פרופיל צבאי

fire 10

New member
פרופיל צבאי

שלום לכולם באם מצורף מכתב לצו הראשון מרופא שאומר שקיימת צ'יסטה על עצם ברגל והוא ממליץ על הורדת פרופיל בגלל שבר אפשרי שיכול להיגרם מכך מה הפרופיל שייקבע? האם הרופא בצו הראשון יבקש לבדוק בעצמו (ע"י צילום נוסף או משהו) ולא להסתמך על מה שהרופא הפרטי כתב? ובנוסף,האם יש אפשרות להילחם להעלות את הפרופיל? תודה רבה

purple rose

New member
אני חושבת ש...

הרופא בצו ראשון יסתמך על מה שהרופא כתב. אני לא חושבת שיש לו את היכולת לצלם לך באותו מקום ולשלוח אותך לעשות במקום אחר זה יהיה אותו הדבר כמו הרופא. אולי כדאי שתביא איתך את הצילום או משהו. להלחם לעלות תמיד אפשר... אבל אם הרופא שלך רשם שכדאי להוריד פרופיל על זה הוא רק עושה את זה כי הוא לא רוצה שתיפגע.. חבל שהצבא לא ידע מהמקרה תתגייס לקרבי ומשהו חס וחלילה יקרה לך שקשור לאותו בעיה... מה תגיד אז??

fire 10

New member
ודאי,אני מסכים איתך במאת האחוזים

ובגלל זה אין לי שום כוונה להסתיר דבר מהצבא, אולם קרבי (החלום) זה ידוע לי כבר מעכשיו שלא אוכל להיות,אבל יש תפקידים אחרים שאני רוצה שדורשים לפחות 64 ויותר... ואני ביום יום בריא,בעל כושר,יכול לבצע הכל. אז בגלל שורה שאומרת שמומלץ להוריד פרופיל ולהמנע מפעילות בגפיים התחתונות אני לא חושב שצריך לרדת לי פרופיל למספר נמוך לכן רציתי לברר קודם.. אני מאד רוצה לתרום ולשרת כקרבי או לפחות כמשהו שסובב סביב...בקיצור לא להיות ג'ובניק. להילחם אני לא אלחם כי וודאי שאני לא אגרום לעצמי במודע נזק שיכול לקרות,אבל אם אפשר להילחם בכדי לקבל משהו באופן "חריג" ושהוא לא מזיק,אז אין סיבה שלא. תודה רבה

למעלה