פרופיל 21 רפואי

בובו11

New member
פרופיל 21 רפואי

שלום לכולם! לאחר כשנה וחצי של שירות הגעתי למסקנה שמקומי אינו בצבא ההגנה :) אני נחוש לצאת על פרופיל 21 רפואי ותהיתי אם יש לכם המלצות כיצד הדבר אפשרי, היכן אני יכול למצוא חומר בנושא, מה הם הסעיפים שמספקים פרופיל שכזה וכיצד אני יכול לשכנע שיש לי אותם... תודה מראש, בובו.

kirail

New member
רק לידע כללי

רק לידע כללי: בצה``ל מתכוונים בקרוב מאד לגייס מחדש כל מי שהשתחרר על פרופיל 21. יגייסו אותם בהקלות רבות, ללא עונשים וכו`, אבל יגייסו. אני מציעה לך למשוך את השלוש שנים ולא לצאת. זה לא כדאי מבחינת האזרחות, ובסוף יכריחו אותך לחזור לצבא על תקן מהדק דפים או משהו... תחזיק מעמד!

saltyrain

New member
מאיפה הבאת את זה?

אנשים שהשתחררו על 21 לא יושבים בבית חסרי חיים אחרי שהם סיימו את הצבא! יש להם עבודות, לומדים באוניברסיטה והקימו משפחות. הצבא לא יכול פשוט לקחת אותם באמצע החיים שלהם, לשלם להם 300 שקל לחודש וכו וכו. את אולי מדברת על אנשים שיוציאו בעתיד 21 ולהם ינתן איזה סוג של שירות לאומי במקום צבא... מאיפה הבאת את זה בכלל?

WarLord

New member
אתם לא מתביישים B-(

אפילו קצת ? 300 ש``ח - זה כל מה שמעניין אתכם ???

saltyrain

New member
על מה אתה מדבר?

מכל מה שאמרתי לזה אתה נדבק? ל300 שקל? על מה אתה מתכוון ``אתם לא מתביישים``? לא בדיוק הבנתי...

WarLord

New member
אני מדבר על זה

שבכל הבלאגן שהולך במדינה כל מה שמעניין אותך זה איך לברוח ולא לשרת בצבא ולהראות שהחיים ממשיכים כרגיל. מדינה יש לנו רק אחת וכולם (כולל כ-ו-ל-ם !) חייבים להשתתף בנטל ההגנה עליה. יש מספיק אויבים שששים להשמידנו.

saltyrain

New member
נתת תגובה לא רלוונטית...

אני מבין שחשוב לך להביע מחאה על אלה שמוציאים פרופיל 21, אבל הדיון פה הוא לא על זה בכלל. אנחנו מדברים על השירות הלאומי שמישהי שם למעלה כתבה, שיקבלו אלה שיצאו על 21 מהצבא ואני אמרתי שזה לא יכול להיות...

kirail

New member
מה?????

אני סך הכל אמרתי את מה שידעתי. אני חושבת שצריך לתת למדינה, אבל לא כולם משתכנעים מזה, אז אני מנסה לשכנע בדרכים אחרות. מה זה משנה איך משכנעים? העיקר זה שהאדם יהיה בצבא. אל תנסה להיות יותר ציוני מהרצל...

למעלה