לי ולא מרצוני,, זה הופך את זה ל - לא פשוט עוד יותר,,, אבל,, מוצאש היום וזה לא הזמן וזה לא הרגע לכן אאחל לכל אחד מכם שבוע טוב מלא באנרגיות מלא בחיוכים וכל טוב לימורי

אושרת28

New member
לימור אני מאוד מבינה אותך /שיתוף/

תיראי אני למדתי שנה וחצי הילינג ועדין יש לי עוד שנה ללמוד. למדתי אצל מורה הילר נשמה טהורה. ולקח לו 72 שעות בשביל לצאת מכדור הארץ. תראי אני עדיין לא מאמינה שהוא איננו. הוא היה מטפל בהמון מיקרים של אנשים לדוגמא כמו אבא שלך. היה פשוט מרפא אותם ,ואותנו הוא לימד איך לעשות את זה. איך לרפא ולעזור לאנשים אחרים להתרפא. לי עדיין קשה העובדה שהוא איננו,ועדין קשה לי העובדה שהוא זה שעזר לי לשנות את חיי. והלך במוות פתאומי. אני יודעת שיש חיים לאחר המוות והשנשמה שלו עכשיו נמצאת אם אישתו ועוזרת לה. אבל עדיין עצם העובדה שהוא איננו (מוח הליניארי שלנו)... מאוד קשה. ועכשיו עצם העובדה שאבא שלך .... נמצא איפה שהוא נימצא אין אפילו את המילה הנכונה, לומר. רק לאחל לו להבריא כמה שיותר מהר, למרות שהכל כתוב למעלה, ושהכל מכתוב לנשמה שבאה לכאן. אבל עצם העובדה המרה זה הדבר הקשה ביותר לחוותו אני עדיין לא מעקלת את העובדה שהוא לא ילמד אותנו יותר. אבל אני כן יודעת שאני צריכה לשחרר אותו ממני כדי שהוא ימשיך לעזור מרחוק לעוד ועוד אנשים. ודבר ראשון את אישתו שבכלל חושבת שהיא בסרט.תיראי בעקבות מותו הלכתי וקניתי את הספר גורלן של נשמות של ד"ר מייקל ניוטון. שמאוד עוזר לי לעקל את המוות של חסי ז"ל המורה שלי. ואני מאוד מקווה שיהיה לי קל יותר בהמשך . כי בנתיים הכל ניראה אצלי מעורפל ולא מסודר בראש. כל הדברים שהוא לימד אותי רק עכשיו מתעקלים להם אני לא יודעת איך להסביר אתזה. עין שלישית, אני פתאום יודעת יותר טוב מקודם איך להשתמש בה. צ'אקרות חוץ גופיות , ישויות, אני מאמינה בדברים האלה עכשיו יותר מקודם.(קודם גם האמנתי אבל לא כמו עכשיו) כאילו משהו קורה לי מבפנים ,להוציא החוצה את כל הידיעה שלי ולעזור לאנשים . כי זה מה שהוא לימד אותנו במהלך כל התקופה הזאת. אני יודעת שעכשיו טוב לו כי הוא חופשי, הוא לא מוצק וסובל. אבל הוא איננו. הוא תמיד בנשמתי, כחלק מהלימוד שהוא העניק לי.תמיד היה אומר " שתלמידים חדשים מגיעים אני אומר להם תודה על זה שהם נותנים לי להכנס לעולמם". מקווה מאוד שאביך יבריא במהרה ושכהרף עין תראי אותו , כנשמה , טהורה. שבוע טוב לכולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (((ארוך))) ..... הוצאתי ושיחררתי הרגשתי מועקה לא רגילה בתוכי והייתי חייבת לשתף להוציא תודה שהגעתם עד פה.

למעלה