פרופיל לא מתאים

א1ט1

New member
פרופיל לא מתאים

שלום לכולם, יש לי בעיה של פריקות כתף,אלרגיה לחום בעיניים ומספר גבוה במשקפיים. הרופא כתף בפירוש אמר לי שאסור לי לאמץ את הכתף,ועיניים זה עניין של חשיפת יתר לשמש וחום,מתחילים כאבי תופת שמונעים תפקוד כלשהו. למרות כל זאת,הצבא החליט לתת לי פרופיל 72 ותאריך גיוס 22 ביולי,אם אני לא טועה זה אומר קרבי? שלא יהיו הבנות לא נכונות-אני אמרתי בראיון שהייתי שמח לתרום למדינה גם בתפקיד קרבי אם הייתי יכול,אבל אסור לי. בקשתי תפקיד יעיל שלא כולל טירונות שתהרוס לי את הכתף. בנוסף אני בן יתום מאם,עם שני אחים בוגרים מאוד נשואים ואני לבד עם אבא עם בעיות בלב בבית. יש לציין שאני עומד לדחות גיוס ובעז"ה מתכוון להתגייס במסגרת בני ישיבות. השאלה כעת היא מה לעשות? עם כל הציונות,אני מאמין וככה הנחו אותי שלשמור על הכתף שלי בריאה לא פחות חשוב,גם לצבא לא ישתלם כי עוד חצי פריקה אחת ואני אצטרך לעבור ניתוח שאחריו הצבא יצטרך לשחרר אותי לגמרי ועוד בטח ישלם לי. לשלוח מכתב שיבהיר את מצבי? אין לי מושג מה לעשות...

אז ככה

1. ללכת לאורתופד שיספק את האישורים המתאימים בנוגע למצבך הבריאותי ובנוגע לכתף בנוסף להמלצות ובדיקות רלוונטיות (צילומים וכו) הכל יש לפקסס ללשכ"ג בצירוף טופס שינוי במצב הבריאותי אותו ניתן למצוא באתר עולים על מדים ומכתב אישי ממך המפרט את מצבך. בנוסף רצוי ללכת לרופא אלרגיה ולהביא אישורים בנוגע לאלרגיה הקיימת וגם אותם לפקסס יחד עם הפרטים של האורתופד. במידת הצורך תזומן לועדה רפואית. 2. במידה ואתה מרגיש כי אתה צריך להיות קרוב למשפחה ולבית עליך לפנות ללשכת גיוס ולדרוש משקית תש, זו תוכל לספק לך את ההקלות להן אתה זקוק על מצבך. רק בריאות

א1ט1

New member
הצבא יודע על הכתף

והוא קיבל תוצאות MRI בנודע למשפחה,בראיון בצו ראשון אמרתי שלא מפריע לי להיות רחקו,אבל מאז אבא שלי הרגיש לא טוב פעם אחת וראיתי כמה נחוץ שאני יוכל לבוא כל פעם שהוא יצטרך,הוא נאלץ להתאשפז ואני הייתי צריך לקחת אותו לבי"ח וכו'.

ועדיין

נסה שוב לשלוח את כל התוצאות בצורה מסודרת עם מכתב, יכול להיות שהפעם יתייחסו לזה שונה, ככה צה"ל עובד. לא משנה כרגע מה אמרת בראיון בצו ראשון אני אומרת לך מה לעשות עכשיו, כן אני לוקחת בחשבון שעשית כבר דברים, אבל תניח אותם עכשיו בצו, הם פשוט לא רלוונטים.

א1ט1

New member
תודה רבה!

שאלה אחרונה..הדרך הכי טובה לדרוש משקית ת"ש,פקס או טלפון?

פקס

להשיג אותם בטלפון לוקח שעות, דבר כתוב זה תמיד טוב. כיוון שכרגע אתה עם פרופיל קרבי תקבל שאלון העדפות קרבי.

למעלה