פרוסטטה

araffel

New member
פרוסטטה

שלום לפרוסטטה מוגדלת, האם יש טיפול טבעי שאפשר להציע? אם יש טיפול מה הוא עושה? כרגע לוקח פוסטמד פורטה של חברת אלטמן ועוד תרופה בשם קסאטרל. בתודה מושיק.

שלום מושיק

יש טיפול ברפואה סינית לפרוסטטה מוגדלת, הטיפול כולל דיוקר סיני וצמחי מרפא. לא מומלץ לקחת צמחי מרפא ללא יעוץ של מטפל לפעמים זה יכול אפילו להזיק... מומלץ לך לגשת למטפל לעבור איבחון ולהתחיל בטיפול. בהצלחה אלעד שלו.

araffel

New member
אלה חדשות טובות

האם אתה בטוח? בת הזוג שלי מטופלת כיום עם דיקור לבעיותיה, וכשבקשתי ממנה לשאול את המטפל שלה המטפל אמר שאין ביכולתו לעזור, נדמה לי שהוא לא מטפל עם צמחים, זוגתי בכל מקרה לא קיבלה תרופה צמחית כלשהי. בתודה.

אפשר לעזור גם ע"י דיקור בלבד.

לא ברור לי מדוע המטפל שאותו שאלתם חשב שלא יוכל לעזור. אולי קבע זאת על סמך נתונים נוספים ששמע ממך וקשורים למצבך ומצא שיגבילו את הטיפול. באופן עקרוני, בבעיה שציינת כשלעצמה, ניתן לעזור בתסמינים ולפעמים אף להקטין את הבלוטה, גם ללא צמחי מרפא, אך כמובן שתוספת של פורמולת צמחים תמנף את הטיפול. רפואה שלמה. שירי.

araffel

New member
להקטין?

אני חשבתי לטפל בבעית השתן בדיקור במקום על ידי תרופות, אבל להקטין את הפרוסטטה המוגדלת האם אפשרי דבר כזה? נאמר לי שזה אפשר רק בניתוח. את או מישהו מכם הצליח? תודה.

מאיר72

New member
בהחלט אפשר להקטין את גודל

הפרוסטטה (תלוי עד כמה היא גדולה), בכל אופן תמיד כדאי לנסות קודם את האופציה הלא ניתוחית (יש שתי אפשרויות לבצע ניתוח מסוג זה ושתיהן מאוד לא נעימות).

למעלה