פרופיל רפואי.. דחוף..

נווני

New member
פרופיל רפואי.. דחוף..

שלום, התאריך גיוס שלי הוא לעוד שבועיים בידיוק ויש לי כרגע כל מיני בעיות שבגללם אני צריכה להוריד פרופיל אז יש לי כמה שאלות ממש דחופות אני ממש אשמח לכל עזרה. 1. בעיות של חשיפה לשמש מורידות פרופיל? אם עברתי בילדות ארוע של כוויות ממש חזקות מהשמש בפנים ומאז יש לי רגישות מסויימת ואני מביאה מכתב שמאשר את זה מרופא עור זה יכול להוריד לי פרופיל לפחות מ72? כאילו ללא קרבי? 2. מיגרנות- שמעתי שמיגרנות מורידות מאוד פרופיל, זה נכון? זה מוריד לפחות מ72? צריך בשביל זה רק מכתב שמאשר מרופא כלשהו שיש לי מיגרנות ואין שום דרך להוכיח אם זה נכון או לא? 3. אם אני לא מספיקה להציג את המכתבים הרפואיים שלי ללשכת גיוס לפני הגיוס (שהוא עוד שבועיים ככה שאין לי כמעט זמן בכלל), אז מה עושים? פשוט לבוא עם זה לבקו"ם ולהציג את זה שם למישהו ויורידו לי בבקו"ם פרופיל? ואז מה? זה יהיה כאילו התגייסתי כל"צ? תודה רבה רבה לכל מי שעונה. נועה.

simba32

New member
יש סיכוי שיורידו לך פרופיל

ועדה בלשכ"ג כבר לא תספיקי לעבור. תביאי את כל המסמכים האלו איתך ביום הגיוס כשיבדוק אותך רופא - תציגי לו הכל הוא יפנה אותך לרופא מומחה בבקו"ם שיבדוק את כל הנושאים האלו (נוירולוג, רופא עור וכד') ואם יש צורך הוא ימליץ על הורדת פרופיל. אח"כ את תיגשי לועדה רפואית באותו מקום ויקבעו את הפרופיל החדש ובהתאם ישונה מסלול הגיוס שלך.

נווני

New member
אוקיי תודה..אבל

מישהו פה יודע אם הדברים האלה באמת מורידים פרופיל לפחות מ72? (זה ממש קריטי לי). זאת אומרת אם מכתב מרופא עור שאני מאוד רגישה לשמש או/ ו מכתב מרופא שאני סובלת ממיגרנות באמת יורידו לי פרופיל? כרגע הפרופיל ששלי הוא 82 על בעיות גב

כמה דברים

על הבעיות הרפואיות היית צריכה להצהיר על צו ראשון וזאת להמנע מבעיות בעתיד. כרגע עליך לשלוח מכתב המפרט את הבעיות הרפואיות ומכתבים מרופאים מומחים (עוד נוירולוג) וכל בדיקה רלוונטית ללשכ"ג. סביר להניח שיודיעו לך כי תהיה לך ועדה רפואית ביום הגיוס. אם לא תעדכני אותם עכשיו את יכולה לשכוח מועדה רפואית לפני השירות הסדיר שלך (כלומר בטירונות או בקורס) שימי
אם את לא הולכת לשרת בתפקיד קרבי כלשהו אין לך שום צורך להוריד פרופיל. הפרופיל לא משנה בשום תפקיד משרדי. אנחנו כרגע מתקרבים לחורף משמע שהחשיפה לשמש לא כזו משמעותית.

נווני

New member
תודה, אני יודעת אבל

הבעייה היא שאני ממויינת למ"כים ואני ממש ממש לא רוצה לשרת בזה. בהתחלה לא הודעתי כי חשבתי שאני כן רוצה תפקיד יחסית קרבי ולאחרונה הבנתי שאני ממש לא רוצה מכל מיני סיבות (גם רפואיות). רציתי לדעת גם אם ידוע למישהו בכלל אם מיגרנות ו/ או בעיות עור באמת יכולות להוריד לי פרופיל למתחת ל72.

סעמעמק

New member
עם כל מה שתיארת

ובתנאי שיש לך הוכחות מרופאים ותוצאות של בדיקות רלוונטיות, סביר להניח שיורידו לך פרופיל.

למעלה