פרופיל 45 - עזרה !!!!

תומרר19

New member
פרופיל 45 - עזרה !!!!

היי, קודם כל לא התגייסתי עדיין, והבנתי שכאן יוכלו לענות לי לשאלות.. אני אנסה בכל אופן. הוצעו לי 2 תפקידים, 1. טבח, 2. מאבטח מתקנים. עכשיו, הראש שלי הוא לא לחזור כל יום הביתה, אלא שבוע שבוע.. וזה האמת בדיוק לטעמי, 2 התפקידים האלו שבוע שבוע כידוע לי ורציתי חוות דעת על 2 התפקידים. בהתחלה 2 התפקידים ממש לא נראו לי והתנגדתי בתוקף, בהמשך הבנתי שמאבטח מתקנים זה תפקיד לשנתיים במקום 3 שנים, מה שמשך אותי בעצם (וראיתי פשרה קטנה), אבל משום מה הרבה רואים בזה תפקיד עלוב וקשה, ועוד לא הבנתי למה חוץ מזה שזה בעצם עבודת שמירה. פרטים? חוות דעת ? אשמח לשמוע בקשר לתפק' שאמרתי וגם אם יש לכם הצעות לתפקידים אחרים שעשוים לעניין אותי ואוכל לדרוש ויש לי עוד שאלה, מאבטח מתקנים נחשב לתפקיד בבסיס סגור או פתוח? יתרונות לפרופיל הזה? חסרונות? ואיזה תפקידים סימפטים קיימים בפרופיל הזה? (אשמח אם יציינו יציאות הביתה כל כמה זמן) באמת תודה מראש, רק תגיבו !

idos2

New member
מממ

למה זה תפקיד קשה? בתור מלש"ב אתה כנראה לא תבין את זה, אבל אחרי שבוע שמירות תאמין לי שאתה תבין למה זה קשה. יש מאבטחי מתקנים גם בבסיסים פתוחים וגם בבסיסים סגורים, ותנאי השירות משתנים מבסיס לבסיס, כלומר יש מקומות בהם מאבטחים שומרים כמה שעות בש.ג. ואח"כ הולכים הביתה, ויש מקומות בהם מאבטחים עושים 4-8 (או יותר גרוע) במשך כל השבוע שהם שם. קיימים שלל תפקידים "כלליים" לפרופיל הזה - עובד רס"ר, נהג, פקיד, ועוד שלל הנפצות שונות ומשונות, היציאות תלויות בעיקר בבסיס בו אתה משרת יותר מבתפקיד אותו תבצע.

תומרר19

New member
ד"א

אגב, אשמח לשמוע גם תפקידים שלא בגדר שבוע שבוע, ולא יום יום הביתה.. אולי יש דברים סימפטים שאני לא יודע עליהם

JazzAzz

New member
45

אלה דווקא שני התפקידים הכללים היותר גרועים שמציעים לבעלי פרופיל 45. ממאבטח מתקנים תתרחק, זה רק שמירות והזמן לא יזוז לך מרוב שיעמום, אז אל תתפתה מזה שזה שירות קצר כי אתה תרגיש שזה שירות ארוך מאוד אם תלך על זה וגם אין לך דרך לדעת איפה ישימו אותך. טבח זה כבר יותר טוב, בתכלס שבוע שבוע, מכין אוכל בכמויות עצומות ואתה גם יכול לעבוד בשבוע החופשי שלך ולעשות קצת כסף. לדעתי התפקיד הכללי הכי טוב הוא נהיגה על רכב קל, יציאות שונות מבסיס לבסיס אבל לרוב יומיות, גם הזמן טס לך כל יום וגם אתה פטור מתורנויות רגילות.

תומרר19

New member
תגובה

תודה על העצות, מעניין מה שרשמתם בקשר למאבטח מתקנים, זה כל כך נורא? זה לא משתלם בסופו של דבר? טבח? זה לא עבודת מוות? להכין ולהכין מזה כולל בעצם אני סקרן נהג לא ממש בראש שלי, טרטורי נסיעות וזה.. מה בעצם אתם מציעים לי? בתור אחד שקיבל הצעת תפקידים והלכתי אנטי נגד 2 התפקידים, מה יקרה איתי? יציעו לי שוב אותם בכוח? יש תפקידים נורמלים? אני לא רוצה כל יום להיות בבית, אני רוצה תפקיד סימפטי, משהו נחמד ולא עלוב או נטול טירטורים (אני הייתי שמח להיכלל בחיל האוויר עם פרופיל כזה - כך גם אח שלי היה ועשה חיים קלים באמירה כזאת..)

noga85

New member
למה אתה חושב שהם עושים רק שנתיים

ולא שלוש כמו כולם? זה תפקיד שיכול לשגע בנאדם.. אפילו שזה שבוע שבוע. אני אומרת - לך על טבח.. גם אחלה תפקיד, יוצא לך להכין אוכל.. גם אתה מכיר את כל האנשים בבסיס (ואת הבנות...).. לרוב הטבחים מקומבנים... מה רע?

טבח

תראה,אתה יכול להיות טבח באחלה בסיס ולעשות 5-9 (5 בצבא ו9 בבית) לא לעבוד הרבה,ולעביר ת'זמן בסבבה, ולעומת זאת אתה יכול ליפול במטבח קקה,עם אנשים עוד יותר קקה,ועם רס''ר מטבח האבא של הקקות ואתה תקלל ת'יום שנולדת, בעיקרון טבח תפקיד עם הרבה קומבינות,רסר'ים מעדיפים לא להתעסק ולשבור ת'ראש עם הטבחים,וטבחים הם מאפייה בכל בסיס,ובעזרת המפתח של המטבח,הם שולטים בבסיס :) הסיכוים כאמור 50:50,או גן עדן או גהנום.

עודד86

New member
אני גם מלש''ב וגם אולי יציעו לי את.

זה ואני יעדיף אולי להיות טבח, אתה באמת מקבמן מלא דברים מכיר אנשים,שמירה זה דבר שלא זז וזה באמת מפתה השנתיים האלה ועוד שבוע שבוע זה אומר שאתה בכללי שנה בצבא!!!!!!!1...אבל תחשוב אתה...אני אומר טבח אבל תקשיב למנוסים ממני...

R O Peace out

New member
שקמיסט!!

מומלץ ביותר אחי, הייתי מת להיות שקמיסט, שבוע שבוע, כשבשבוע שאתה בבסיס אותה כולה בשקם כמה שעות, אם זה בסיס פתוח אתה חוזר בערב הביתה, אם זה בסיס סגור אז השקם סגור איזה חצי יום, ואתה מביא לך טלויזיה ורדיו ומערכת לשם בסבבה שלך, הבעיה היחידה שלהגיע לתפקיד הזה זה רק דרך שלישות ביחידה, טכלס אי אפשר למיין אותך לזה בבקום, וזה רק קומבינות, אבל תנסה אחרי שתגיע לבסיס מסוים

למעלה