ירושלים
התנחלויות. רמת הגולן. הנגב. כן. ירושלים, לא. ``אההההה, אתה רואה, ימני מסריח?`` את בטח חושבת, אבל זה לא בגלל שחשובים לי כלכך האנשים שחיים שם או אפילו המקום עצמו אלא העובדה שירושלים היא בירתנו ותו לא. תני להם את ירושלים ונתת להם את ליבך. נתת להם את הכל. תראי, יש גבול. אני מוכן להתפשר, אבל יש גבול. מה אני חושב? הם לא חברים שלנו. הם לא אוהבים אותנו והם לא מכבדים אותנו. הם תוקפים ויש מלחמה, בעיקר מבחינתם. ואני אומר שצה``ל והממשלה יתחילו להגן על האזרחים שחיים מפוחדים בבתיהם! שיתחילו להתעורר ולהבין שהם תוקפים! ושהם רוצים לכבוש את הכל (לפי האמנה הפלשתנאית, כל ישראל צריכה להיכבש)! ושצריך להלחם בהם. די לאדישות. הם נלחמים בכל כוחם ואתם עדיין חושבים שצריך לתת להם להרגע לבד? לא, צריך לרסן להם את האלימות. וחס וחלילה, לא לחזור לשולחן הדיונים לפני תקיפה נרחבת (אוטופי, אה?) כי אז פשוט למדנו אותם שהאלימות שלהם עבדה! ושהם השיגו הכל בגלל הליחמה וההתמדה שלהם! אסור שזה יקרה כי הם ישתמשו בזה נגדנו. תראי, מדובר בהגיון פשוט: תראי חולשה וינצלו אותה. ישראל, כמעצמה במזרח התיכון, צריכה להראות כוח, לרסן כל איום ולהגן על אזרחיה. ורק אז, לאחר שתגמר האלימות, לשוב לשיחות. יש לנו 33 הרוגים, אלוהים ישמור. 33 אנשים שמתו לשווא, בלי שאיש יבין אפילו שמי שהרג אותם רוצה מלחמה וצריך להתגונן. המדיניות של ירי ותגובה פשוט לא עובדת, כמו שאנחנו רואים ולכן אני רק מבקש תקיפה יותר נרחבת, יותר אגרסיבית ויותר יזומה. ולא, אני לא מדבר על רצח עם אלא פשוט על ריסון בכוח של האלימות. פשוט, לצערנו, הדרך השניה נכשלה.