פרומו 212

u v s

New member
פרומו 212../images/Emo58.gif

http://www.tv.com/prison-break/show/31635/video_player.html?uvid=ISY1w2P75bgJujXe

טיי 1

New member
נראה מדהים ו../images/Emo58.gif,

לפי תחילת הפרומו, ההרגשה באיך שהגישו את זה , שבכל זאת שרה תינצל. (אם מושכים את זה בהצלה ברגע האחרון של משהו - אז תהיה מן הסתם הצלה כזאת). או שזה הפוך על הפוך. אין לדעת.

ItsNotMe1

New member
../images/Emo58.gif

לא הבנתי מה מייקל צורח שם, משהו בסגנון "i knew...", על מי ולמה הוא צורח כשהוא בועט שם בחול?

swordfish1515

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שהוא אומר I know this man לא יודע באיזה הקשר הוא אומר את זה אבל נראה לי שזה מה שהוא אומר

tzvika220

New member
../images/Emo58.gif

הוא אומר את זה על אבא שלו ושל לינקולן. כנראה הוא יודע משהו עליו שלינק לא יודע. כי לינק אומר שם: it's not possible. יעני זה לא יכול להיות מה שאתה אומר עליו.

אוחח לא הבנתם |ספויילר|

כשמייקל אומר את זה זאת אומרת שהוא רואה את מהון.. ואז לינק אומר שזה לא הגיוני שמהון מצא אותם.. ככה נשמע לי הכי הגיוני..

shbl

New member
נראה לי שהוא התכוון שהוא מכיר את

אבא שלו כי הוא ראה אותו ביום שרצו להוציא להורג את לינק.. ואז לינק אומר לו שזה לא הגיוני כי מאיפה מייקל אמור להכיר אותו אם הוא לא ראה אותו בכלל...

../images/Emo6.gif את לא הבנת לגמרי.....

בפרק 11 כשמייקל פוגש את אבא שלו הוא אומר- נפגשנו בעבר, ובפרומו בעודנו רואים את לינק מייקל ואבא שלו הוא צועק- i know this man. הוא הכיר את אבא שלו (אולי הוא לא ידע שזה הוא?) ויש כאן משהו שלינק לא יודע. בכל אופן, מהון כנראה בא באמצע המריבה כי פתאום לינק צועק כי הוא ראה את מהון......

joeys pizza

New member
רק אני שמתי לב לזה

שיש רק עוד 2 פרקים? מה הכוונה? הם יוצאים להפסקה ארוכה כמו אבודים? או שנגמרת העונה?

למעלה