פרופיל 24

LittleBigGirl

New member
פרופיל 24

יש פה אולי מישהו שבמהלך השירות יצא לחצי שנה/שנה ל-24 רפואי?

LittleBigGirl

New member
איך זה הלך?

כלומר- אחרי הועדה הרפואית- השחרור עצמו, ואם אתה יודע קצת על תהליך החזרה לשירות זה גם יעזור לי.

UrbanDK

New member
אז ככה: אחרי הוועדה הרפואית, שבה

קיבלת את ה24, את צריכה להגיע לבקו"ם (אני חושב שתוך 24 שעות, לא בטוח). אני אישית לא עשיתי טופס טיולים יוצא בבסיס, אבל אני חושב שצריך. מגיעים לבקו"ם, הולכים למדור שיחרורים, ושם עושים את כל התהליך הרגיל של השיחרור (מחזירים ציוד, חוגר וכו'). בסופו של דבר מגיעים לימ"מ ד' 182 - הם אלו שאחראים על החיילים בפרופיל זמני - ושם נותנים לך לחתום על כל מיני טפסים ומסבירים לך בדיוק מה קורה ומתי (במגבלות הטימטום של הצבא, כמובן). בנוגע לחזרה לשירות - לא יודע - ומקווה גם לא לדעת.

LittleBigGirl

New member
10x

וסתם לידע כללי- אם מקבלים 24 לשנה (ולא לחצי), ואחרי השנה נשאר משהו כמה 4 חודשים לשרת, יש סיכוי שכן יתנו לחזור? או שפשוט ישחררו, גם אם הבעיה הרפואית נפתרה?

UrbanDK

New member
אם נשאר זמן מועט - בד"כ משחררים.

למרות שאני מכיר גם בחורה אחת שהחזירו למשהו כמו ארבעה חודשים. זה מבאס - אבל ככה זה צה"ל.

אבגדה2

New member
עד כמה שאני זוכר

עד כמה שאני זוכר אם היתרת שרות בזמן החזרה לשרות היא פחות מ 9 חודשים- משחררים אותך, עוד ביום שאת מקבלת את הפרופיל הזמני.

אבגדה2

New member
עד כמה שאני זוכר

עד כמה שאני זוכר אם היתרת שרות בזמן החזרה לשרות היא פחות מ 9 חודשים- משחררים אותך, עוד ביום שאת מקבלת את הפרופיל הזמני.

למעלה