פרופיל בצה"ל

rosso2004

New member
פרופיל בצה"ל

אני מאוזן כ-9 חודשים. נקבע לי פרופיל 24 וגיוס בעוד שנה. האם אפשר/כדאי להקדים את הגיוס לצה"ל.

חבל

למה למהר? חכה עוד חצי שנה, ועם עדיין תהיה מאוזן ובלי התקפים תתגייס. אני לא הייתי מאוזן מספיק בגיל גיוס ולכן נקבע לי פרופיל 24, ואני היום בן 27. אם אני זוכר נכון לפני כמה שנים אירגנו מחדש את דרגות הפרופיל הצבאיות.

דעתי האישית:

בתור אחד שנבעט מצהל שבועיים לפני השחרור. אני מציע לך לוותר על הכל. אם הם רוצים אותך שיפנו אליך. (ואל תדאג , לשירות בצבא כבר כמעט אין חשיבות. וטוב שכך)

danielef

New member
הרשה לי לחלוק עליך, ובגדול!

בתור אחת שצה"ל בעט אותה והיא בעטה בו חזרה, אני אומרת לך שאסור לוותר על השרות הצבאי, לא בגלל כל השטות הזאת שלא יקבלו אותך למקומות עבודה או משהו כזה, פשוט מאוד מהסיבה שבצבא לומדים דברים שלא תלמד בשום מקום אחר, זו בגרות מסויימת שבאזרחות לא תלמד. אותי הוציאו על פרופיל 21 רפואי אבל התנדבתי ואני לא מתחרטת לשנייה. אני מציעה לך בחום לב, לא לוותר על השרות הצבאי, הבטחה אישית, אתה תהנה מכל רגע (טוב, אולי מ90% מהרגעים
)

genesis111

New member
תגובה

היי אני חושב שאת ממש צודקת זה כל כך נכון וחשוב לא להכנע למערכת נצבאית ולכל מערכת בכלל גם ככה אנחנו נמצאים עדיין בעידן שבו אנשים די בורים לגבי ההאפילפסיה אני לא יודע בת כמה את . אבל אני יודע דבר כזה ש עברתי תלאות עד שיכולתי לעשול מה שעשיתי בצבא ( יותר נכון להשאר באותו תפקיד)

danielef

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני בת 23 ובכלל השתחררתי לפני שנתיים כי התגייסתי מאוחר בשל "זריזות" הטיפול בהתנדבות שלי. גם לא נראה לי שאנשים יודעים שהיחס למתנדבים הוא פשוט נפלא, וזה לא בציניות. אני אפילו אצטט את אחת הקצינות ששירתתי איתן "למתנדבים, השמיים הם הגבול". באמת שלא שווה לוותר...

genesis111

New member
../images/Emo22.gifמענה לdanielef

היי אני חושב שבגישה כזו אין סיבה שלא תכבשי את העולם . אני מאין שהכל תלוי בנו ובמי שנרצה להיות . אנחנן יכולים ליצור מצב שבו כולם יראו בנו כמסכנים או לעמוד על הרגליים ולעשות דברים אני יכול להגיד לך דבר כזה אם תרצי להתייעץ את מוזמנת להרים צלצול אם תתני את הסכמתך אתן לך את המספר שלי ובשמחה אפשר לדבר אין לך מה לדאוג אני לא מנסה להתחיל איתך באיזושהי צורה בואי נגדיר את זה ככה : "אני לא בקטע של בנות" אני חושב שאין הרבה אנשים טובים אז למה לא לשבור את המיתוס הזה שאומרים כי כולם דואגים לתחת שלהם ולא אכפת להם מאחרים.

חייםלוי

Member
מנהל
הודעה של ג'נסיס שנמחקה בשל פירסום

מס' טלפון פרטי היי מה שלומך ? אני רוצה להגיד לך דבר כזה וחשוב שתשים לב לזה אני חטפתח התקף אפילפטי בצבא והיו לי קשיים עם המצב הנתון ועוד יותר מזה עם הצבא הצבא נוטה לוותר בקלות על אלו שחולים באפילפסיה בהמשך עדיין קיבלתי התקפים (אומנם במרווח זמן של שנה) אבל לא בזה בעניין . הצבא הוא גורם נוקשה ויש צורך לפצח אותו . אם תרצה עזרה אני בשמחה אעזור ואתן לך תמיכה מלאה עד כמה שאני יכול כי אני יודע שזה לא קל וכמובן גם אתה שמי : יניב שרון רק חשוב שתציג את עצמך שאדע מי אתה מחזיק לך אצבעות

אני מציע לא להתבלבל

השרות הצבאי ללא מעט אנשים הוא ביזבוז זמן. וחודשים של סבל מתפקיד, ומפקד דפוקים. ולפעמים גם חברה לא מי יודע מה. אני מניסיוני שהיה לפני הרבה שנים, התפקיד מאוד התאים לי, אבל כל השאר היה מאוד מאכזב. וגם היום בהסתכלות אחורה, אני חושב אותו הדבר. לבנות יש הרכה תפקידים משעממים. מה בכל זאת לומדים- מתבגרים מהר, ולומדים על עצמכם, לומדים מה חשוב בחיים. כיום מי שמסים תיכון מיתקשה למצוא עבודה בעלת ערך, בצבא לפעמים מקבלים גו'ב , שאין סיכוי לקבל בגיל הזה במהלך חיים רגיל. לפעמים עם הרבה אחריות.

danielef

New member
אני ממש מצטערת

באמת שצר לי שככה אתה חושב. אני יודעת שהצבא לא הטיב עם הבת שלך לפי הסיפורים שלך אבל אתה בא עם גישה כל כך נגטיבית לא פלא שהתאכזבת. וזה שאתה חושב ככה על תפקידים לבנות, תסלח לי אבל... חבל. באמת שחבל. אני באתי לצבא מרצון חופשי וכמו כולם גם אותי טירטרו, סינג'רו והמפקד האחרון שלי לא היה איש אהוב מצידי, נו אז?! זה לא המפקדים, זה החבר'ה, ההתבגרות והחוויה... תבוא בטוב וזה יגמר בטוב.

גם אני

המסקנות שלך לגבי הבת שלי, מוטעות. אני חושב שהצבא מתיחס בחוסר אחריות והגינות לאנשים עם אפילפסיה וגם לאחרים עם בעיות רפואיות כרוניות. יש כאן בפורום מיספר דוגמאות. כל השאר אני מסכים, רק במיקרים רבים זה לא יוצא טוב.

danielef

New member
הכל עיניין של פרופורציות

בפורום כאן טנחנו מיעוט מתוך מיעוט של חולים. נכון, הצבא לא היה פיירי לכמה אנשים פה בפורום אבל גם לחצי מהחיילים בצה"ל, ממתי הצבא הוגן?! לא שאני מזלזלת, פשוט מקומם אותי שבמקום לעודד להיות עצמאים ולעמוד על שלהם אתה מדכא מראש וחבל לי שכך, בעיקר כאב שאמור לחנך את הבת שלו לעצמאות ולהעלות לה את הבטחון העצמי שכל מה שהיא רוצה היא יכולה לקבל וששום דבר לא יעצור אותה, בעיקר לא אפילפסיה ואף יותר מזה, לא צה"ל.

אמנם לומדים שם דבר או שניים

וזה אכן מבגר ובונה את האופי. אבל אני לא אלחם להיכנס למערכת שבכלל לא רוצה אותי.

למעלה