פרופורציות.

Ez sLeeP

New member
פרופורציות.

כמה זמן לא הייתי פה. כמה זמן לא הייתי בבית. אני כנראה כבר לא מכיר אף אחד, אבל סתם מתוך הרגל, יאללה.. רגע, חיפה זה ליד שדרות? מצחיק אותי כושר ההתרגלות של האומה הישראלית. תרשו לי לקרוא לנו אומה, אולי כדי לשמור על מידה של תקווה ברגעים אלו. תוכלו לומר על אזרח האומה הישראלית הרבה דברים, אבל לא תוכלו להגיד שאין לו כושר הסתגלות. אולי זה משום שאנו עם סגולה. היכולת הזו, להיות אדיש למצב אבסורדי מאין כמוהו, בתוך שעות מספר הוא מעורר הערצה. לא ברור אם זה מתוך איזשהוא חוסן נפשי, או פעלתנות או מתוך עצלות פשוטה להתמודד עם הרגשות שלנו מבלי לקרוס לתוך איזו אפיזודה הוליוודית. הדוגמא הכי פשוטה, היא פרשת חיים רמון ושפתותיו החלקלקות. לצד פטריות העשן המכסות את כל הצפון, זה הדבר הכי זוהר בחדשות ערוץ 2. ואם תשאלו אותי, הם האשמים האמיתיים. שגעון הגדלות הזה, שלא מאפשר להם להניח בצד לרגע את המאורעות, גם כשאין להם דבר לחדש, זה מה שהפך את ה'"לחימה בצפון" לשומר המסך הכי פופולארי מאז הצינורות של Microsoft. אבל הכל לטובה. רק תסתכלו על התוצאות. זיהום האויר בחיפה פחת. מספר הרוגי תאונות הדרכים הידלל. עברו לגור בחיפה! בקרוב לא נשלם ארנונה.. שבוע שקט ונטול אזעקות.

נדבייי ../images/Emo24.gif

מה קורה?
כתוב לי במסר את המסנ שלך או משהו, נעלמת!

../images/Emo82.gif../images/Emo140.gif

אכן אומה קצת משונה. וכמראה להסתגלות ניתן לראות את הבורסה, שבכל מדינה אחרת בתקופת מלחמה היתה נופלת, ואצלנו היא עולה כאילו כלום לא קורה. נקודה אחרת, אנחנו לא רק מסתגלים לכל מצב אנחנו גם שוכחים מהר. מעניין כמה זמן יקח עד שנשכח גם את בהמלחמה הזאת. דרך אגב שכחת להזכיר שמחירי הדירות בחיפה יורדים פלאים. תשמור על עצמך, עד כמה שאפשר, במצב הזה.

B a 7 a K

New member
נדבו'ש ../images/Emo24.gif

התגעגעתי. באמת התגעגעתי.
אבל את זה אתה כבר תצטרך לפתור באופן פרטי. (צור קשר כבר!) גם לפרופורציות שאתה מחדיר בכולנו התגעגעתי, ליכולת הנדירה הזאת שלי לקרוא, להנהן ולהסכים עם כל מילה, בלי שום צורך להוסיף ולו מילה אחת. אז אני לא אוסיף, רק אגיד שוב שהתגעגעתי אליך.

חוֹפִית

New member
הלו מותק

יש פה בסביבה בקשות מפורשת ממך לחדול מהיאוש והמלנכוליה שאופפות את ההודעה שלך עד אימה. אף אחד לא הסתגל, אולי החדשות,אגב הצינורות זה השומר מסך שלי. קצת אכזבת אותי שלא באת,כל התכניות שלי להיות השתבשו...אין בלט,אין אותך ואין "הבועה" עם חברות שלי.לא נורא אולי אני אשן לילה אחד בשבוע.איזה חצוף מצדי להתלונן כשחברה שלי בבונקר בצפון וחברים אחרים נלחמים שם.המלחמה הזאת כנראה הרבה יותר גרועה ממה שחשבנו.וגם כנראה שיהיה בסדר בסוף, כשיהיה שלום.או כשנהייה פליטים במדינות זרות בני האדם כולם הם ערפדים במסכה

B a 7 a K

New member
אהמ, היי חוֹפִית.

יצא לי לראות במקרה, בקומונה מסוימת, שאת בוגרת LEAD. אהמ, בתור שגריר טרי, חיכיתי להזדמנות להחליף איתך מילא בנושא. אז... אם נוכל להתקשר במסרים, זה יהיה נחמד.

B a 7 a K

New member
כן, והכוונה הייתה ל*מילה*, כמובן.

חוסר ריכוז טיפשי, שגורם לי לאבד את החוט המקשר בין כל המילים מביא לשימוש רנדומלי במילים שנשמעות, איכשהו, דומה למילה המקורית שהתכוונת להשתמש בה.

חוֹפִית

New member
אפילו לא שמתי לב

לא סתם בוגרת LEAD,בוגרת ש"ש בLEAD אתה בהחלט מוזמן אבל אל תעלב אם ייקח לי זמן לענות אני ממש מעט על המחשב. בינתיים אני יכולה לומר לך שזה הדבר הכי אדיר שאי פעם נתקלת בו,שאי פעם אני נתקלתי בו ושאם תרצה זה יכול לשנות לך את החיים. נדבר במסרים,לא יפה לנצל"ש את נדב

ira87

New member
בהזדמנות להגיב להודעה הזו

אפשר להצטרף גם? אני חושבת שלא כולם אדישים למצב הזה. הוא בהחלט הזוי וכאילו לקוח לצערי כן מהעולם הזה. ואני לגמרי מסכימה עם העניין הזה של "שומר מסך". הלחימה בצפון הפכה לאייטם ורייטינג גדול. יותר מכל, חברות ועסקים גדולים עושים רווחים על חשבון המצב הזה , כמו בנקים וכדומה בפרומים וכדומה על מה שהם עושים "למען תושבי הצפון". זה פשוט מעורר דחייה. אין לי מושג כיצד אפשר לנצל מצב כזה שבו אנשים ואני במקרה שלי דואגת גם לבעלי חיים (אני מתנדבת בעצמי) ולעשות רווחים על חשבונם. בי, זה פשוט מעורר סלידה. וכן, לצערי הזכרון של בני אדם הוא נורא קצר. אמנם, האמרה "החיים ממשיכים", נכונה, אבל יחד עם זאת, כאשר אנשים סובלים שם בצפון, בלי שום עזרה מצד ממשלתית, חלק חיים בבועה שהכל טוב ומושלם. כאלה שאומרים שהצבא לא מוסרי (כי הוא מגן עלינו? בזה הוא לא מוסרי? כי הוא מאפשר איזושהי שגרת חיים?). זה נורא בעיניי מזעזע. לעתים, אני מסתכלת על אנשים וחוסר הרגישות בחברה הזו פשוט חוגגת והצביעות לא פחות, עצוב פשוט, אין לי הרבה מה להגיד לגבי זה.
בימים הטרופים האלה, שבהם אני עמוהס ומותשת, הדבר היחיד שאיכשהו מחזיק אותי זו מוזיקה כמו של יהודה פוליקר ועברי לידר. אז אני מקווה שכן אפשר להצטרף. שיהיה לכולם סופ"ש נעים ושקט הכי חשוב, ושכל הסיוט הזה יסתיים בקרוב. חיבוק גדול לכל החיילים הלוחמים בגבול הצפון, תחזרו בשלום בריאים ושלמים הביתה. אירה

"צבא לא מוסרי"???

התפרסמה כתבה (נדמה לי ב-YNET) שהכותרת שלה אמרה את הכל: "כשהתותחים רועמים, המוזות מדברות שטויות" ברוכה הבאה.

למעלה