פרופיל הורמונלי

מיקה 00

New member
קרה פעמיים שבדיקות הריון

חיובית אבל פעם אחת זה היה עם קלייר בלו שהבנתי שנותנת תשובה חיובית כוזבת בהרבה מקרים ולכן הבדיקה לא תקינה. אז לא עשיתי בטא. רק החודש שיצא לי בדיקה חיובית עם בדיקה של לייף עשיתי בטא שיצאה שלילית....לא ברור לי איך הגעתם בכלל לבעיה בפרוגסטרון....יותר הגיוני או שהבדיקה היה בה פגם או שהיה הריון כימי מאדר בעיה בפרוגסטרון במיוחד לאור זה שפרופיל הורמונלי תקין....וגם אין לי דימומים במהלך החודש או לפני מחזור....

אני חלילה לא מנסה לרמוז שיש לך בעיה כלשהי,

מה שאני מנסה לומר זה שאם יש לך שאלות אני מציעה לך להציג אותן לרופא הנשים שלך.
יכול להיות שהוא ידע משהו שאת ואני ועוד נשים פה שנותנות מידע שאספו עם הזמן לא יכולות לדעת. זה הכל.

אני לא יבלבל אותך יותר, ורק יענה על השאלה

בדיקת הריון חיובית לא אומרת שהפרוגסטרון שלך תקין, אלה אומר שהבטא שלך עלתה למעל 20 -+.
לפעמים כשמתחיל הריון (הבדיקה הביתית חיובית) והפרוגסטרון נמוך\יורד בהדרגה, אז הוא לא תומך בהריון שנוצר ולכן ההריון "נופל" , ובגלל שההריון היה צעיר , את חושבת שאת מקבלת מחזור רגיל.
לכן אמרתי שכדי לבדוק גם פרוגסטרון ברגע שהבדיקה הביתית חיובית..
כי אם יצא לך פס חיובי בכמה חודשים ואת בכול מקרה מקבלת מחזור זה יכול לנבוע מהסיבות שציינתי בפוסט הקודם.

מיקה 00

New member
צר לי אני עדין לא מבינה...

כמו שאמרתי אם תיהיה בדיקת הריון חיובית יש 2 אפשרויות או שתיהיה בטא ואז יש הריון או שהבטא תיהיה שלילית ואז בדיקת פרוגסטרון לא תיתן שום מידע כי לא ניתן לדעת האם הפרוגסטרון נמוך בגלל שהגיע מחזור או בגלל הפלה....

למעלה