פרופוליס

פרופוליס

היי לכולן, במהלך הימים האחרונים גיליתי עולם במלא בנושא אנדו' תודות לפורום ואני מודה לכולכן. קראתי בעיון את המאמרים ורציתי לשאול אם מישהי יישמה על עצמה או שמעה ממשהי שניסתה על עצמה את נושא השימוש בפרופוליס בדרך להריון עם אנדו'. תודה מראש.

טל249

New member
אני ניסיתי, אבל ניסיתי מליון דברים

במקביל - כך שאני לא יודעת להגיד אם זה עזר..

טל249

New member
כן, אבל שוב, אין לי מושג אם זה עזר

כי במקביל - שיניתי תזונה (לפי הדיאטה של דניאל@זר), עשיתי טיפולים בדיקור באזניים דרך קופת חולים וגם טיפולים נוספים של IPEC, וכמובן... IVF.

טל249

New member
מצטערת על העיכוב...

בגלל שזה סיפור קצת ארוך ומורכב - לקח לי קצת זמן למצוא את מה שכתבתי על זה פעם.. אבל הנה זה: אני מטופלת בשיטה שנקראת IPEC זה משהו די מוזר ובפעם הראשונה אני לא הפסקתי לצחוק מרוב שזה משונה. האבחון הוא קינסיולוגי - דרך מבחן השרירים, העקרון של זה אומר בערך שאם את מחזיקה ביד פתק שעליו כתוב חומר שאליו יש לך רגישות - הדבר מחליש את התנגדות השרירים שלך. האבחון נעשה ע"י כך ששמים לך ביד כל פעם מבחנה ריקה שעליה רשום חומר מסויים - החמרים שרשומים יכולים להיות אוכל, תבלינים, חומרים שהגוף שלנו מפריש (כמו אינסולין למשל, או הורמונים שונים) וכן נבדקת רגישות או בעיות רגשיות (ואפילו כאלה שהצלחנו להדחיק במקצועיות... )וביד השניה נבדקת התנגדות השרירים. אחרי האבחון נבדקת האפשרות לפתור את הבעיות בעזרת IPEC, זה קטע קצת לא מובן, כי הרי ברור שהגוף ירצה לפתור את הבעייה, ובטח שהמטפל ירצה לעשות קצת כסף, אבל היות ואני הייתי נואשת עם כמה חודשים של כאבים 24 שעות ביממה - החלטתי להתעלם מהדילמה המוסרית הזו ולנסות את מזלי... אה, כן, נבדק גם מקור הבעיה - האם הבעיות השונות שעלו באבחון מקורן הוא מבעיה פיזית או רגשית. בהתאם לבעיות שעלו ולדרך הפתרון - נבחר המטפל, גם הוא ע"י אבחון קינזיולוגי, את פשוט עוברת על הרשימה של המטפלים עם האצבע והגוף "בוחר" את המטפל שמתאים לו. אני יודעת שזה נשמע קצת (מאוד) הזוי... הטיפול נעשה בכל מיני צורות, הIPEC משתמש בכל סוגי הרפואה המשלימה, במרידיאנים של הרפואה הסינית, בפרחי באך ובתמיסות הומאופטיות, טיפול באור ועוד כל מיני כלים משונים (חלק גם מהקבלה).. אני יודעת עד כמה שזה נשמע הזוי ומוזר, אני רק יכולה להגיד מנסיוני, שלמרות שאני לא האמנתי שזה יעזור עלו בטיפול כל מיני דברים מוזרים שטיפלנו בהם למרות שאין לי מושג אם זה עבד או עזר. (חוץ מהרגישות שהיתה לי לתבלינים שנפתרה ועשתה לי את החיים הרבה יותר נעימים...) אני רק יכולה להגיד שקרה יותר מפעם אחת שהתקשרתי למטפלת שלי כשהרגשתי ממש גרוע, כאבים חזקים או וירוס בטן מזעזע ואחרי שהיא אמרה לי מה לעשות - הרגשתי הרבה יותר טוב (כאבים הפסיקו/ התקף בחילות והקאות פשוט נעלם). אבל ההוכחה הכי טובה לדעתי היא אחותי - ששלחתי למטפלת שלי עם כל מיני בעיות ובלי קשר לטיפול שלה, יום אחד היא התקשרה אלי בהיסטריה כי יצא לה הרפס (פצע חום על השפתיים) שממנו שתינו סובלות כבר שנים, בדר"כ אם לא מטופלים בכדורים מאוד חזקים בשנייה הראשונה שמרגישים את ההרפס יוצא - זה אבוד וצפוי לנו שבוע עם פצע נפוח מכוער וכואב על השפה. בקיצר - בגלל שכבר יצא לה הפצע ולא היו לה כדורים אמרתי לאחותי שתתקשר למטפלת שלנו, היא אמרה לה מה לעשות, ויום למחרת אחותי התקשרה אלי בהתלהבות שהפצע שלה כבר עומד להעלם - אחרי יום אחד בלבד !!! בקיצר - הרבה מאוד דברים מוזרים, אבל אני כבר יותר מחצי שנה בלי כאבים וזה כל מה שביקשתי... היום - עברתי למטפלת שמומחית בטיפול בעוברים, בגלל שאחת הבדיקות בהריון יצאה לא כל כך טוב, והיא בדקה את העוברון שלנו ואישרה לי שהכל בסדר, והרגיעה אותי קצת, אז יכולתי לדחות את בדיקת מי השפיר לשבוע מאוחר יותר (על מנת שלא לקחת את הסיכון שבהפלה עקב מי שפיר) למרות המלצות הרופאים. אם את רוצה עוד פרטים תשלחו לי מסר ואני אשמח להתקשר ולענות על כל השאלות - מוזרות כמה שיהיו..

ha1231

New member
תודה רבה ניכנסתי לאתרים זה נראה

מעניין, אברר איפה מטפלים בצפון ואלך לראות מה השיטה הזו.

טל249

New member
את רוצה שאני אשאל את המטלפת שלי אם

היא מכירה מישהו מומלץ בצפון ? (היא מהוד השרון)

ha1231

New member
כן בכיף אשמח מאוד

האם השיטה הזו מוכרת דרך קופת חולים.

טל249

New member
לא שאלתי

פשוט הוספתי רפואה אלטרנטיבית לביטוח החיים שלנו, ואני אקבל החזרים משם..

איך מגיעים לזה ?

יש קליניקה? את רוצה להגיד לי שכבר חצי שנה אין לך כאבים של אנדו' ? היה לך אנדו' קשה ?

טל249

New member
יש מרכז בת"א והרבה מטפלים בכל הארץ

תלחצי על הקישורים בהודעה שלי - ותכנסי יש לאתרים ששם יש את כל המידע. לי הייתה הפוגה ארוכה בכאבים (אבל אני חייבת להדגיש - הפוגה בכאבים שנובעים מהציסטה, ולא פטור מוחלט מכאבי המחזור המשתקים - למרות שגם הם נחלשו). יש לי אנדו דרגה 4 (שגם הוא בהפוגה כרגע..) לא נראה לי שאנדו' זה משהו שאפשר להגיד עליו "היה" למרות שהייתי מאוד שמחה אם זה היה אפשרי...

סדני

New member
שאלה לטל249

האם את הפרופוליס שלקחת זה היה בטבליות או טבעי, אשמח לדעת איזה

טל249

New member
הקפסולות האלה הרכות

הטבעי די מגעיל לבליעה לא ?! למה להתעלל בעצמנו יותר ממה שהטבע כבר נתן לנו ?!

liatsw1

New member
שאלה לטל וללוקחות הפרופוליס...

בס"ד מה דעתם של הרופאים הקונבנציונאלים בנושא? ולמי שיודעת מה דעתו של שולמן? המחקר מדבר על נשים עם אנדו בדרגה קלה. האם ידוע על השפעה גם על דרגה גבוהה של אנדו'? היכן ניתן לקנות? האם יש של חברה מסויימת? מה ההמלצות?

הרופאים הקונבנציונאלים

לא שמעתי מאף אחד המלצה על פרופוליס (למרות שיש מחקרים שבשל תוצאיותיהם כן כדאי לנסות פרופ'), אבל גם לא שמעתי על המלצה על הילינג, דיקור, רפלקסולוגיה ואנחנו כן נעזרות באלו להקלה. אני משתמשת ב"פולנית" - זה התמצית של הדבש שעשירה מאד בפרופוליס, יותר לחיזוק ופחות בהקשר של אנדו'. ניתן להשיכ בבתי טבע. בהצלחה

היפית55

New member
באיזה מינון ?

מישהי יודעת איזה מינון יומי של פרופוליס יכול לעזור לאנדו'

למעלה