פרופיל קרבי

Impious

New member
פרופיל קרבי

איפפ הייתי בצו ראשון והיה ממש כיף וכאלה אבל יש לי פרופיל 97, אני לא רוצה להתגייס למשהו קרבי, מה האפשרויות שלי? קראתי במאמרים שתוכניתן אני לא יכול להיות עם פרופיל כזה כי אני אקבל מנילה קרבית. אז יש משהו במנילה הקרבית שהוא לא קרבי? אני יודע שזה סותר את זה אבל בכל זאת

blabla2a

New member
לא....

יש לך 97 אתה קרבי! אלא אם אתה מתמיין למודיעין \ טייס או שפשוט שתקבל מנילה קרבית תרשום הכל 1 1 1 1 תלך לקצין מיון 3 חודשים לפני גיוס תגיד לו: "חבובי אני לא בקרבי.. אתה רוצה לתקוע אותי תקע אותי " ואתה תקבל יום כל"צ (שיש בו גם משטרה צבאית) \ עכשיו הקטע זה לא להגיע ל מ"צ
, בקיצר בהצלחה, הכי טוב תלך להתמיין למודיעין...

Impious

New member
DUDE..

תודה על הביאוס קודם כל
רגע רגע, כשאתה אומר שאני מבקש ממנו לתקוע אותי, הכוונה ל..? X: מה זה כל"צ? מה זה מ"צ? בלי ראשי תיבות בבקשה

CaesaR3

New member
כלל צהלי - כל מיני תפקידים-גובניקים

מ.צ - משטרה צבאית

blabla2a

New member
תשובה..

כל"צ = כלל צהלי - אתה מתגייס לטירונות 02 (של ג'ובניקים) והצבא שם אותך במה שחסר לו בדרך כלל זה טכני\ משטרה צבאית \ או כל תפקיד אחר שחסר לצבא זה לא קרבי אבל לא מי יודע מה תפקידים איכותיים.... מ"צ = משטרה צבאית (עדיף לא להגיע לשם
) ובקשר לקצין מיון... אתה מגיע לקצין מיון בגלל שמילאת שאלון יח"ש (יחידות שדה \ קרבי \ בגלל שיש לך פרופיל קרבי) לא טוב זאת אומרת הכל 1 זאת אומרת לא רוצה שום דבר
, אז הם מזמינים אותך כדי להשפיע עליך \ לאיים \ לשכנע אותך כן לבחור משו... אני פשוט אמרתי לו מההתחלה אל תנסה לשכנע אין מצב שאני אומר לך משו קרבי והוא אמר סבבה ביי לך..... ונכון להיום אני מיועד לגיוס כל"צ).... אבל זה כבר לא משנה מה היה לי נכון להיום גם אם רוצים לגייס אותי לקרבי אי אפשר בגלל בעיות בריאותיות

Impious

New member
וווואו מגניב!

רגע אז..אני לא יכול לקבל תפקיד איכותי?
מה אני אמור לעשות?

Impious

New member
אוקיי תוספת קטנה

יש לי גמגום קל, עברתי טיפול בדיבור וגם טיפול פסיכולוגי. אמרו לי שאפשר בצו השני להודיע על הטיפול הפסיכולוגי שנעשה בגלל הטיפול בדיבור. אני נשלח לקב"ן ואז בצו השלישי רואים שאין לי שום בעיה ואני יכול להתגייס למה שאני רוצה (?) אז.. אז.. מישהו יודע אולי?

למעלה